Ponožky pro širokou nohu

31278
22.3.19 13:24

jestli si na FB v nějaké BF skupině (Barefoot nejen pro děti čr-sr, nebo Zdravé (ne)obouvání), tak zkus lupu. Vím, že to tam ženský řešily několikrát a dávají si tipy. Taky na stránkách eshopu naboso.cz myslím, že mají v prodeji ponožky, takže se dá očekávat, že budou vhodný stran pohodlnýho obouvání ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31278
22.3.19 13:25

Já synovi kupuju ponožky většinou větší, než je jeho velikost a stačí to (při koupi je roztáhnu, jestli se poddávají, aby to nebyly nějaký tuhoně. Naposled sem koupila pěkný a dostatečně široký v Lídlu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
22.3.19 13:29

Dceři kupuju ponožky v Decathlonu, taky má širokou nohu a vysoký nárt, ale tam seženu vždycky.

• Citovat
  • Upravit
Janli
22.3.19 14:22

Já kupuju ponožky v KIKu. Obě dcerky mají nohu jako yetti a ty ponožky jim sedí. Navíc jsou z příjemné bavlny.

• Citovat
  • Upravit
7
22.3.19 19:32
@Mar__tanka1983 píše:
jestli si na FB v nějaké BF skupině (Barefoot nejen pro děti čr-sr, nebo Zdravé (ne)obouvání), tak zkus lupu. Vím, že to tam ženský řešily několikrát a dávají si tipy. Taky na stránkách eshopu naboso.cz myslím, že mají v prodeji ponožky, takže se dá očekávat, že budou vhodný stran pohodlnýho obouvání ;)

Diky, na FB mě to to nenapadlo, nemám ho, ale založím a uvidím :) . Začnu s naboso.cz a podobnymi BF obchody, taky mi ted doporucovali ponožky z merino vlny, mohly by byt kvalitní, když jsou tak drahe.. snad neco vyberu. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.3.19 19:34

@Janli díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.3.19 19:36

@Jančakecalka tam jsem taky ještě nekoukala, dekuji :potlesk: