Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Máme ty druhé a dobrý. Tedy trvalo mně, než jsem pochopila, že boty byť s membránou prostě nejsou holínky, ale od té doby dobrý. Co tě zajímá konkrétně?
@Cuddy Díky! Zajímalo by mě, jestli za měsíc nevypadaj jako trosky (viděla jsem některé bazarové beda v dost špatném stavu, ale ty starší modely) a jestli má nějaký význam kupovat ty kotníkové místo nízkých z hlediska pohybu ve vlhké trávě, blátě… Nemyslím úplně je používat jako holinky v hluboké louži, ale zas na sucho a teplo používáme hlavně sandále.
Zkušenost mám jen takovou, že jsou opravdu na dost širokou nožku. Syn v nich doslova plaval.
@Lucynka_v to je možné, jen jsem chtěla upozornit, že jsou na širokou nožku, pokud objednáváš přes e-shop. My je jen vyzkoušeli v obchodě.
@pomme Děkuji za upozornění. Určitě se bude hodit někomu dalšímu. Já právě neměla v úmyslu vůbec kupovat barefoot (spíš kompromis), ale na širokou nohu s dominantním palcem není moc jiná možnost. A tyto mu sednou hezky. Jen nemám představu, jak se budou chovat v běžném provozu…
@Lucynka_v Syn nosil ty zimní a jsou super, ani ve sněhu nepromokly, cca jednou za dva týdny jsem je impregnovala a i když je používal jako sněhule tak je schován pro dcerku. Jsou jako nové.
@Lucynka_v vypadají pořád dobře , narozdíl třeba od Filii, které zašly po prvním týdnu. A vlhka tráva či sníh je v pohodě.