Jak vyčistit botasky od bahna a hlíny

115
14.2.12 16:02

poradite nekdo?

Mám prosbičku jestli někdo nemáte nějaký osvědčený trik či radu…v letě jsem si koupila botasky Nike - plátěné…jenže jsem je blbec zašpinila od bahna a hlíny a at se snažím jakkoliv nejde to ničím dolu…vyhodit je rozhodně nechci…jsou jako nové a strašně pohodlné jenže už nevím jak a čím to vyprat :zed: ničím mi to prostě nejde dolů :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9995
14.2.12 16:05

Já bych je vyprala v pračce, peru tak všechny botasky a dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
14.2.12 16:05

bahno že by nešlo vyprat? :think: tak to mě teda nic nenapadá …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
14.2.12 16:11

Taky všechno peru v pračce,přidám volbu na skvrny,na 30 nebo 40,podle barevnosti,s nějakým persilem nebo arielem na bílé,ždímání jen trochu a většinou se vypere všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
14.2.12 16:11

Holky fakt nejde…uz jsem je prala nejmin 3× :zed: dokonce je mela na pujceni i moje babicka osvedcena bylinkarka mastickarka ktera si se vsim poradi a ma na vse recept a nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
14.2.12 16:13

No dam jim jeste posledni sanci a zkusim to :nevim: vim,ze mou chybou uz bile nebudou,ale aspon ta cernota by mohla zmiznout,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
14.2.12 16:13
nikysek1 píše:
Holky fakt nejde…uz jsem je prala nejmin 3× :zed: dokonce je mela na pujceni i moje babicka osvedcena bylinkarka mastickarka ktera si se vsim poradi a ma na vse recept a nic :nevim:

To není možný, od bláta? Jestli jsou bílé, tak zkus savo na praní, jinak fakt nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
14.2.12 16:29

Hodila bych je na chvilku do Sava a pak vyprala s necim na skvrny, me se osvedcil Ariel. S keckama teda zkusenost nemam, mame vichni superstary od adidasu a to mi můžou projit cimkoliv, jde to vydrhnout cifem, ale bily fusekle jim do Sava hazu bezne, mam doma prasatka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
15.2.12 17:24

Pak už jedině nabarvit… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie