Ponožky ve vel. 48
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ponožky ve vel. 48
Ahoj ženy, mám na Vás otázku, ale tentokrát ne tak pro maminky ale spíš pro manželky a přítelkyně ![]()
Kde kupujete chlapům ponožky? Můj má vel. 48 ale většinou bývají v obchodech největší ponožky ve vel. 43-46 a ty ho samosebou tlačí
Rozuměj na délku je narve, ale pokud si představíme přímku pata-nárt, tak v tom místě ho škrtí (což se nedivim, když to není jeho velikost).
Tak pokud máte nějaký tip na super obchod, kde se dají sehnat kvalitní (rozuměj ne umělé materiály, aby se nepotila a nesmrděla noha
) ponožky, tak sem s ním ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A3 sport, nikde jinde jsem synovi ponozky a boty ve vel. 49 nesehnala. Pritel ma vel. 50-51 a i ty se tam daji sehnat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivaneska Díky za tip
sehnat boty je také fuška ![]()
Edit: a to jsem si myslela, že můj má velkou nohu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@monrom Díky na ten VOXX taky juknu
a asi navštívíme i tu kamennou v těch Vršovicích ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dajdí píše:
Ahoj ženy, mám na Vás otázku, ale tentokrát ne tak pro maminky ale spíš pro manželky a přítelkyně![]()
Kde kupujete chlapům ponožky? Můj má vel. 48 ale většinou bývají v obchodech největší ponožky ve vel. 43-46 a ty ho samosebou tlačí
Tak pokud máte nějaký tip na super obchod, kde se dají sehnat kvalitní (rozuměj ne umělé materiály, aby se nepotila a nesmrděla nohaRozuměj na délku je narve, ale pokud si představíme přímku pata-nárt, tak v tom místě ho škrtí (což se nedivim, když to není jeho velikost).
) ponožky, tak sem s ním
Ponožky Wepon, vyrábějí je v lázních Libverda. Dělají velikost 48-50.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit