Pořád ten chrapot

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
101
24.4.13 20:32

Pořád ten chrapot

Zdravím maminky. Potřebovala bych, jestli nemá někdo podobnou zkušenost a nejlépe radu.20měsíční syn byl před 3 týdny pořádně nachlazený, takže dr. poslechla, průdušky čisté, takže klasicky Mucosolvan, Stoptussin na noc. Začal odkašlávat, z vodnaté rýmy je hustá. Kašel je v pohodě, ale té husté rýmy se ne a ne zbavit.Na kontrole dostal Pamycon, ale jsme na tom pořád stejně. Do finále začal chraptět a to už 5 dní. Dávám Fenistil, Calcium Chloratum-nic. Dneska už jsem šla naštvaná na ORL, tam řekla dr.,že v krku trochu zarudlé, ale CRP je negativní. Takže máme jiné kapky a kapeme. Zneklidňuje mě, že to neustupuje, chraptí a huhňá. Tak budu ráda za nějaké příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
24.4.13 21:00

@neovulka Trvala bych na výtěru z nosu. Dcera měla zadní rýmu přes 6 neděl, výtěr ukáal pomnoženou bakterii, která je rezistentní na některá antibiotika, takže dostala ta správná a bylo po rýmě.
Podle naší ORL Pamykon jen zatlačuje příznaky a vytváří rezistentní rýmy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
24.4.13 21:10

Na kontrolu na ORL jdeme za týden, vezme mu stěry, pokud se to po těch kapkách nezlepší. Nechápu, proč je nevzala hned. Teď si říkám, že jsem na tom měla trvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
24.4.13 23:07

No tak nám manžel donesl domů pěkného bacila…malej měl nejdřív horečky, pak se přidala rýma a pak kašel. Taky - Mucosolvan, Pamycon odpol+večer, Nasivin dopoledne…už se nás to drží 2 týdny. Píšu nás, protože teď jsem na huntě zas i já…bolí mě pekelně v krku atd…
Slyšela jsem, že teď kolují pěkně nepříjemné bacily a nic moc na ně nezabírá. Jsme toho důkazem…jo, tu výše uvedenou léčbu dávám už týden (už musím skončit), zpočátku to zabíralo hezky, ale teď je to tak 3 dny pořád stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
23.10.13 10:42

Ahojky, dnes jsme byli u dr.,mala je nachlazená, strašně chraptí-dala nam calcium chloratum teva.Ale když jsem se dívala na přibalový letak a nic tam nepisou ohledně chraptění, pouze že je to na řídnuti kosti, nedostatek vapníku. tak jsem z toho tak rochu jelen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
23.10.13 11:55

Minulý týden jsem tady projížděla starší diskuse kvůli chrapotu a o calciu se tu psalo, že dostali na ORL. Nám zase řekla Mucosolvan sirup. Přitom nekašlala. Ale prý že to i tak pomůže na odhlenění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
23.10.13 17:30

@Pajoš Ahoj,můj kluk vloni chraptil asi 2 týdny v kuse a dr mu taky předepsal calcium-rozpustbýt tablety 1 denně a hlasový klid-těžko udržet, páč kluk je prostě hlučnej :nevim: Každopádně to asi za týden přešlo a calcium neublíží, to mi spíš přijde divný dávat léky na kašel, ale každý má jiný zkušenosti…jen jsem ti chtěla dát vědět, že jsme byli léčeni stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
23.10.13 21:09

@Ajdula Mě to taky přišlo divný. Ale pomohlo to. Hlasový klid u nás taky nehrozí. Dokáže mluvit, i když pije :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
23.10.13 21:52

Holky díky za informace, hned jsem klidnější:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
23.10.13 23:26

@Petra8a taky mě ty děti udivují :mrgreen:
Já chudáka nutila šeptat a nakonec jsem zjistila, že to hlasivky namáhá stejně jako křik.
No, pak při každé větší změně teplot znovu pár dní chraptil.
Hlavně, když to pomůže, ať je to cokoliv :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+