Večerníček - jaký vede u vás doma?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
SandraMatuskova
1.5.11 19:07

Večerníček - jaký vede u vás doma?

Ahoj maminky,

jaký Večerníček vede u vás doma? :) U nás rozhodně Rákosníček, Bob a Bobek a Fík, ten je zkrátka nepřekonatelný :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
533
1.5.11 19:12

my koukáme spíš na ty celovečeráky.. je to geniální věc… Moje holyk milujou Auta a teď Já Padouch a Megamysl.. u toho vždy vydržej tu hodinku a my máme s manžou aspoň chvíli klidu… asi pošlu děkovnej dopis tvůrcům :lol:
Jinak na televizi jako takovou je koukat nenechávam, občas člověk nevychytá a jsou tam věci co mi nesedí na koukání pro malé děti..
Takže jen tyhle pohádky.. mají jich spoustu a furt natáčejí nové tak snad je ještě pár let neomrzí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
1.5.11 19:14

kluky baví jenom Fík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
1.5.11 19:16

Krteček :dance:

Ale teď Křemílek a Vochomůrka taky docela slaví úspěchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
1.5.11 19:32
SandraMatuskova píše:
Lamiio, a kolik je dětem? Já tyhle kreslené filmy moc neznám, naposledy jsem viděla Hledá se Nemo a Happy feat a obojí mi přišlo strašně smutný :)) Rybička se ztratí tátovi, mámu nemá, pak ji chtějí zabít rybáři…nebo tučňák, který jako jediný neumí zpívat a proto musí odejít z kolonie…no já v tom kině málem brečela! :)) Ale děti to asi tak nevnímají :)

no májí ty pohádky normální příběhy, průběh jako filmy… akorát jemnější tématika.. holkám jsou 2 a 4 roky.. spíš přiléhají k těm veselejším no.. ale zas i v těch smutných je ukázáno dětem trošku ze života.. viz Nemo, že nesmí odcházet od rodiče, že se může stát něco zlého.. že ho ten rodič nechce peskovat ale bojí se o něj protože ho miluje.. mě příjdou úžasně poučné.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6860
1.5.11 19:35

u nás momentálně šmoulové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
1.5.11 19:38

Krteček, Matýsek( miluje berušku Jáju), Pingu, Bořek..

Starší také ve věku 4 let koukala na animované dlouhé pohádky a vedl Nemo, Příšerky, Úžasnákovi a milion dalších..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
1.5.11 20:22

tak u nas Krtecek, Kremilek a V, Fik taky, kralici z klobouku taky, spis ty cesky,ale nejvic ji bavi ne vecernicek,ale Teletubbies :roll: ja to nesnasim,ale ona se muze pokazdy zblaznit :dance:

• Citovat
  • Upravit
1712
1.5.11 20:28

U nás teď vedou taky animované filmy, už zvládne se koujkat na celý. Jak už někdo psal. Já, padoch, Hledá se Nemo, Lovecká sezona, Příšerky s.r.o, Madagaskar…
Ale asi tak do dvou a půl let u nás vedl Elmo.
Jinak Večerníček vede zrovna ten, který běží v televizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
1.5.11 21:03

Včelí medvídci :palec: . Jsou hodně o písničkách, tak asi proto. JIný jsem zatím nenatrefily, ale času máme dost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
1.5.11 21:04

Tak u nas se to meni.
Ze zacatku, jak zacinal koukat, tak samo Krtecek. A ted se to preleva sem a tam. Pat a Mat, Borek stavitel, Zofka, Mach a Sebestova, Tom a Jerry, Vlk a zajic… Z dlouhych pohadek kouka obcas (jednou za 3-4mesice) na At ziji duchove, Jak dostat tatinka do polepsovny a Jak vytrhnout verlybe stolicku. Jo a o vanocich jeste S certy nejsou zerty.
Hleda se Nemo videl jednou, Cars, Dobu ledovou, Madagaskar, Shrek a ja nevim, co jeste je, vubec nevidel a zatim mu to ani nehodlam poustet.

Mladsi nekouka vubec. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
1.5.11 22:01

Káťa a Škubánek, Fík, Vlk a zajíc a samo Krteček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
1.5.11 22:07

Krteček, Křemílek a Vochomůrka, Pat a Mat, Jen počkej! , Žížaláci, Pane, pojďte si hrát, Šmoulové, no jsou toho mraky :-D Většinou si to pouští i na dvd, z dlouhých vede Madagaskar, Úžasňákovi, Auta, …

Hrané zvířecí moc nee :-D

• Citovat
  • Upravit
1046
1.5.11 22:14

u nas Krtecek a Pat a Mat :-D neprekonatelne..
jinak ji bavi taky ovecka Shaun a ovecka Timmy.. to se smeju i ja nekdy:-D je to v kouzelne skolce… Shrek,Auta,Madagaskar, pak Autobusy v jednom kole a Traktor Tom.. a ted se zacala divat na Zofku a Macha a Sebestovou kvuli pisnicce na zacatku:-D a jeste u nas porad jede Cvicime s Misou Ruzickovou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
1.5.11 22:18
petanah píše:
u nas Krtecek a Pat a Mat :-D neprekonatelne..
jinak ji bavi taky ovecka Shaun a ovecka Timmy.. to se smeju i ja nekdy:-D je to v kouzelne skolce… Shrek,Auta,Madagaskar, pak Autobusy v jednom kole a Traktor Tom.. a ted se zacala divat na Zofku a Macha a Sebestovou kvuli pisnicce na zacatku:-D a jeste u nas porad jede Cvicime s Misou Ruzickovou :dance:

s Misou Ruzickovou taky cvicime :dance: znam vsechny pisnicky ze 4 DVD nazpamet :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML