Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Už jsem zoufála dcera už půl roku vzdy první tyden v mesíci ma horecky a nic k tomu na testech na imunutu byla a ma je v poradku
nic jí není jen ta horečka..nikdo neví proc a já uz jsem zoufala..hrozím se vzdy zacatku mesice..dnes ráno po probuzení zase horecka..setkal jste se stím nekdo?
![]()
Ahoj,
napadlo mě - už jsem s tím z doslechu setkala - nemohl by to být pfappa syndrom? Jedná se o cyklicky se opakující horečky, zkus dát do vyhledávače.
jinak moje dcerka marodí snad od narození, dnes v noci měla opět 39 horečky, má atb.no už jsem z toho taky zoufalá ![]()
Ty jo to slyším poprvé ale asi na tom neco bude achjo
mě fascinuje jak je to vzdy první tyden v mesici…nechapu
![]()
No podle toho co popisuješ to opravdu vypada na pfapa syndrom. Ae vyloučila bych před tím vše ostatní testy u lékařů. Jak se to dá léčit a řešit už si vygoogli, těch náhledů je totiž několik ![]()
Ahojky,tak u nás je to úpně stejně jen my neteplotujem první týden v měsíci ale v průběhu toho měsíce
takže tento rok dvakrát antibiotika a dvakrát jen srážet ty děsně vysoké teploty přes 40.A na imunologii jsme byli ted v březnu a taky tam vše ok.No a včera jsme teda dostali i neštovice takže fakt opruz ![]()
Já uz se opravdu priklanim k tomu syndromu PFAP my jsme teda vzdy na krvi cisty takze bez ATB ale jinak je to otrava…
ahoj Nikit tak jak u vás proběhl tento začátek měsíce?Je malá už bez teploty?nebo se to zase opakuje jako předešlé měsíce?
Ahoj, napadlo me, nemuze mit nejake ranne gyn problemy?? Ja kdyz byla mala trpela na bolesti bricha, nikdo noc nevedel, vse v poradku… pak vzhledem k pravidelnosi moji mudr po nekolika letech napadlo, a poslala me na detskou gyn - nasli mi cystu n vajecniku, ktera se vzdy pravidelne podle cyklu - ten uz v sobe mas jako dite - zvetsovala, a to melo za nasledek to pobolivani - bylo to neco jako menstruacni bolesti…
Myška 76 píše:
ahoj Nikit tak jak u vás proběhl tento začátek měsíce?Je malá už bez teploty?nebo se to zase opakuje jako předešlé měsíce?
Ahoj ano uplne stejne jako predesle od 5 do 8.5 teplota do 38
fakt uz nevim ale nic k tomu
jakkoli píše:
Ahoj, napadlo me, nemuze mit nejake ranne gyn problemy?? Ja kdyz byla mala trpela na bolesti bricha, nikdo noc nevedel, vse v poradku… pak vzhledem k pravidelnosi moji mudr po nekolika letech napadlo, a poslala me na detskou gyn - nasli mi cystu n vajecniku, ktera se vzdy pravidelne podle cyklu - ten uz v sobe mas jako dite - zvetsovala, a to melo za nasledek to pobolivani - bylo to neco jako menstruacni bolesti…To nevim ona si na nic nestezuje nic ji neboli jen ta teplota
No ale za zkousku to mozna stoji, zkus se na to zeptat mudr, ta by to mohla posoudit, pisu jen, co me napada, treba se u ni projevuje neco podobneho, netvrdim, ze ma cysty…