Večerníček - jaký vede u vás doma?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1712
1.5.11 22:30
petanah píše:
u nas Krtecek a Pat a Mat :-D neprekonatelne..
jinak ji bavi taky ovecka Shaun a ovecka Timmy.. to se smeju i ja nekdy:-D je to v kouzelne skolce… Shrek,Auta,Madagaskar, pak Autobusy v jednom kole a Traktor Tom.. a ted se zacala divat na Zofku a Macha a Sebestovou kvuli pisnicce na zacatku:-D a jeste u nas porad jede Cvicime s Misou Ruzickovou :dance:

Timmyho máme na dvd a u nás taky frčel dlouho.
S Míšou jsme museli cvičit celá rodina, už jsem si ty písničky i zpívala celý den sama, až mi to vadilo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
1.5.11 23:04
barah píše:
petanah píše:
u nas Krtecek a Pat a Mat :-D neprekonatelne..
jinak ji bavi taky ovecka Shaun a ovecka Timmy.. to se smeju i ja nekdy:-D je to v kouzelne skolce… Shrek,Auta,Madagaskar, pak Autobusy v jednom kole a Traktor Tom.. a ted se zacala divat na Zofku a Macha a Sebestovou kvuli pisnicce na zacatku:-D a jeste u nas porad jede Cvicime s Misou Ruzickovou :dance:
Timmyho máme na dvd a u nás taky frčel dlouho.
S Míšou jsme museli cvičit celá rodina, už jsem si ty písničky i zpívala celý den sama, až mi to vadilo. :mrgreen:

jo presne :lol: ty pisnicky si zpivam v hlave cely den az mi z toho hrabe:-D
muzu se zeptat jakeho mate toho Timmyho?da se to stahnout nebo je to na tech papirovych dvd z novin?? mame stahlou je Shaun a Timmyho jsem nenasla:-( na to se tesi jen v kouzelne skolce :-( dneska jsem ji koupila plysovou ovecku Shaun a musela jsem ji na pusu prisit cumlik,aby vypadala jako Timmy:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
2.5.11 07:00
petanah píše:
muzu se zeptat jakeho mate toho Timmyho?da se to stahnout nebo je to na tech papirovych dvd z novin?? mame stahlou je Shaun a Timmyho jsem nenasla:-( na to se tesi jen v kouzelne skolce :-( dneska jsem ji koupila plysovou ovecku Shaun a musela jsem ji na pusu prisit cumlik,aby vypadala jako Timmy:-D

Manžel to stáhnul na Ulož to, všechny díly.

http://www.uloz.to/hledej/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
2.5.11 10:24
barah píše:
petanah píše:

Manžel to stáhnul na Ulož to, všechny díly.

http://www.uloz.to/hledej/?…

dekujiiiiiiiiiiii :dance: :dance: jsem nevedela jaky je ten nazev presne,proto jsem to nenasla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8petule8
3.5.11 09:18

U nás vede Maxipes Fík! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
SandraM
4.5.11 09:37

Fík je nejlepší, je to frajer! :))

Dokonce jsem si nechávala dělat fotoknihu s Večerníčkovýma postavičkama a Fík jasně zvítězil :)

• Citovat
  • Upravit
6926
16.5.11 13:03

Krakonoš!!! :potlesk: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.12 20:04

Ahoj holky, mohly byste mi prosím poradit?
Hledám názvy večerníčků.

1. První je o dvou bráškách, jsou to větříci, a kamarádí se s holčičkou. Vypráví ho Helena Růžičková.
  2. Druhý je o chlapečkovi, který má každý den jako sen a v něm se mu zvětšuje nějaké autíčko a on s ním jezdí po výletech :nevim: .
  3. O panence Bláže z výkladu. Pamatuju si jen, že tam jezdilo nějaký autíčko s ovocem, ale víc nic.

Když si na něco vzpomenete, budu vám moc vděčná. :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
18.3.12 20:20

Ten první jsou Pohádky z Větrné lhoty…

Další nevím, nic mi to neříká…
Zkus projet http://cs.wikipedia.org/…/Seznam_večerníčků jestli ti nepřipadne nějaký název povědomý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
18.3.12 20:26

Ten druhý večerníček se si pamatuju ale nejsem si jistá názvem. Autíčko s červeným srdcem. Ale nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
18.3.12 20:53

To zvetsujici se auticko mi taky neco rika, ale taky si asi nevzpomenu.

Cervene srdce ale bude ono: http://www.facebook.com/…/65788138672

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
18.3.12 20:55

No, večerníček… pouštíme to na youtube, takže kdykoli je třeba, ale nějak zjišťuju, že malá vydrží v klidu jenom u Boba a Bobka, a to jen u těch prvních, starých dílů, jak už je to moc vymakaný a barevný, tak to není ono… jinak jsme zkoušeli snad deset různejch večerníčků, a nic jí nebaví… i když je na to ještě malá… tak snad časem se zalíbí i něco jinýho, protože jinak mi z toho taky už asi hrábne, i když zrovna Bob a Bobek jsou docela fajn… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
18.3.12 21:15

u nás vedou pohádky o mašinkách, včelí medvídci a jen počkej zajíci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
18.3.12 21:18

tak u nás momentálně vede Pat a Mat. Ale převážně ty staré díly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
18.3.12 21:45

U nás bezkonkurenčně frčí Mrňouskové :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie