Nesnáším chodit s odpadky do popelnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
zmrzlik
20.7.23 22:34
@bse.pedro píše:
No, ale jestli ta flaška není omráčená a nas.ere se, může jít i o život… :think: 8o :nevim: 8)
:mrgreen: :P
  • Citovat
  • Upravit
3265
20.7.23 22:44
@broskvová zmrzlina píše:
@Nalrep pytel na chodbě je kekel, dobře, že bereš ohledy.

Přesně, prasečina neuvěřitelná.
Jsem ráda, že už nemusím bydlet v bytě, jedna paní to tam s oblibou dělala a smrdělo to tam vždycky kočičíma hov*ama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
22.7.23 12:46

Já to taky nemám ráda, ale ne kvůli smradu a špíně, ale protože po cestě musim dvoje schody. A člověk se musí obout a šachovat s klíči a řešit kam zatím děti,…
Tak se směsí a plasty běhá manžel a já mám zbytek. To je tak dvakrát za měsíc, to přežiju. :D
A já když už uklízím tak je to obvykle mega reorganizace a to musim s košem i několikrát za den. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
25.7.23 00:20
@broskvová zmrzlina píše:
Pardon. :D Teď beze srandy: u nás nejsou (čistě na sklo teď myslím) takové ty popelnice s kruhovými otvory s těsněním. Ale klasické popelnice jako u RD, které musíte otevřít a hodit tam to sklo do otevřeného prostoru, kde čeká další sklo. Tam se vážně bojím, že se může nějaký střep při dopadu odštěpit a vylítnout. Na základce měla spolužačka poraněné oko z úplně pitomé náhody (jiné), tak to mám pořád vzadu v hlavě.Ale u té směsi je to úplně v pohodě, ta flaška byla určitě vypodložena měkkým odpadem a hodila jste na to ten pytel. :kytka:

Při vyhazování skla si můžeš vzít na ochranu očí brýle, třeba i sluneční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný