Activia - registrace a Activia plan

Anonymní
15.2.12 21:27

activia - registrace a activia plan

Ahoj holky, jste některá zaregistrovana na Activii.cz? Já jsem se chtěla zaregistrovat dneska, ale nejk moc nerozumim tem podminkam - ze jako muzou poskytovat moje jmeno a adresu na marketing. ucely 3. osobam - to chapu a nevadi mi to.
Ale co zname to PROVERENI PLATNE A RADNE UCASTI V PLANU? To mě jako budou kontrolovat, zda se ridim jejich radama?

Omlouvam se za asi hloupy dotaz…

Mate nekterá zkusenosti a co se bude dit, kdyz registraci dokoncim?
děkuji za info předem

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4306
15.2.12 21:45

Zkus raději stobklub.cz tam adresu zadávat nemusíš a otravovat tě nabídkami nebudou. Mám osobní zkušenost a fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
15.2.12 21:56

Taky jsem se tam zaregistrovala, ale celou adresu jsem snad nedávala :think: Do mailu ti bude chodit plán na každý týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
15.2.12 21:58

Activii bych nedala ani svému nejhoršímu nepříteli. Kromě bílého jogurtu je všude od firmy Danone modifikovaný škrob, který může být karcinogenní. A jejich technologie zpracování jogurtu je také docela pofiderní. Kámoš studuje technologii potravin a to se člověk někdy teda dozví věci :roll:
Zkus ten STOB nebo kaloricketabulky.cz či motivator.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
15.2.12 22:00
omites píše:
Activii bych nedala ani svému nejhoršímu nepříteli. Kromě bílého jogurtu je všude od firmy Danone modifikovaný škrob, který může být karcinogenní. A jejich technologie zpracování jogurtu je také docela pofiderní. Kámoš studuje technologii potravin a to se člověk někdy teda dozví věci :roll:

Omi to si děláš srandu 8o :?: Já jím docela často bílé Activie :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
15.2.12 22:06
MUFICE píše:
omites píše:
Omi to si děláš srandu 8o :?: Já jím docela často bílé Activie :roll:

No ono jde spíš o to, že většina, co se tady vydává za jogurt, vlastně ani jogurt není. Vlastně je akorát jogurt to v těch skleničkách. Když sundáš tu vrchní vrstvu smetany, tak je vhodný i do redukčního jídelníčku. A pak ještě hollandie. Zbytek moc jogurt není.
A já mám celkově prostě averzi na Danone. Jsem na nich naštvaná skrz ten modifikovaný škrob. To podobné u Milko, ale tam to kupodivu snáším nějak líp. A kámoš právě říkal, že ani ten jejich bílý nic moc :nevim: Ale víc do toho nevidím.
Už dlouho se řídím pravidle, že když je kolem toho moc velký humbuk, tak to stojí za houby. Viz. Kostíci, Lipánek (výjimku teď tvoří ten od 1r), Pribiňák. Nějak jsem nezaznamenala moc reklam na zdravé věci. Tuším běžela reklama ne české ryby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
15.2.12 22:06

A nějak nechápu, proč je původní dotaz položen anonymně. Co je na tom choulostivé?!?!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
15.2.12 22:07
omites píše:
MUFICE píše:
omites píše:
Omi to si děláš srandu 8o :?: Já jím docela často bílé Activie :roll:
No ono jde spíš o to, že většina, co se tady vydává za jogurt, vlastně ani jogurt není. Vlastně je akorát jogurt to v těch skleničkách. Když sundáš tu vrchní vrstvu smetany, tak je vhodný i do redukčního jídelníčku. A pak ještě hollandie. Zbytek moc jogurt není.
A já mám celkově prostě averzi na Danone. Jsem na nich naštvaná skrz ten modifikovaný škrob. To podobné u Milko, ale tam to kupodivu snáším nějak líp. A kámoš právě říkal, že ani ten jejich bílý nic moc :nevim: Ale víc do toho nevidím.
Už dlouho se řídím pravidle, že když je kolem toho moc velký humbuk, tak to stojí za houby. Viz. Kostíci, Lipánek (výjimku teď tvoří ten od 1r), Pribiňák. Nějak jsem nezaznamenala moc reklam na zdravé věci. Tuším běžela reklama ne české ryby…

Co vím, tak ten škrob se přidává hlavně do těch jogurtů s 0% tuku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
15.2.12 22:08
omites píše:
A nějak nechápu, proč je původní dotaz položen anonymně. Co je na tom choulostivé?!?!?
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
15.2.12 22:37

Má strach, že jí activia vystopuje :mrgreen:
Hlavně na activi dokonce nic o jogurtu uvedeno není a oni vědí, proč (protože to jogurt není). Stačí porovnat třeba s Hollandií:

Jen cituji úryvek složení:
activia bílá sladká
Kysaný mléčný výrobek s cukrem a bifidokulturou. Složení: mléko, cukr 6,5%, mléčné bílkoviny, pektin, jogurtová kultura, bifidokultura. Obsah tuku nejméně 2,7%. Průměrně obsahuje 365kJ/ 87 kcal, bílkoviny 3,9g, sacharidy 10,9g, z toho cukru 10,9g, tuk 3,1g, z toho 2g nasycených mastných kyselin, vláknina 0g, sodík 60mg, vápník 130mg.

http://www.potravinydomu.cz/…0g/index.htm

A hollandia bílá
Jogurt bílý selský s probiotickou kulturou. Složení: mléko, mléčná bílkovina, živá jogurtová kultura, probiotická kultura, Bifidobacterium, Lactobacillus acidophilus. Obsah tuku nejméně 3,5%. Jogurtová složka neobsahuje stabilizátory. Mírné uvolňování syrovátky není na závadu. Obsahuje nejméně 100 milionů živých mikroorganismů v 1g.Průměrné výživové hodnoty ve 100g výrobku: energie 262 kJ/ 63 kcal, bílkoviny 3,4g, sacharidy 3,5g, tuk 3,9g, vápník 125mg,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
15.2.12 22:39
Amabilis77 píše:
Má strach, že jí activia vystopuje :mrgreen:
Hlavně na activi dokonce nic o jogurtu uvedeno není a oni vědí, proč (protože to jogurt není). Stačí porovnat třeba s Hollandií:

Pokud není v názvu nebo podnázvu přímo výraz jogurt, tak to je proto že to jogurt není - nesplňuje požadavky kvality výrobku. A activie takový nápis tam snad nikde nemá, jen v popisu nějaký výraz jako jogurtová něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
15.2.12 22:41

K jogurtum: V bílé activii žádný škrob není… v ovocných nevím, to vůbec nekupuju, když už tak jihočeský jogurt, ten mi příjde nejpoctivější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
15.2.12 22:45
Jahudka87 píše:
K jogurtum: V bílé activii žádný škrob není… v ovocných nevím, to vůbec nekupuju, když už tak jihočeský jogurt, ten mi příjde nejpoctivější

ano blbě jsem to napsala. V bílé activii škrob není. Zato ve sladkých ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
15.2.12 22:45
omites píše:
Jahudka87 píše:
ano blbě jsem to napsala. V bílé activii škrob není. Zato ve sladkých ano.

Tak to jsi mě potěšila :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
15.2.12 22:48
MUFICE píše:
omites píše:
Jahudka87 píše:
ano blbě jsem to napsala. V bílé activii škrob není. Zato ve sladkých ano.
Tak to jsi mě potěšila :pankac:

To nic nemění na tom, že tu značku nemám ráda :jazyk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová