Rozmrazený příkrm druhý den
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Rozmrazeny příkrm druhý den
Holky, holky, holkyyyy moje blbost, udělala jsem příkrm z batatu na mrazák, ale do velké skleničky. Samozřejmě jsem ho dnes rozmrszila a říkám si, můžu ho dát brouckovi dnes i zítra?
vím, že by se mražené respektive rozmrazeny příkrmy měly hned ten den zužitkovat, ale já na zítra další batat nemám a teprve ho zkoušíme, tak nevím, zda to risknout z důvodu množení bakterií.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A ty by sis to s chutí dala? Já bych rozmrazene hotové jídlo sama nejedla vůbec
a ani rozmrazenou syrovou zeleninu, ble.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex tak ta zelenina je určitě uvařená syrovou ji asi dávat nebude ne
já bych si klidně třeba dobrou svíčkovou která se zamrazila dala to samý je s uvařenyma zeleninovo-masovyma prikrmama pro děti… Nevidím na tom nic špatnýho.
Myslím že druhý den se to ještě dá to bude ok. @Drndadvě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bude to hnusny vodovy.
Zrovna batat jde udelat maly kousek, rozmackat a je to, vubec bych tyhle veci nemrazila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jasne dnes ohrej trochu co sni a zitra tu druhou pulku… zmrazeny batat nic moc, ale prckove stejne jedi kasi, takze mu konzistence rozmrazovaneho batatu vadit urcite nebude:-) bezne jsem mela rozmrazene prikrmy na dva dny:-) teda v lednicce nechat samozrejme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex píše:
A ty by sis to s chutí dala? Já bych rozmrazene hotové jídlo sama nejedla vůbeca ani rozmrazenou syrovou zeleninu, ble.
Těší nás, že jsme se dozvěděli, že tvoje ekonomická situace je natolik dobrá, že nemusíš řešit zmražené potraviny a jídla a všechno máš denně čerstvé a přebytky můžeš v pohodě vyhazovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
Těší nás, že jsme se dozvěděli, že tvoje ekonomická situace je natolik dobrá, že nemusíš řešit zmražené potraviny a jídla a všechno máš denně čerstvé a přebytky můžeš v pohodě vyhazovat.
Tak ona je ta poznamka docela k veci, rozmrazenou zeleninu mi deti nepozrely. Fakt to chutna uplne jinak nez cerstve jidlo.
A zrovna batat vydrzi ve spajzu celkem dlouho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie_Sx Vodovy to není, ba naopak mě přijde, že je z toho hustší kaše, než před zamrazenim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex Jíme normálně rozmrazeny věci
a nepřijde mi že by to bylo nějak extra hnusný. Jak co samozřejmě, u batatu je to ale stejne, takže ano, dala. Nemám každý den čas vařit vše čerstvé. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rozmrazeny domácí příkrm dávám druhý den po rozmrazeni jen v nouzi. Takže možné to je. Kluk mi ji vše a nerozlišuje. Uchovává ho do druhého dne v nulové zóně dole v lednici. Je tam nula stupňů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
Jakoze když hodim do remosky cuketu a par brambor jako včera, tak jsem nechutnej zazobanec? No tak to beru
a dneska jsem měla míchaný vajíčka s domácíma houskama, co jsem si upekla, a k tomu asi tři čtyři okurčičky, heč ![]()
Ano, mám denně čerstvý obed typu jak jsem vyse napsala a nemenila bych ![]()
Asi te ale zklamu, protože to všechno sežeru a tak se s tebou ani nemůžu podělit.
A mražená zelenina je hegeš největší, za tím si stojím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit