Příkrm ob den
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Příkrm ob den
Holky, pomalu začínáme ochutnávat zeleninu. Neuvědomila jsem si to a udělala včera prckovi brokolici, ktera na zítra už nedá. Dnes ji měl prvně. Je blbe zítra příkrm nedat a dát až den další? Do obchodu už se nedostanu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Klidně dej nějaký jiný, jednou se to nezblázní
ale raději taky jednodruhový, abys vyzkoušela jestli taky nebude vadit. podle mne lepší než vynechat, když si zvyká na čas kdy se papá
Příspěvek upraven 12.07.21 v 17:01
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to má zatím ochutnanou jen brokolici? Tak mu dej něco jiného, co už jedl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zatím jsme zkoušeli jen mrkev a brambor. Tak nevím jestli třeba den ne počkat. Plně kojím, tak to nějak ještě nehrotim. Měli jsme mrkev třikrát za sebou a pak dva dny nic, pak brambor a pak zase chvíli nic a tak. Dělám to špatně?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Drndadvě měla bys dávat dva dny nebo tři jeden druh, kvůli tomu kdyby vznikla případná alergie, abys věděla z čeho to je. Postupně vyzkoušet a potom začít míchat mezi sebou. O pauze nevím kde jsi slyšela.
Normálně podávat každý den, tak dej zítra zas třeba tu mrkev
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosim te…pokud nemate v rodine alergie, tak na to kasli a normalne davej vsechno. Akorat bez soli. Ja jsem oddalila trochu jen obiloviny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nepíšeš, jak je starý, ale ono je to fuk. Příkrm je o ochutnavani. Ja jsem teda pauzy nedelala, dcera mela prikrmy rada. Osobně bych dala mrkev nebo beambor, ale není to otázka zivota ci smrti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme necelých pět měsíců a plně kojíme. Tak uvidíme. Při nejhorším to necháme na pozítří. Zase teď řešíme různé problémy skrz abkm.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klidně bych dala to, co už máte vyzkoušené.
Jednodruhová zelenina by se měla přidávat po 3 dnech..já jsem to dodržovala.
3 dny jeden druh, pak jsem nabalovala to, co už holky znaly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit