Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
petanah píše:
u nas Krtecek a Pat a Matneprekonatelne..
jinak ji bavi taky ovecka Shaun a ovecka Timmy.. to se smeju i ja nekdy:-D je to v kouzelne skolce… Shrek,Auta,Madagaskar, pak Autobusy v jednom kole a Traktor Tom.. a ted se zacala divat na Zofku a Macha a Sebestovou kvuli pisnicce na zacatku:-D a jeste u nas porad jede Cvicime s Misou Ruzickovou
Timmyho máme na dvd a u nás taky frčel dlouho.
S Míšou jsme museli cvičit celá rodina, už jsem si ty písničky i zpívala celý den sama, až mi to vadilo. ![]()
barah píše:petanah píše:Timmyho máme na dvd a u nás taky frčel dlouho.
u nas Krtecek a Pat a Matneprekonatelne..
jinak ji bavi taky ovecka Shaun a ovecka Timmy.. to se smeju i ja nekdy:-D je to v kouzelne skolce… Shrek,Auta,Madagaskar, pak Autobusy v jednom kole a Traktor Tom.. a ted se zacala divat na Zofku a Macha a Sebestovou kvuli pisnicce na zacatku:-D a jeste u nas porad jede Cvicime s Misou Ruzickovou
S Míšou jsme museli cvičit celá rodina, už jsem si ty písničky i zpívala celý den sama, až mi to vadilo.
jo presne
ty pisnicky si zpivam v hlave cely den az mi z toho hrabe:-D
muzu se zeptat jakeho mate toho Timmyho?da se to stahnout nebo je to na tech papirovych dvd z novin?? mame stahlou je Shaun a Timmyho jsem nenasla:-( na to se tesi jen v kouzelne skolce
dneska jsem ji koupila plysovou ovecku Shaun a musela jsem ji na pusu prisit cumlik,aby vypadala jako Timmy:-D
petanah píše:
jo presnety pisnicky si zpivam v hlave cely den az mi z toho hrabe:-D
muzu se zeptat jakeho mate toho Timmyho?da se to stahnout nebo je to na tech papirovych dvd z novin?? mame stahlou je Shaun a Timmyho jsem nenasla:-( na to se tesi jen v kouzelne skolcedneska jsem ji koupila plysovou ovecku Shaun a musela jsem ji na pusu prisit cumlik,aby vypadala jako Timmy:-D
Manžel to stáhnul na Ulož to, všechny díly.
barah píše:petanah píše:
jo presnety pisnicky si zpivam v hlave cely den az mi z toho hrabe:-D
muzu se zeptat jakeho mate toho Timmyho?da se to stahnout nebo je to na tech papirovych dvd z novin?? mame stahlou je Shaun a Timmyho jsem nenasla:-( na to se tesi jen v kouzelne skolcedneska jsem ji koupila plysovou ovecku Shaun a musela jsem ji na pusu prisit cumlik,aby vypadala jako Timmy:-D
Manžel to stáhnul na Ulož to, všechny díly.
http://www.uloz.to/hledej/?…
dekujiiiiiiiiiiii
jsem nevedela jaky je ten nazev presne,proto jsem to nenasla..
Fík je nejlepší, je to frajer! ![]()
Dokonce jsem si nechávala dělat fotoknihu s Večerníčkovýma postavičkama a Fík jasně zvítězil ![]()
Ahoj holky, mohly byste mi prosím poradit?
Hledám názvy večerníčků.
Když si na něco vzpomenete, budu vám moc vděčná.
![]()
Ten první jsou Pohádky z Větrné lhoty…
Další nevím, nic mi to neříká…
Zkus projet http://cs.wikipedia.org/…/Seznam_večerníčků jestli ti nepřipadne nějaký název povědomý ![]()
Ten druhý večerníček se si pamatuju ale nejsem si jistá názvem. Autíčko s červeným srdcem. Ale nevím.
To zvetsujici se auticko mi taky neco rika, ale taky si asi nevzpomenu.
Cervene srdce ale bude ono: http://www.facebook.com/…/65788138672
No, večerníček… pouštíme to na youtube, takže kdykoli je třeba, ale nějak zjišťuju, že malá vydrží v klidu jenom u Boba a Bobka, a to jen u těch prvních, starých dílů, jak už je to moc vymakaný a barevný, tak to není ono… jinak jsme zkoušeli snad deset různejch večerníčků, a nic jí nebaví… i když je na to ještě malá… tak snad časem se zalíbí i něco jinýho, protože jinak mi z toho taky už asi hrábne, i když zrovna Bob a Bobek jsou docela fajn… ![]()
u nás vedou pohádky o mašinkách, včelí medvídci a jen počkej zajíci
tak u nás momentálně vede Pat a Mat. Ale převážně ty staré díly.