Nesnáším chodit s odpadky do popelnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23
15.7.23 16:31

Popelnice

Ahoj holky, mám takový dotaz. Je tu ještě někdo, kdo nesnáší chodit s odpadky k popelnicím jako já? Teď když to píšu je to tak směšný ale opravdu mě to vadí natolik, že tam tak nerada chodím ale musím, že. Mám vždy pocit, že se musím celá vysprchovat. Teď jsem byla vyhodit asi 4 pytle a když jsem je hodila do těch velkých kontejnerů na smíšený odpad tak tam zapraskalo sklo, někdo nejspíš vyhodil střepy, anebo mé pytle nějaký skleněný předmět tím hodem rozbilo. No už mi zase naskočilo, brrr sklo snad se to nějak neodrazilo a nevyskočilo na mě a já na sobě nemám nějaký střepy. Mé racionální já: blbneš? Mé úzkostné já, co nerado chodí k popelnicím: pomooooc!!! Děkuji za přečtení :srdce: Myslíte, že na mě může skutečně vyskočit? 8o :nevim: ;)

Příspěvek upraven 15.07.23 v 16:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24567
15.7.23 16:32

Tak jeď zero waste. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
15.7.23 16:35

Taky to nemám ráda, ale spíš z důvodu, že jsem malá, víko mi nejde pořádně otevřít a když už, tak jsem tak natažení, že druhou nepřehodím ten pytel do koše.

Tak se to snáz dát dokořán, přehodit a pak zavřít, ale to je dycky boj, protože máme hrozně malé místa na kontejnery. A stát u nich můžu jen zepředu.

No raději posílám manžela. Ten tam dosáhne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Odpadky mi nevadí, i když zrovna u toho skla odstupuju co nejdál - mám obavy ze střepů letících na oči. :) Co nedávám, je mytí záchodového prkýnka zespodu. :oops: Naštěstí chlap není taková princezna jako já a mytí záchodu je jeho doména.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
@lucad77 píše:
Tak jeď zero waste. ;)

Musím si o tom něco přečíst. Moc děkují za reakci. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68863
15.7.23 16:51

A bydlíš sama? Jestli ne, tak se dohodnout s manželem, dětma, spolubydlícíma… že tohle bude jejich starost a ty zas budeš komplet dělat něco jiného. Jinak hodně třídit, papír a plasty jsou mnohem méně „nechutné“, kartóny od mlíka, plechovky, někde bývá i bioodpad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.7.23 16:57
@ugluk píše:
A bydlíš sama? Jestli ne, tak se dohodnout s manželem, dětma, spolubydlícíma… že tohle bude jejich starost a ty zas budeš komplet dělat něco jiného. Jinak hodně třídit, papír a plasty jsou mnohem méně „nechutné“, kartóny od mlíka, plechovky, někde bývá i bioodpad…

Bydlím s přítelem, z 99% odpadky vynáší on ale teď byl dvě noci pryč a nechtěla jsem je tu hromadit a tak jsem si řekla, že na tom nic není a vynesu je. Tzv. překonám se. :D To praskání skla mě vyděsilo, že si to teď vyčítám, že jsem to nenechala až se vrátí. Pořád člověk bere ohledy na sousedy, aby někomu náhodou nevadil pytel na chodbě. Vím, že je to asi přehnaná reakce ale mám z toho vážně úzkost. Nejde mi ani tak o mě ale mám 18M syna tak mě tady ty myšky straší hlavně vůči němu asi abych ho nějak nekontaminovala. :nevim: Moc děkuji za odpověď. :srdce:

Příspěvek upraven 15.07.23 v 16:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.23 16:59

@Nalrep pytel na chodbě je kekel, dobře, že bereš ohledy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
15.7.23 17:00

Za rok co bydlíme v novém bytě, tak jsem s odpadky nebyla ani jednou :lol: chodí chlap :D s bobkem od psa jdu raději xx metrů, než narazím na koš, abych nemusela otevírat popelnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.7.23 17:01
@broskvová zmrzlina píše:
@Nalrep pytel na chodbě je kekel, dobře, že bereš ohledy.

No právě… samotné mi to vadí obcházet tak to nedělám/e ale říkala jsem si pro jednou. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.7.23 17:02
Odpadky mi nevadí, i když zrovna u toho skla odstupuju co nejdál - mám obavy ze střepů letících na oči. :) Co nedávám, je mytí záchodového prkýnka zespodu. :oops: Naštěstí chlap není taková princezna jako já a mytí záchodu je jeho doména.

Myslíte, že to sklo může vážně vyskočit? Potřebuji racionální pohled na věc. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.7.23 17:05
@korn123 píše:
Za rok co bydlíme v novém bytě, tak jsem s odpadky nebyla ani jednou :lol: chodí chlap :D s bobkem od psa jdu raději xx metrů, než narazím na koš, abych nemusela otevírat popelnice :lol:

Asi už taky jen tak nepůjdu. Brrr. Děkuji za odpověď. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.23 17:13
@Nalrep píše:
Myslíte, že to sklo může vážně vyskočit? Potřebuji racionální pohled na věc. :D

Myslím, že jo! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
15.7.23 17:14
@Nalrep píše:
Bydlím s přítelem, z 99% odpadky vynáší on ale teď byl dvě noci pryč a nechtěla jsem je tu hromadit a tak jsem si řekla, že na tom nic není a vynesu je. Tzv. překonám se. :D To praskání skla mě vyděsilo, že si to teď vyčítám, že jsem to nenechala až se vrátí. Pořád člověk bere ohledy na sousedy, aby někomu náhodou nevadil pytel na chodbě. Vím, že je to asi přehnaná reakce ale mám z toho vážně úzkost. Nejde mi ani tak o mě ale mám 18M syna tak mě tady ty myšky straší hlavně vůči němu asi abych ho nějak nekontaminovala. :nevim: Moc děkuji za odpověď. :srdce:Příspěvek upraven 15.07.23 v 16:59

Je super, že bereš ohledy na sousedy, kéž by to takhle dělal každý :palec: to je pak smrad panečku :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.7.23 17:19
Myslím, že jo! :mrgreen:

Vy mě zlobíte :D máte mě ujistit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek