Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím,
nefunguje poradna, nejde rozkliknout žádný dotaz, je chyba jen u mě?
Zdravím, poradna dětského psychologa nefunguje prý dočasně do 7.5., tak jsem chtěla aspoň sociální poradnu, ta také nefunguje, pak jsem chtěla homeopatku, ta zase je uzavřena úplně. Vím, že mají hodně práce, ale já potřebuji nutně poradit, sic mne trefí šlak, viz diskuze Jak krotit výbušnost?
@Natalie000000 Dobrý den,
zkuste váš dotaz přeformulovat, aby mu bylo rozumět a založte si diskuzi. Píšete dotaz do diskuze, která s tím nemá nic společného.
Děkuji za pochopení a přeji krásný den
Diana ![]()
Dobrý den, byla mi zjištěna alergie na kravské mlíko..již sem vysadila před 2 tydny. Problémy ustoupily ale mám většinou světlou stolici..žlutou. testy z krve a sono v pořádku takže žádný problém s játry či žlučníkem..střeva podle sona jsou taky v klidu. Může to byt i změnou stravy? Nejím teď pečivo sem prostě na rýžových chlebíčcích, bramborách, rýže, těstovin zeleniny a ovoce a zdravých věcí 🙈 krom toho beru espumisan. A celkově teď jim málo a sem ve stresu. Děkuji za názory ![]()
Ahoj holky,
mate nektera zkusenost se zanetem delohy? Mam a zacinam brat antibiotika, priserne me boli bricho, sotva chodim, kdyz lezim je pro me problem se i otocit, vecer bolest hlavy, teplota a zimnice zadne jine priznaky. Jak dlouho vas trapily bolesti a byli jste po dobrani leku hned funkcni? Doma i venku? Predem dekuji za odpovedi