Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Máte zkušenost?Není to podvod?
Ahojky,mám zkušenost a to moc dobrou,podvod to není.Já jsem spokojená
![]()
Příspěvek upraven 15.02.12 v 19:02
Jsem spokojená, už mi několikrát přišly peníze. Ale třeba jen 50 Kč za měsíc, takže nic moc, ale lepší než klackem do oka ![]()
Tam se zaregistruješ a oni ti posílají dotazníky, který vyplníš a dostaneš za to nějakou korunu. Chodí to jen občas, někdy 1 někdy 3× za měsíc. http://my-map.cz/
taky tam jsem, akorát jak to teď mají po novu za ty peníze, tak tam mají celkem krátkou lhůtu na vyplnění a vzhledem k tomu, že to zabere i hodinu, tak to málokdy stihnu, málokdy můžu sedět u psy tak dlouho v kuse, ale teď se mi to povedlo a čeká mě za to 95,–
já jsem tam byla, když za to ještě posílali nějaké dárkové balíčky nebo vzorečky to byly nebo co…
Aha! Díky za vysvětlení. Tak to je něco podobného jako „panel domácností“ - tam zase vyplňuju nákupní deníček a dostávám poukazy na zboží… Každá koruna dobrá!
alien21 píše:
Aha! Díky za vysvětlení. Tak to je něco podobného jako „panel domácností“ - tam zase vyplňuju nákupní deníček a dostávám poukazy na zboží… Každá koruna dobrá!
To je to jak se vyplňují čárové kody zboží?
Tenea: dříve se to vyplňovalo, teď už dostaneš čtečku čárových kódů a jen to „napípáš“ ![]()