Příkrmy, MM a UM

888
23.7.21 13:37

Příkrmy, MM a UM

Aaaaa potřebuji radu, protože se v tom všem plácám.

Nedávno jsme začali s příkrmy. Zatím jen mrkev, brokolice, dýně, cuketa, hrášek k obědu a pak dokojime. Dnes prďola zvládl sníst 160g cukety a ještě vypil celé prso. Za půl hodinky se vzbudil a plakal, jediné co ho uklidnilo bylo opět prso. Mohl mít zase hlad? Toto pozoruji již delší dobu, že po O se po chvíli vzbudí a řve. Dělal to i před příkrmy. :( jinak mi nepřijde, že by měl nějaké bolení. Jinak je veselý ;) Co začít ještě příkrmovat UM? Nebylo by to už moc? Když jsme najedli na příkrmy do toho bych kojila a sem tam dala umělé? Za noc je co dvě hodiny vzhůru a mě prostě přijde, že už mu to moc nestačí. I když pije chvilku a pak odpadne, nebo začne dělat i blbí y přes den. A pribiranim problém nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35751
23.7.21 13:41

UM nedavej, není důvod. Zelenina je hladova, vždyť cuketa je sama voda, po té nam za chvíli taky hlad. Prso má i na uklidnění, vůbec bych to neresila. A dělala to dal jak to děláš. Až bude mít něco sytejsiho třeba s masem tak vydrží dyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
23.7.21 13:42

Um určitě nedávat, není důvod, když máš dost svého mleka a prikrmujes.
Pláč může mít spoustu jiných důvodu, co zuby? Nebo chce pochovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
23.7.21 13:46

Proč um? Tak zařaďte další příkrm… Mi se kluk v noci budí i co hodinu. A zařazením um si nezajistite, že bude spát déle. Děti se takto chovají, budí se. Mají jiný spánek než dospělí, víc povrchní, hluboký mají méně a kratší. Do příkrmů dávejte olej, třeba olivovy, lneny či dynovy, na větší zasyceni a měkčí stolici. Já též po příkrmu dokojim, ale kvůli tekutinam. Flašku neumí sát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
23.7.21 13:47

@lucynka25 Fakt je, že hodně slinta, ale zatím žádné boulicky, nic. Pochovani taky v TU chvíli nezabere. Když mě přijde, že moc nepije, vždy odpadne a já pak můžu klidně ještě mliko odstrikat, i když s těží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
23.7.21 13:49

@JancaS84 Máš pravdu. Když já se soustředím na spoustu jiných věcí, aby bylo vše OK, že mi takové věci, jakože je cuketa bodová už nedojde. Ach jo :mrgreen: teď se projevila moje inteligence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
23.7.21 13:49

@PETRAKIM Další příkrm jako třeba dopoledne svačinu? Nebo odpoledne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
23.7.21 13:51

Nechápu vůbec u kojených děti dát dávku dvě um… Zbytečné tak prostě nakoj jak potřebuje. Já po měsíci co jsme měli zmaknutou zeleninu přidala maso a třeba rýží, kuskus atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
23.7.21 14:04

@Drndadvě pokud má oběd, tak bych zařadila pak odpolední svačinu z ovoce nebo kaše. Mezi obědem a svačinu jedno kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
23.7.21 15:32

Můj syn 9M jí ke snídani ovocnou přesnídávku, v obědu masovo-zeleninovy příkrm, ke svačině jogurt s ovocem a k večeři kaši. Stejně kojím co dvě hodiny i v noci. :nevim: A to se mu přes den snažím dávat čaj. :dance:
Takže v klidu, myslím, doufám, že se to jednou zlomí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
23.7.21 16:21

Já jsem kojila obě holky cca 2,5roku, i když jedly, kojila jsem i co hodinu..
Spíš to pak berou jako tu blízkost maminky než na hlad..moje dcera (budou ji 4) je ujeté na prsa pořád, klidně se by kojila i teď, stále se ptá :roll:
Jak máš staré dítko? Asi jsem to přehlédla..
Ty zuby…taky jsem u druhé dcery vůbec netušila, že rostou, až když měla angínu a jeli jsme v noci na pohotovost se 40C, mi sdělila Dr.,že k angine ji rostou i 4 zuby naráz a vůbec jsem nic neviděla a je druhá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí