Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
ahoj!
skoro 7 měsíců odsávám a krmím z flašky. už jsem s tím chtěla skončit, tak jsem koupila um. dneska jsem ho malé poprvé dala. vypila jen 70ml a usnula. pak se za dvě hodiny vzbudila a dávila. zvracela obloukem, šlo jí to i z nosu. to se opakovalo xkrát. byla úplně apatická. volala jsem doktorce a prý v pohodě, prostě jí jen to mlíko nesedlo… mám zkusit jiný. jenže ona zvrací ještě teď.
mlíko měla v 11, od jedné hodiny zvrací
dala jsem jí trochu svého mlíka (10ml), ale asi po půl hodině to taky vyzvracela.
teď už i dudá dudlík a hraje si s hračkou, ale zelená je pořád ![]()
myslíte, že takováhle dle mě teda dost silná reakce může být „jen“ nesednutí?
to um bylo babydream z rossmanna.
poradíte, co zkusit jako další? ![]()
Ahoj,
tohle jsem měla u malé taky, sice ve 3 měsících, ale na tom asi nezáleží. Šíleně blindila, taky i nosem, hrůza… a bylo to Nutrilonem. Nasadili jsme s dr. Bebu (pak jsme skončili na Sunaru) a v pohodě
Držím pěsti, ať brzy najdete to správné mlíčko ![]()
Zuzu je potřeba vyzkoušet jiné UM, třeba jí tohle nesedlo.
V lékarně se prodávají i vzorky na jednu porci. Nebo myslím dokonce někteří výrobci zasílají UM na vyzkoušení zadara.
Ahoj,
nám tohle udělala Beba, oba se mi šíleně poblili a to opakovaně a nakonec i podělali. Takže jsem ihned začala dávat nutrilon a ten byl v pohodě. Problém těchhle dvou mlík je, že ne vždy každému sednou. Na sunar jsem myslím nikdy nic takového neslyšela, takže doporučuji dát jiné UM.
Taky bych řekla, že jí to nesedlo. Hlavně jí nekupuj mlíka alá Rosmann, nebo DM. Nejsou tak kvalitní. Jak píší holky, zkus si sehnat vzorek Sunaru, Beby nebo Nutrilonu. Já osobně nedám na Sunar dopustit, ale já jsem mu ho dávala na noc od 11 měsíců a do 13 měsíců jsem kojila. Jestli můžeš, tak je stejně nejlepší kojit.
Taky bych se nepouštěla do „neznačkových“ u prvního jsem v měsíci dala Nutrilon a úplně v poho, jsme na něm dodnes v kombinaci se Sunarem. U druhého taky dokrmuji Nutrilonem a žádný problé,.
holky díky, jste mě uklidnily! já takovýhle šílený zvracení nikdy nezažila, úplně se tím dusila. mám tu vzorek beby (obyč.)
z porodnice nás pouštěli s dokrmem a to jsem jí dávala bebu ha. tak zkusím.
hlavně teda doktorka říkala, že mám zkoušet po troškách - třeba jen 30ml za den. ![]()