Poradíte s příkrmy?

2707
11.8.21 14:48

Poradíte s příkrmy?

Dobrý den. Mám pár otázek. Nejprve ohledně kuskusu. Malá už celkem obstojně jí maso a zeleninu, zkoušela už i žloutek. Dnes poprvé zkoušela něco s lepkem. Dala jsem jí tak max půl lžičky kuskusu. A co teď? Zkoušet zase tři dny po sobě? Jako jinou složku? Mně to připadá moc jí hned tři dny po sobě dát lepek.
Za druhé. Už jsem zkoušela jablko a meruňky. Všimla jsem asi, že po druhé, když jsem dala jablíčko, udělaly se jí takové fleky na boku hlavy, které ale do pár minut zmizely. Po meruňce malinko taky, ale míň a zmizely prakticky hned. Myslíte, že jí ovoce vadí? Nebo je to jen mírná reakce třeba na kyselost, nebo ovoce jako takové? Že je to o zvyku?
Omlouvám se za stupidní dotazy, mám sice druhé, ale připadá mi, že čím víc čtu, tím víc jsem v nervu, že něco dělám blbě. U prvního si nepamatuju, že bych to tolik řešila, ale teď jsem horší než prvnicka.
Předem děkuji za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1554
11.8.21 15:46

Ahoj, nemusíš čekat vůbec, kdyby se alergie měla projevit, objeví se rovnou 😊
A řekla bych, že to je reakce na kyselost.
Tak moc nečti a řiď se instinktem 😁 jinak nejde poznat, jestli krmíš ty, nebo jedete BLW, ale na instagramu profil mimispajz je o BLW a poznávání chutí, textur, o alergenech atd 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
11.8.21 16:01

@Asiina krmím já, na blw jsem asi velkej srab :lol: děkuji za reakci a radu. S tou kyselostí jsem si to myslela taky, jiný problémy jsem nezaznamenala. Zkusím tedy znovu. A s tím lepkem pojedu pomalu, není kam spěchat snad.. Jo a číst přestávám. Jinak skončím v blázinci. Čím jsem starší, tím jsem blbější evidentně.. Prej zkušenosti otupí hrany a nebudu nic řešit.. Velký kulový :mrgreen: děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
11.8.21 16:08

Tak nejdůležitější je, aby do roka ochutnala co nejvíc. Nemusí to ani jíst, ale důležité je nabízet.
Jo a na lepek jsou ideální těstoviny, a z těch vrtulky 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko