Příkrmy, MM a UM
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Příkrmy, MM a UM
Aaaaa potřebuji radu, protože se v tom všem plácám.
Nedávno jsme začali s příkrmy. Zatím jen mrkev, brokolice, dýně, cuketa, hrášek k obědu a pak dokojime. Dnes prďola zvládl sníst 160g cukety a ještě vypil celé prso. Za půl hodinky se vzbudil a plakal, jediné co ho uklidnilo bylo opět prso. Mohl mít zase hlad? Toto pozoruji již delší dobu, že po O se po chvíli vzbudí a řve. Dělal to i před příkrmy.
jinak mi nepřijde, že by měl nějaké bolení. Jinak je veselý
Co začít ještě příkrmovat UM? Nebylo by to už moc? Když jsme najedli na příkrmy do toho bych kojila a sem tam dala umělé? Za noc je co dvě hodiny vzhůru a mě prostě přijde, že už mu to moc nestačí. I když pije chvilku a pak odpadne, nebo začne dělat i blbí y přes den. A pribiranim problém nemáme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
UM nedavej, není důvod. Zelenina je hladova, vždyť cuketa je sama voda, po té nam za chvíli taky hlad. Prso má i na uklidnění, vůbec bych to neresila. A dělala to dal jak to děláš. Až bude mít něco sytejsiho třeba s masem tak vydrží dyl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Um určitě nedávat, není důvod, když máš dost svého mleka a prikrmujes.
Pláč může mít spoustu jiných důvodu, co zuby? Nebo chce pochovat..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč um? Tak zařaďte další příkrm… Mi se kluk v noci budí i co hodinu. A zařazením um si nezajistite, že bude spát déle. Děti se takto chovají, budí se. Mají jiný spánek než dospělí, víc povrchní, hluboký mají méně a kratší. Do příkrmů dávejte olej, třeba olivovy, lneny či dynovy, na větší zasyceni a měkčí stolici. Já též po příkrmu dokojim, ale kvůli tekutinam. Flašku neumí sát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucynka25 Fakt je, že hodně slinta, ale zatím žádné boulicky, nic. Pochovani taky v TU chvíli nezabere. Když mě přijde, že moc nepije, vždy odpadne a já pak můžu klidně ještě mliko odstrikat, i když s těží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 Máš pravdu. Když já se soustředím na spoustu jiných věcí, aby bylo vše OK, že mi takové věci, jakože je cuketa bodová už nedojde. Ach jo
teď se projevila moje inteligence
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PETRAKIM Další příkrm jako třeba dopoledne svačinu? Nebo odpoledne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechápu vůbec u kojených děti dát dávku dvě um… Zbytečné tak prostě nakoj jak potřebuje. Já po měsíci co jsme měli zmaknutou zeleninu přidala maso a třeba rýží, kuskus atd…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Drndadvě pokud má oběd, tak bych zařadila pak odpolední svačinu z ovoce nebo kaše. Mezi obědem a svačinu jedno kojení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj syn 9M jí ke snídani ovocnou přesnídávku, v obědu masovo-zeleninovy příkrm, ke svačině jogurt s ovocem a k večeři kaši. Stejně kojím co dvě hodiny i v noci.
A to se mu přes den snažím dávat čaj. ![]()
Takže v klidu, myslím, doufám, že se to jednou zlomí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem kojila obě holky cca 2,5roku, i když jedly, kojila jsem i co hodinu..
Spíš to pak berou jako tu blízkost maminky než na hlad..moje dcera (budou ji 4) je ujeté na prsa pořád, klidně se by kojila i teď, stále se ptá ![]()
Jak máš staré dítko? Asi jsem to přehlédla..
Ty zuby…taky jsem u druhé dcery vůbec netušila, že rostou, až když měla angínu a jeli jsme v noci na pohotovost se 40C, mi sdělila Dr.,že k angine ji rostou i 4 zuby naráz a vůbec jsem nic neviděla a je druhá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit