Jak často za sebou maso

155
11.8.21 11:05

Jak často za sebou maso

Maminecky, jdu opět s dotazem. Začínáme už do příkrmu přidávat maso. Teda zatím jsme měli jen jednou krůtí předevčírem. Jak asto má být při zařazování frekvence? Musím opět třikrát za sebou jako u zeleniny stejný druh? Nebo dát jeden den krůtí, pak dva dny jen zeleninu a zase krůtí? Nebo můžu dát krůtí dva dny pauza a pak třeba hovězí? A jak zavést lepek. Těstovinami? Nebo obilnou kaši?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35415
11.8.21 11:45

Zvolila bych tento postup:

krůtí dva dny pauza a pak třeba hovězí. A jak zavést lepek? Těstovinami

Těstoviny doporučuji doplnit dalšími obilovinami, střídat i bezlepkové přílohy, pohanka, rýže, jáhly.
Kaše jsou zbytečné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
11.8.21 14:23

@Fiducia Děkuji. Zkusím. Těstoviny bezvajecne že? Ve vajecnych je asi i bílek. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
11.8.21 14:29

@Domina19 pridam se do diskuze, my uz teda mame prikrmy mesic a pul ale i tak se v tom porad ztracim 😁 😁 dneska jsem davala poprve zloutek
K tem testovinam, ano dala bych take bezvajecne :)
A zajima me jak casto lepek davat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
11.8.21 17:52
@Domina19 píše:
@Fiducia Děkuji. Zkusím. Těstoviny bezvajecne že? Ve vajecnych je asi i bílek. :think:

To bych úplně neprožívala ;) Používám normálně suroviny, které jíme, takže těstoviny z vajec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
11.8.21 17:55

@Petunka24 zpočátku třeba 2× za týden. A pak postupně podle toho, jak jste zvyklí se stravovat. Vařím dětem od mimina co nejpodobnější jídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
11.8.21 21:07

@Domina19 dala bych kuskus a není potřeba řešit bilek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
12.8.21 22:27

@Harenae jak ten kuskus pripravit? Varit i se zeleninou? Nikdy jsem ho nedala, nejime to, je to moc suche :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
2.9.21 20:54

@Petunka24 připravovala jsem klasicky jako nám. Dát do misky/hrníčku a zalít vroucí vodou. Priklopit. Během pár minut je hotovo. Pozor na množství, nabude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22907
3.9.21 05:29

@Petunka24 jestli si vaříš vývary pro mimco, tak kuskus je určitě chutnější, když nabobtná v tom vývaru než jen v neochucené vodě a dělám ho od oka. Aby nebyl úplně suchý, dej tam vývaru víc.

Jinak já dávala mraženou kostičku masa 5× týdne, 1× to byla ryba, většinou pstruh nebo losos a 1× týdne žloutek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí