Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A jak dlouho to trvá ? Mě to taky tolikrát nefunguje a pak se to spraví během dne .
Mě také dnes nejde vůbec FB,je možné že i na něm zas něco mění nebo vylepšují
A zkus jiný prohlížeč,to může pomoc ![]()
Kacenka1987 píše:
a co máš za PC? jak starý? a jaký prohlížeč?
Počítač máme tři rokya prohlížeč internet explorer.
dair píše:
Možná se zeptám úplně blbě, ale jsi přihlášená?
Jasně,jsem přihlášená a nevímproč to nejde
žirafííí píše:
A jak dlouho to trvá ? Mě to taky tolikrát nefunguje a pak se to spraví během dne .
už od včerejška
Andulinečka píše:
jak jiný prohlížečm,jak to mám udělat
Zkus si stáhnout Operu a nebo Google Chrome,stahuje se to zdarma
Ahoj, na FB teď dělají nové grafiky takže se to občas blokne. Nám se to stalo a pak vykukli nové prohlížeče fotek ![]()
Co deaktivovat účet a pak se zase přihlásit ale to se mi vše smaže,že?příspěvky a fotky atd…?
Andulinečka píše:
Co deaktivovat účet a pak se zase přihlásit ale to se mi vše smaže,že?příspěvky a fotky atd…?
Zkus to,neboj nic se ti nesmaže,vše ti tam zůstane!
Ahoj, taky mi nic nejde. Už týden. Ale profily přátel se mi zobrazují. Přes některého najedu do nějaké hry a vše začne fungovat do dalšího přihlášení ![]()
dair píše:
Možná se zeptám úplně blbě, ale jsi přihlášená?
Kdyby nebyla přihlášená, tak se nikam nedostane. Ten, kdo není zaregistrovaný/přihlášený se nikam nepodívá. ![]()
A s tou deaktivací, nevím.. Mazala jsem tchýni FB, měla tam fotky, pak se zas přihlásila a nahrála si tam jiný. Nevím, jestli si je smazala nebo se to smazalo automaticky. Já bych to nedělala. Radši počkej, oni tam pořád něco vylepšují (zbytečně
), tak se může stát, že FB nejde.
Prosím Vás poradíte my??? Nejde mi na facebooku vůbec nic,odstranit příspěvek který jsemvložila,odstranit aplikaci,upravit nastavení soukromí,podívat se komu se líbí fotka nic nejde
nápovědy jsou tam přes počítač a nikdo neodpoví Nikomu se to prý ikdy nestalo tak to nechápu,myslíte,že to může být i počítačem?
Děkuji všem za rady!!!!