Řepkový olej z dm do příkrmu

155
8.8.21 09:48

Řepkový olej z dm do příkrmu

Děvčata koupila jsem v DM bio řepkový olej panenský za studena lisovaný, ale ne ten přímo babylove :zed:. Můžu dát do příkrmu? Případně kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lucenka
8.8.21 09:52

A proč bys ho dát nemohla? :think: dej ho tam tolik, kolik bys dávala sobě do takové porce. Já nejradši používala máslo. Přišlo mi to nejchutnější.

• Citovat
  • Upravit
35924
8.8.21 10:07

Dej, stejně to je to stejný akorát to dětský je dražší. Za mě je repkovej ten nejhnusnejsi a nekupuji ho ani sobě, ale každyho věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9777
8.8.21 10:25
@JancaS84 píše:
Dej, stejně to je to stejný akorát to dětský je dražší. Za mě je repkovej ten nejhnusnejsi a nekupuji ho ani sobě, ale každyho věc.
Řepkový olej je složením lepší než třeba slunečnicový. Platí to samozřejmě o kvslitním panenském, ne těch nejlevnější pokrutinových rafinovaných že supermarketu za 10 Kč.
A vůbec nejlepší je oleje střídat, každý je lepší v něčem jiném, má trochu jiné složení a hodí se na něco jiného a přináší jiné výhody
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24993
8.8.21 10:27

Jo mužeš, ale maslo by byla lepší možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
8.8.21 10:58
@Jahru píše: Řepkový olej je složením lepší než třeba slunečnicový. Platí to samozřejmě o kvslitním panenském, ne těch nejlevnější pokrutinových rafinovaných že supermarketu za 10 Kč.
A vůbec nejlepší je oleje střídat, každý je lepší v něčem jiném, má trochu jiné složení a hodí se na něco jiného a přináší jiné výhody

Prosím Tě, kde se dá koupit olej za 10 Kč? :mrgreen: I ten nejméně kvalitní v akci stojí v dnešní době 35 Kč. Standartní cena je kolem 45 Kč za nejlevnější olej
Kvalitní výše.

Jinak se vším souhlas, oleje je dobré střídat, na smažení řepkový, má vyšší zápalnou teplotu než třeba slunečnicový, nepřepaluje se.

Do dětských příkrmů jsem přidávala máslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
8.8.21 11:44

Davala jsem ghi, maslo, kokosovy nebo lneny olej, ten mi prijde super, ma spoustu blahodarnych latek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí