Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Anonym, protože píšu o svém dítěti intimní věci, tak díky za pochopení …
Nicméně k věci … mám syna tři a půl roku a stává se mu to občas v noci. Když se vzbudí na čůrání a má při tom erekci. S manželem jsme to řešili a že to muži mohou mít … když mají plný močový měchýř a erekci zároveň, může být ta erekce bolestivá.
JIndy se to synovi nestává a vzhledem k tomu, že manžel je zdravý muž, kterému vše funguje, tak jsem to víc neřešila ani u syna … čůrání si odfňuká, že ho to bolí a pak zase usne …
tak je mu 5 let nebo 3,5 roku??
![]()
Jedna diskuze už na tohle téma tady byla tak vyhledej co maminky poradily. A třeba ho to může taky bolet , že má ještě přirostlou předkožku nebo mu jde pindík přetáhnout úplně?
Motiko, jednomu chlapečkovi je 5, druhému 3,5 - psaly sem dvě různé maminky jako anonym.
K tématu - zkušenost nemám, ale určitě bych to řešila ještě dál, než to jenom odbýt tím, že je to růstové, jak se snaží doktorka. Nevím, jestli existuje i dětská urologie, tam by mohli vědět víc.
ahááá, já myslela, že je to jedna a ta samá ![]()
Jinak bych s nim taky zašla na urologii, může normálně pro dospělí, ale nevim jestli nebude potřebovat doporučení od dětský doktorky ![]()
od mé kamarádky syn to takto měl také v 5 letech na doporučení doktorky šli ma urologii normálně pro dospělé
já myslím, že z toho vyroste…
prostě jedna blbá etapa.
Může bejt rád, že není ženská, my máme legrace co měsíc celý život (teda skoro)… ![]()
bolavá erekce je proti tomu prd.
NiKi
NiKina píše:
já myslím, že z toho vyroste…
prostě jedna blbá etapa.Může bejt rád, že není ženská, my máme legrace co měsíc celý život (teda skoro)…
bolavá erekce je proti tomu prd.
NiKi
Budu tu třetí anonym, je to opravdu intimní věc. Mám syna, téměř 9 let. Mentálně je tak na 5 až 7 let. Stěžuje si, že se mu stává, že mu „padá“ pindík na bříško a že už to nechce. Že se mu to stává večer a v noci a bolí to. Je normální, že erekce dítě bolí? Co s tím? A co mu na to říct.
Syn si často stěžuje, že ho bolí pindík když má erekci, ptala jsem se mudry a ta tvrdí, že to bude růstové, což se mi úplně nezdá ? Synovi je pět. Máte s tím někdo zkušenosti ?