Řepkový olej z dm do příkrmu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Řepkový olej z dm do příkrmu
Děvčata koupila jsem v DM bio řepkový olej panenský za studena lisovaný, ale ne ten přímo babylove
. Můžu dát do příkrmu? Případně kolik?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A proč bys ho dát nemohla?
dej ho tam tolik, kolik bys dávala sobě do takové porce. Já nejradši používala máslo. Přišlo mi to nejchutnější.
- Citovat
- Upravit
Dej, stejně to je to stejný akorát to dětský je dražší. Za mě je repkovej ten nejhnusnejsi a nekupuji ho ani sobě, ale každyho věc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše:Řepkový olej je složením lepší než třeba slunečnicový. Platí to samozřejmě o kvslitním panenském, ne těch nejlevnější pokrutinových rafinovaných že supermarketu za 10 Kč.
Dej, stejně to je to stejný akorát to dětský je dražší. Za mě je repkovej ten nejhnusnejsi a nekupuji ho ani sobě, ale každyho věc.
A vůbec nejlepší je oleje střídat, každý je lepší v něčem jiném, má trochu jiné složení a hodí se na něco jiného a přináší jiné výhody
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahru píše: Řepkový olej je složením lepší než třeba slunečnicový. Platí to samozřejmě o kvslitním panenském, ne těch nejlevnější pokrutinových rafinovaných že supermarketu za 10 Kč.
A vůbec nejlepší je oleje střídat, každý je lepší v něčem jiném, má trochu jiné složení a hodí se na něco jiného a přináší jiné výhody
Prosím Tě, kde se dá koupit olej za 10 Kč?
I ten nejméně kvalitní v akci stojí v dnešní době 35 Kč. Standartní cena je kolem 45 Kč za nejlevnější olej
Kvalitní výše.
Jinak se vším souhlas, oleje je dobré střídat, na smažení řepkový, má vyšší zápalnou teplotu než třeba slunečnicový, nepřepaluje se.
Do dětských příkrmů jsem přidávala máslo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Davala jsem ghi, maslo, kokosovy nebo lneny olej, ten mi prijde super, ma spoustu blahodarnych latek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit