Večerníček - jaký vede u vás doma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23864
18.3.12 21:57

U nás šel ze začátku pořád jen krteček. Teď už naštěstí i jiné Bob a Bobek, Pat a Mat, Včelí medvídci, Kluk z plakátu a Hurvínek a milion dalších.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
19.3.12 05:12

Prvni byl Krtecek, pak Pohadky o masinkach, Rakosnicek a ted vede Postak Pat…asi kvuli tomu autu a kocce.. :lol:
Obcas se rad podiva na Lolka a Bolka. Ale musi to byt pribehy z prazdnin, kde je vlak.

Jinak nazvy tvych zminenych vecernicku nevim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
20.3.12 11:44

U nás se to mění, holky sledujou víceméně všechno, co právě běží. Kromě klasických večerníčků jako Rákosníček, Bob a bobek, Maxipes Fík, Maková panenka, měli docela úspěch Žížaláci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
6.9.13 18:49

Ahoj, trochu mimo téma, ale nechci zakládat novou diskuzi. Jak staré děti baví Krtek? Pro 10-ti letou už je to nuda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
6.9.13 18:52

Spíš než krtek, něco kde se mluví, viděla bych to spíš na wings. Krteček teď baví moji dvouletou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.9.13 18:58

10 letá? Tam už bych spíš tipovala pubertální filmy a seriály Hana Montana atd. jak dětské motivy a večerníčky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
6.9.13 19:13

@prudusinka :D Jsem si to myslela. Jde o to, že potřebuju vymyslet dárek pro desetiletou cizinku. Chtěla jsem něco typicky českého a napadl mě zatím jenom ten krtek:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.9.13 19:32

@nehik
tak v tom případě, když je slečna cizinka, kdyby si sehnala hezké tričko a na něj nechat natisknout obrázek krtka a to ji dát, že je to Česká postvička, jak je teď moderní nosit dětské motivy na tričku, tak to by nebylo špatné :think: a možná i ta pohádka by se mohla líbit, když na tom nevarostla a bude to novinka :palec:
A ještě mě napadá hrnek s takovým motivem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
6.9.13 19:34

@Kelsey Děkuju, tričko mě napadlo, to dvd jsem právě chtěla jako dooplněk, aby věděla, co na tom tričku vlastně má:) Asi to risknu a snad nebudu za blbce:) Budu posílat poštou, o hrnek bych se bála. Děkuju za rady!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.9.13 19:37

@nehik
aha poštou, tak to bych se taky bála poslat hrnek, tak mi ještě napadá na doplnění k tomu co už máš, co třeba sehnat polštářek, ten by taky nebyl špatný, snad se bude holčičce dárek líbit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
6.9.13 19:43

U nas vede Krtecek a Pat a Mat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
6.9.13 19:57

Polštářek je super nápad, mockrát děkuju za rady!:) Pata a Mata pošlu příště:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
6.9.13 20:39

U syna 19M pouze Mrňouskové (chytlo to i tátu :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
9.9.13 10:43

Naše dcera-4 roky miluje Krtečka, Fíka, O makové panence a Hurvínka. Ted má i dývko s Traktorem Tomem, to zkoukne každý den :mrgreen: a taky má ráda seriál Mrnoskové na Animáčku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML