Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
U nás šel ze začátku pořád jen krteček. Teď už naštěstí i jiné Bob a Bobek, Pat a Mat, Včelí medvídci, Kluk z plakátu a Hurvínek a milion dalších.
Prvni byl Krtecek, pak Pohadky o masinkach, Rakosnicek a ted vede Postak Pat…asi kvuli tomu autu a kocce.. ![]()
Obcas se rad podiva na Lolka a Bolka. Ale musi to byt pribehy z prazdnin, kde je vlak.
Jinak nazvy tvych zminenych vecernicku nevim. ![]()
U nás se to mění, holky sledujou víceméně všechno, co právě běží. Kromě klasických večerníčků jako Rákosníček, Bob a bobek, Maxipes Fík, Maková panenka, měli docela úspěch Žížaláci ![]()
Ahoj, trochu mimo téma, ale nechci zakládat novou diskuzi. Jak staré děti baví Krtek? Pro 10-ti letou už je to nuda?
Spíš než krtek, něco kde se mluví, viděla bych to spíš na wings. Krteček teď baví moji dvouletou ![]()
10 letá? Tam už bych spíš tipovala pubertální filmy a seriály Hana Montana atd. jak dětské motivy a večerníčky ![]()
@prudusinka
Jsem si to myslela. Jde o to, že potřebuju vymyslet dárek pro desetiletou cizinku. Chtěla jsem něco typicky českého a napadl mě zatím jenom ten krtek:)
@nehik
tak v tom případě, když je slečna cizinka, kdyby si sehnala hezké tričko a na něj nechat natisknout obrázek krtka a to ji dát, že je to Česká postvička, jak je teď moderní nosit dětské motivy na tričku, tak to by nebylo špatné
a možná i ta pohádka by se mohla líbit, když na tom nevarostla a bude to novinka ![]()
A ještě mě napadá hrnek s takovým motivem
@Kelsey Děkuju, tričko mě napadlo, to dvd jsem právě chtěla jako dooplněk, aby věděla, co na tom tričku vlastně má:) Asi to risknu a snad nebudu za blbce:) Budu posílat poštou, o hrnek bych se bála. Děkuju za rady!:)
@nehik
aha poštou, tak to bych se taky bála poslat hrnek, tak mi ještě napadá na doplnění k tomu co už máš, co třeba sehnat polštářek, ten by taky nebyl špatný, snad se bude holčičce dárek líbit ![]()
Polštářek je super nápad, mockrát děkuju za rady!:) Pata a Mata pošlu příště:)
Naše dcera-4 roky miluje Krtečka, Fíka, O makové panence a Hurvínka. Ted má i dývko s Traktorem Tomem, to zkoukne každý den
a taky má ráda seriál Mrnoskové na Animáčku.