Poradíte někdo s iPod touch? Prosím.......

2369
19.2.09 19:22

Poradíte někdo s iPod touch? Prosím.......

Ahojte holky,

nenašla by se tady některá, která má iPod touch a ví, jak do něj jdou stáhnout aplikace z applovské stránky?
Já jsem normální uživatel PC, všelijaké instalace jsem vždycky nechávala na manželovi, ale tentokrát bych to chtěla zvládnout sama…
Nainstalovala jsem si do počítače iTunes, fotky a hudbu nahrát zvládnu, ale na applovské domovské stránce, je spoustu aplikací, které bych si chtěla natáhnout (různé kalendáře atd…).
Problém je v tom, že když kliknu na ikonu stahování, tak se mi v nabídce neobjevuje ikona iPodu, kam by to šlo přetáhnout… Ipod mám přitom připojený kabelem k počítači. Poradíte některá?
(Když jsem hledala na netu, tak kdosi psal, že ovládání iPodu zvládne i opice, tak mi to moc sebevědomí nezvedlo :roll: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jrk
494
20.2.09 19:30

Zkus pouzit misto tohoto fora priste treba tento www.google.cz vyhledavac.

napr. tady by ti to melo pomoct:
http://www.mujmac.cz/…d-touch.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
26.2.09 16:29

Já sice používám iPhone, ale nainstalování her je stejné.
Musíš mít aktivovaný účet na iTunes store. Je to trochu delší procedura, ale pak už tě to nebude otravovat a můžeš stahovat aplikace jedním kliknutím.

No a pak bud v itunes najedeš na itunes store, vyhledáš hru, klineš a ona se stáhne. Pak sesynchronizuješ ipod s počítačem a hra se přesune do ipodu.

Druhá možnost je to stahnout rovnou v ipodu, to je jednodušší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová