Pomohlo už někomu IUI?

62
2.6.10 20:52

POMOHLO UŽ NĚKOMU IUI?

AHOJTE VŠECHNY SNAŽILKY,CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT JESTLI UŽ NĚKOMU POMOHLO IUI?
MŮJ DOKTOR BY MĚ TAM CHTĚL POSLAT V ZÁŘÍ POKUD MI NEZABEROU TABLETY CLOSTILBEGYT PLUS PREDNISON MODLÍM SE ABY SE STAL NĚJAKÝ ZÁZRAK A POVEDLO SE NÁM OTĚHOTNĚT.SNAŽÍME SE JIŽ PĚT LET. :cry: PAPA PAVLA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5993
2.6.10 21:00

Do CARu se teprve chystáme, ale je mi divné, že ti nasadil dr. Clostilbegyt po 5 letech? To je fakt dlouho, ja ho dostala „už“ po roce snažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
2.6.10 21:13

Já jsem běhěm doby snažení vystřídala asi 6 doktorů,protože mě nikdo nechtěl pomoct,každý mě posla do háje s tím,že jsem mladá a mám to nechat na přírodě.Asi před půl rokem jsem se naštvala a jela ke svému bejvalému dr.který se o to začal zajímat a zjistil,že mé vajíčko nemá v lásce manželové spermie a tutíž to nejde,brala jsem 4 měs.Prednison,ale nepomohl,ted v pondělí mi ho napsal znova plus k němu ten clostibegyt a pokud to nezabere za dva měs.pošle mě na IUI jelikož si myslí,že normální cestou to nepůjde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
2.6.10 21:20

To je mi líto, to je docela ale mazec, když tě odmítají s tím, že jsi mladá. To já už nejsem, je mi 27 a snažíme se teprve o první dítě. A už taky víme, že přirozeně to nepůjde, nemám asi vubec ovulaci. A pokud nahodou ano, tak mi nedorusta sliznice, takže budu muset asi brát prášky na oboje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
2.6.10 21:22

ahoj, tak já mám po 2.IUI dvojčátka, takže mě to pomohlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
2.6.10 21:27

Bulina

A jakej jsi měla problém,že jsi šla na IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
2.6.10 21:29

Susan23

Tak to mě mrzí,že to nejde Já už jednu dcerušku mám,ale má jiného tatínka.Byla původně nechtěná a šla hned.Ted s manželem to nejde a on žádné děti ještě nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
2.6.10 21:31

člověčě, u nás to bylo tak, že jsme se v únoru začali snažit, v červnu jsem otěhotněla, potratila a v lednu už jsem byla v Iscaru,protože mi to tam dohodila moje dr., tam bylo všechno v pořádku, akorát jsem měla 3 měsíce cystu, no a pak jsem šla v květnu na 1.IUI, ta se nepovedla a v červnu byla 2.IUI a ta vyšla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
2.6.10 21:34

tak super doufám,že nám to taky výjde a nejlépe už ted do těch dvou měsíců :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5274
3.6.10 13:51

jsem v 35tt po 2.IUI,problém byl průměrný SPG,nebyla přirozená ovulace a alergie na spermie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
3.6.10 14:48

Mišu, jak ti přišli na alergii na sperma? Brala jsi na to něco, nebo stačilo IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
3.6.10 17:31

Mišulinka

Ahoj to jsme na tom asi podobně já mám taky nějakou alergii na sperma,ale jinak je vše ok,A brala jsi na to něco než jsi šla na IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
3.6.10 17:44

Ahoj Mišulinko, obecně šance IUI nejsou nějak extra velké, ale jsou. Kamarádka má po IUI krásná dvojčátka. Určitě se před IUI stimuluje, já měla 2 druhy léků, ale už si nevzpomenu názvy :nevim: . Hlavně vydrž, cesta je někdy trnitá, ale určitě se dočkáš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
4.6.10 18:21

tak já nestimulovala ničím, takže tohle pravda není. Jeli jsme na kontrolu folíků a za dva dny jsme jeli rovnou na IUI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jindřiš1
5.6.10 07:22

já měla IUI taky bez stimulace, v přirozeném cyklu, ale u nás nepovedlo a teď jedeme už cestou IVF

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex