Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Spíš bych být tebou řešila své úzkosti, protože ty nejsou běžné a je možné se jich zbavit. Jen musíš chtít a vědět jak.
@Nalrep píše:
Ahoj holky, mám takový dotaz. Je tu ještě někdo, kdo nesnáší chodit s odpadky k popelnicím jako já? Teď když to píšu je to tak směšný ale opravdu mě to vadí natolik, že tam tak nerada chodím ale musím, že. Mám vždy pocit, že se musím celá vysprchovat. Teď jsem byla vyhodit asi 4 pytle a když jsem je hodila do těch velkých kontejnerů na smíšený odpad tak tam zapraskalo sklo, někdo nejspíš vyhodil střepy, anebo mé pytle nějaký skleněný předmět tím hodem rozbilo. No už mi zase naskočilo, brrr sklo snad se to nějak neodrazilo a nevyskočilo na mě a já na sobě nemám nějaký střepy. Mé racionální já: blbneš? Mé úzkostné já, co nerado chodí k popelnicím: pomooooc!!! Děkuji za přečteníMyslíte, že na mě může skutečně vyskočit?
![]()
![]()
Příspěvek upraven 15.07.23 v 16:42
Vadí mi když se ten pytel roztrhne.
Minulé léto mi na schodech v paneláku praskl pytel s plenama. A před barákem zase.
to nechceš
![]()
To bych potřebovala. Já mám zase fobii z hromadících odpadků doma, proto ani nevlastním koš a často dvakrát denně chodím s mini pytlíkem odpadků. ![]()
@AnastazieB píše:
Spíš bych být tebou řešila své úzkosti, protože ty nejsou běžné a je možné se jich zbavit. Jen musíš chtít a vědět jak.
Máte pravdu a chci. Napíši Vám SZ. ![]()
@Nalrep píše:
Ahoj holky, mám takový dotaz. Je tu ještě někdo, kdo nesnáší chodit s odpadky k popelnicím jako já? Teď když to píšu je to tak směšný ale opravdu mě to vadí natolik, že tam tak nerada chodím ale musím, že. Mám vždy pocit, že se musím celá vysprchovat. Teď jsem byla vyhodit asi 4 pytle a když jsem je hodila do těch velkých kontejnerů na smíšený odpad tak tam zapraskalo sklo, někdo nejspíš vyhodil střepy, anebo mé pytle nějaký skleněný předmět tím hodem rozbilo. No už mi zase naskočilo, brrr sklo snad se to nějak neodrazilo a nevyskočilo na mě a já na sobě nemám nějaký střepy. Mé racionální já: blbneš? Mé úzkostné já, co nerado chodí k popelnicím: pomooooc!!! Děkuji za přečteníMyslíte, že na mě může skutečně vyskočit?
![]()
![]()
Kde bereš 4 pytle odpadu?
nechápu. My máme svojí popelnici, takže neřeším
vše balené, aby to nesmrdelo, problém nemám ![]()
@Kasandra159 píše:
Být gravitací, tak se urazím
Fyzika a gravitační zákon je pro mě španělská vesnice. ![]()
@martina.se píše:
Kde bereš 4 pytle odpadu?nechápu. My máme svojí popelnici, takže neřeším
vše balené, aby to nesmrdelo, problém nemám
Jednalo se o velký úklid, určitě to u nás není standardní.
Zase to nebyly velký pytle ale sáčky asi do středního koše.
@Nalrep píše:
Bydlím s přítelem, z 99% odpadky vynáší on ale teď byl dvě noci pryč a nechtěla jsem je tu hromadit a tak jsem si řekla, že na tom nic není a vynesu je. Tzv. překonám se.To praskání skla mě vyděsilo, že si to teď vyčítám, že jsem to nenechala až se vrátí. Pořád člověk bere ohledy na sousedy, aby někomu náhodou nevadil pytel na chodbě. Vím, že je to asi přehnaná reakce ale mám z toho vážně úzkost. Nejde mi ani tak o mě ale mám 18M syna tak mě tady ty myšky straší hlavně vůči němu asi abych ho nějak nekontaminovala.
Moc děkuji za odpověď.
Příspěvek upraven 15.07.23 v 16:59
objednej se k psychologovi, úzkostná porucha, dá se to léčit
@Nalrep píše:
Fyzika a gravitační zákon je pro mě španělská vesnice.
to už jsme zjistili
@Nalrep píše:
Jednalo se o velký úklid, určitě to u nás není standardní.Zase to nebyly velký pytle ale sáčky asi do středního koše.
A proc delas velky uklid v době, kdy tam neni, kdo by to odnesl? Abys mela proc brecet na netu ![]()
@j.a.n.i1 píše:
A proc delas velky uklid v době, kdy tam neni, kdo by to odnesl? Abys mela proc brecet na netu
Jednoduše jsem to nedomyslela ale každopádně děkuji za názor a přeji pěkný den. ![]()
@Nalrep píše:
![]()
![]()
Moje schizofrenicka neodnasi pytle s odpadem, za zadnou cenu.
Podle me to resis fakt uzkostne. Proste vezmu pytel, odnesu, dojdu dom, umyju si ruce. Konec zvonec,
![]()
@Nalrep píše::
![]()
![]()