Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@broskvová zmrzlina píše:
@Nalrep pytel na chodbě je kekel, dobře, že bereš ohledy.
Přesně, prasečina neuvěřitelná.
Jsem ráda, že už nemusím bydlet v bytě, jedna paní to tam s oblibou dělala a smrdělo to tam vždycky kočičíma hov*ama.
Já to taky nemám ráda, ale ne kvůli smradu a špíně, ale protože po cestě musim dvoje schody. A člověk se musí obout a šachovat s klíči a řešit kam zatím děti,…
Tak se směsí a plasty běhá manžel a já mám zbytek. To je tak dvakrát za měsíc, to přežiju. ![]()
A já když už uklízím tak je to obvykle mega reorganizace a to musim s košem i několikrát za den. ![]()
@broskvová zmrzlina píše:
Pardon.Teď beze srandy: u nás nejsou (čistě na sklo teď myslím) takové ty popelnice s kruhovými otvory s těsněním. Ale klasické popelnice jako u RD, které musíte otevřít a hodit tam to sklo do otevřeného prostoru, kde čeká další sklo. Tam se vážně bojím, že se může nějaký střep při dopadu odštěpit a vylítnout. Na základce měla spolužačka poraněné oko z úplně pitomé náhody (jiné), tak to mám pořád vzadu v hlavě.Ale u té směsi je to úplně v pohodě, ta flaška byla určitě vypodložena měkkým odpadem a hodila jste na to ten pytel.
Při vyhazování skla si můžeš vzít na ochranu očí brýle, třeba i sluneční.