Pořád samý EX

35874
11.7.19 08:29

No ex byl na začátku asi taky skvělý a nikdo mu nesahal ani po kotníky, proto jste spolu vydrželi 15 let. To jsou takové výkřiky do tmy, jak od nich tak od tebe že ty nikdy a jak jsi teď šťastná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1054
11.7.19 08:31

Nepředbíhej. Možná za pár týdnů budeš těm vzpomínkám rozumět také. Ono po ránu je slunce vždy nejrůžovější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
11.7.19 08:32

Jedna moje kamarádka, stará a moudrá dáma pronesla větu: První manžel byl první manžel, to ostatní už není ono. A na ex se kterými máte děti se zapomíná dost špatně. To snad ani nejde. Ale nevím, nemám zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
11.7.19 08:34

@pikola byla jsem sním od 19 a zase taková láska to nebyla - až když jsem ho začala milovat tak se začal chovat jinak, ale o to tady nejde… jen jsem chtěla vědět proč to některé holky stále táhne k Ex když jim ublížil a proč si šlapou po stesti - život jde dal… i mě to trvalo se odprostit, ale pomáhá mi to jsk se ke mě ke konci choval…chtěla jsem jen pomoci a ne vykřikovat do tmy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
11.7.19 08:37

@Mauri08 Na některé lásky se prostě nezapomíná. A nechápu, že jsi vydržela s někým 15 let, když to taková láska nebyla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
11.7.19 08:43

Hele u mě ty vzpomínky taky nebyly úplně racionální. Spíš než teda zamilovanost k ex, to byl fakt, že já si přála spokojenou rodinu na první pokus, žádný next, žádný ex, žádný mojetvoje děti. To se mi prostě nepovedlo, tenhle ideál a do toho jsem takhle s ex šla. Jo jsem spokojená, ale slepovaná rodina je nepoměrně náročnější projekt. Navíc moje dítko o tomhle taky urputně snilo několik let, táta a máma zase spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
11.7.19 08:47

Tak každý vztah je jiný. Důvody rozchodu taktéž a zpravidla se na rozpadu vztahu podílí oba dva. Každý vztah má také své světle chvilky, kdy bylo vše fajn. Takže chápu, že někdo myslí na svého ex, notabebe když ví, že pokud by se oba vyvarovali chyb mohlo by být vše jinak. Pouze v případech, kdy je chlap násilník, alkoholik apod to taky nechápu.
Na začátku vztahu je vždycky všechno super, ještě to neupadlo do stereotypu, člověk tolik neřeší provozní věci a tak, takže s tím bych to moc neporovnavala, ale souhlasím, že člověk by měl žít přítomným okamžikem, neutapet se v minulosti, kterou nezměníme a také nevymyslet scénáře pro budoucnost, kterou neznáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
11.7.19 08:51

Vzdycky se rika a je to pravda, ze po nejake dobe clovek zapomene na vse spatne co bylo a vzpomina jen na ty pekne okamziky. Duse to tak ma, abychom se nezblaznily :kytka: Lidi se meni, okoli a zivotni zkusenosti nas meni. Kazdy prozity vztah nam neco da/l a to nas posouva dal. Vzpominat je pekny, ale trapit se pro neco, co selhalo? Jedna ma oblibena knizni postava rika: „Co bylo a neni, k tomu se nevraci“. O dvojim vstupu do stejne reky asi mluvit nemusim, hm? Souhlasim se zakladatelkou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12637
11.7.19 08:58
@divine woman píše:
Jedna moje kamarádka, stará a moudrá dáma pronesla větu: První manžel byl první manžel, to ostatní už není ono. A na ex se kterými máte děti se zapomíná dost špatně. To snad ani nejde. Ale nevím, nemám zkušenost.

Jak kdy, ex byl cholerik a domácí násilník, jediné co si nikdy nepřestanu vyčítat, že jsem to neukončila dříve..byl to největší omyl mého života, a dítě si kvůli tomu přineslo nísledky do konce života…takže na něj opravdu nikdy nezpomenu, ale jen v tom zlém..Zajímavé je, že mě před ním všichni varovaly, dokonce jeho máma..a já blbka chtěla všem dokázat, že se mýlí, nemýlili..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
11.7.19 09:02

@lilith1 :hug: :hug: ty budeš taková ta spasitelka opuštěných štěňátek a nepochopených mužů, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.19 09:10

Zamilovala jsem se do kluka, laska to byla velka, nebyla nam prana. O to vic jsem diky tomu „protivenstvi“ toho partnera milovala a on me. Po kratke dobe jsme se zasnoubili, vse jsem si malovala jako v pohadce, ackoliv jsem mela vnitrni pocit, ze ty veci, ktere se o nem rikaji jsou pravdive, a ze bych takoveho muze po svem boku nechtela a nestrpela. Pak jsem si vic zacala vsimat jeho reakci na stresove okamziky, jak se projevuje vuci okoli atd. Nahle mi to doslo, pochopila jsem. On i ten model jeho maminka×tatinek, jak se k ni choval, jak se choval k partnerovi a jeho bratrovi..spatny. Opustila jsem ho. Bylo to bolestive pro oba, dlouho o me nechtel prijit, bojoval, nastesti jsem zustala pevna (citila jsem, ze by to byl velky zivotni omyl ten vztah posunout dal). Pak jsem potkala jineho muze a pocitila jsem, ze je to ON, muj osud :) Po kratke dobe svatba, dite..ted jsme spolu pres 8 let, kazdym dnem porodim tretiho prcka a miluji ho nadevse. Na EX vzpominam jako na mladickou lasku a jsem rada, ze jsem tenkrat sebrala rozum do hrsti.

• Citovat
  • Upravit
14036
11.7.19 09:18

Odpovědět si budeš moct až za pár let, až se nový přítel okouká :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12637
11.7.19 11:57
@divine woman píše:
@lilith1 :hug: :hug: ty budeš taková ta spasitelka opuštěných štěňátek a nepochopených mužů, viď?

Kdepak, to fakt ne, ale měla jsem v té době nízké seběvědomí, smutný rozchod a takový ten pocit, nikdo mě nemá rád a ex se taky rozešel tak jsme to dali do kupy..už když jsem se vdávala tak jsem věděla, že to není dobré, ale věřila jsem, že to změním…no blbost největší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
11.7.19 13:35
@Mauri08 píše:
hodně holek zakládalo ze si našli i super přítele - je hodnej, vernej, pracovitej, doma pomáhá i s dětmi ( které jsou Ex) a pak napíšete ze myslíte na Ex, který vás nikam ani děti nevzal, byl nepříjemnej, doma nepomohl a vy přesto na nej myslíte… ptám se proč?

Rozum vs. cit. Láska není za zásluhy.
Ale je trošku drsný, že tohle nechápeš a máš snahu poučovat ostatní. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí