Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosim o radu. Plati se televizni poplatek, kdyz mame internet v televizi respektive v monitoru od pc?
@migmina píše:
I kdyz tv nemam respektive ani televizni prijimac?
Ano, pokud máš zavedenou elektriku, tak musíš platit. Že nemáš přijímač nikoho nezajímá.
@Tom-Jerry píše:
Ano, pokud máš zavedenou elektriku, tak musíš platit. Že nemáš přijímač nikoho nezajímá.
ale jo, dá se podat čestné prohlášení, že v domácnosti není žádný přístroj schopný TV signál přijímat. pokud vím, tak počítač samotný se za takový považuje, pokud neobsahuje TV kartu (nebo pokud se do něj nepřipojí TV karta externě). čestné prohlášení se dá najít na stránkách české televize.
@Tom-Jerry píše:
Volala jsem tam a v formulari musim zaskrtnout kolonku nejsem vlastnikem ani neuzivam televizni prijimac, a to ani na jine adrese. Ufffffff
Já jsem to řešila na poště, normálně tam mají na to formulář, tam vyplníš, že nemáš TV a vyškrtnou to ze SIPO, za 5 minut vyřízeno…
@free333 píše:
@migminaJá jsem to řešila na poště, normálně tam mají na to formulář, tam vyplníš, že nemáš TV a vyškrtnou to ze SIPO, za 5 minut vyřízeno…
Ok dekuju
@migmina Taky nemám radio, ale v aute ho třeba máš, ne? Platit se to musí. Měsíčně to dělá asi 45Kc ![]()