Jak často za sebou maso
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak často za sebou maso
Maminecky, jdu opět s dotazem. Začínáme už do příkrmu přidávat maso. Teda zatím jsme měli jen jednou krůtí předevčírem. Jak asto má být při zařazování frekvence? Musím opět třikrát za sebou jako u zeleniny stejný druh? Nebo dát jeden den krůtí, pak dva dny jen zeleninu a zase krůtí? Nebo můžu dát krůtí dva dny pauza a pak třeba hovězí? A jak zavést lepek. Těstovinami? Nebo obilnou kaši?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zvolila bych tento postup:
krůtí dva dny pauza a pak třeba hovězí. A jak zavést lepek? Těstovinami
Těstoviny doporučuji doplnit dalšími obilovinami, střídat i bezlepkové přílohy, pohanka, rýže, jáhly.
Kaše jsou zbytečné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fiducia Děkuji. Zkusím. Těstoviny bezvajecne že? Ve vajecnych je asi i bílek. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Domina19 pridam se do diskuze, my uz teda mame prikrmy mesic a pul ale i tak se v tom porad ztracim 😁 😁 dneska jsem davala poprve zloutek
K tem testovinam, ano dala bych take bezvajecne ![]()
A zajima me jak casto lepek davat? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Domina19 píše:
@Fiducia Děkuji. Zkusím. Těstoviny bezvajecne že? Ve vajecnych je asi i bílek.
To bych úplně neprožívala
Používám normálně suroviny, které jíme, takže těstoviny z vajec
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petunka24 zpočátku třeba 2× za týden. A pak postupně podle toho, jak jste zvyklí se stravovat. Vařím dětem od mimina co nejpodobnější jídla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Harenae jak ten kuskus pripravit? Varit i se zeleninou? Nikdy jsem ho nedala, nejime to, je to moc suche ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petunka24 připravovala jsem klasicky jako nám. Dát do misky/hrníčku a zalít vroucí vodou. Priklopit. Během pár minut je hotovo. Pozor na množství, nabude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petunka24 jestli si vaříš vývary pro mimco, tak kuskus je určitě chutnější, když nabobtná v tom vývaru než jen v neochucené vodě a dělám ho od oka. Aby nebyl úplně suchý, dej tam vývaru víc.
Jinak já dávala mraženou kostičku masa 5× týdne, 1× to byla ryba, většinou pstruh nebo losos a 1× týdne žloutek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit