Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chci se jen zeptat, jestli mate taky po ovulaci tak vyrazny utlum libida jako ja… do ovulace bych klidne denne i dvakrat a po ovu bych spala a nejradsi bych ani nesexovala
tak ja jen jestli je to normalni ![]()
Ano také to tak mám. Po ovulaci bych už sexovat vůbec nemusela ![]()
@keirinka
Jo mám. Považuji to za normální projev zdravého cyklu. ![]()
Je to úplně normální, u někoho víc, u někoho míň zřetelné. Žena je tvor cyklický ![]()
Ja mam útlum az těsně před ms. Pravidelně naberu tři kila a náladu mam na odstřel
Jo taky mam. A mam pocit, ze nejvetsi chut mam jen v plodny dny. Tzn.3 dny v mesici. Strasny. ![]()
Mám to stejně a jelikož se snažíme o mimčo, připadám si jako bych to cilila jen na dítě. Před ovulací šílený chutě a po ní to nemusím vůbec.
@Tichošlápek soucitim naladu mivam tak ze zavidim vsem okolo ze ode me muzou odejit ![]()
@Anyys tez se snazime a mam tedka nejakou rozhozenou ovulaci takze po ovulaci uz si pokazde myslim ze to vyslo a ono je to jen PMS. ![]()
@Anyys ja to tak mam uz treti mesic
pokazdy jsou to 100% tehotensky chute a ono nee
tak tento mesic uz zkousim ovulacni testy a snad uz pak nebude zadny PMS ![]()
@Sailah držím palce, ja právě takové bolesti měla naposled v těhotenství, jindy ne, navíc tak 7 dní po ovulaci, takže bylo brzy na pms. No, tělo si s námi někdy hraje ![]()
Mám to úplně stějně. Hned jak mi končí MS až do ovulace a pak najednou choutky přejdou. ![]()