Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj jsem tu nová a chtěla bych poradit.
v jaké pozici má byt děložní čípek před menstruaci…a naopak v ránem těhotenství
ptám se protože před 3 dni jsem měla čípek víc jako že na hoře otevření a dnes je o něco zase dole nezdá se že moc ale uš ho na dotek cítím…a taky mě bolí na dotek prsa dnes jsem měla dostat menses a nic…myslíte že by jsem mohla byt těhu
:…snažím se o mimi uš 5 rok…prosím o váš názor ![]()
Dělal jsem si ho před 4 dni a negativní…nebilo to třeba brzo ![]()
@Snážilka8855 holka,chápu jak se cítíš, ale tady ti to říct nemůžem…musíš čekat na klasiku…menzes, přijde..nepřijde pak test…víc ti poradit nemůžem
@Snážilka8855
BYlo to brzo. Ale dneska uz by to mohlo byt videt. Prosim Te, kolik ti je let?
No ja nevim…o mimi sr snazime 2 roky…ma i po neuspesnem IVF ale takovej /a ted promin to slovo/ magor nejsem a doufam, ze ani nebudu…prohmatavat si. delozny cipek??Co to je???To uz je moc!!! HOD SE DI KLIDU!!Kdyz budes takhle silet nikdy neotehotnis! ![]()
@Busy Bee píše:
@Snážilka8855 BYlo to brzo. Ale dneska uz by to mohlo byt videt. Prosim Te, kolik ti je let?
Pravě sem testovala test negativní…a co se tyče děložního čípku tady jsem se o tom dověděla jak si ženy testuji čípek…
jsem uš stoho jelen
… jinak mi je 26 omlouvám se za chyby ![]()
@Snážilka8855 čípek před MS se posune o něco níže, pokud MS prichazi změkne. Při těhu zustava nahoře a tvrdý.
@nelllinka Jak řešíš ( poznáváš ) ve tvém případě ovulaci? Ja třeba Vzhledem k nočnímu vstáváni k prvnímu ditku nemůžu merit BT a tak k určení ovu provadim vysetreni cipku… asi jsem tedy taky magor, ale chci tomu stesticku jít naproti co nejvíc.