Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Hehehe, myslím, že ti admin co nevidět milerád vyhoví a budeš zablokována přesně dle svého přání znovu
![]()
Příspěvek upraven 21.01.12 v 16:55
Jinak radím mnezakládat anonymně diskuze, ale brát se víc s nadhledem, naučit se argumentovat a nebrat to všechno tak vážně… A uznat svou chybu
byron píše:
Jinak radím mnezakládat anonymně diskuze, ale brát se víc s nadhledem, naučit se argumentovat a nebrat to všechno tak vážně… A uznat svou chybu
resp. si přečíst pravidla. Anonymně se zakládají diskuze pouze intimního charakteru, no je to tam popsáno.
Počkej, ty založíš diskuzi-anonymně. Potom se v ní jako někdo jiný obhajuješ, no a jako třešinku na dortu tam neanonymně lžeš… Dobré, své dny máme každá, hrábnuté příspěvky každá druhá občas také napíšeme.
Ale Ty místo toho, aby ses zastyděla, jsi ublížená a urážíš všechny okolo? To je trochu uhozené.
Já chápu, že každý někdy ujede, ale já na Tvém místě bych sisypala popel na hlavu… Ne ublížený a urážlivý příspěvek ve stylu já, já, já dokonalá, vy slepice!!! ![]()
Přestaň být tak vztahovačná,nikdo do Tebe nerejpal. ![]()
Když nedokážeš uznat cizí názor a zakládáš si trapné anonymní diskuze,tak se nediv.
Upřímně,dobře ti tak. ![]()
Ester13 píše:
Počkej, ty založíš diskuzi-anonymně. Potom se v ní jako někdo jiný obhajuješ, no a jako třešinku na dortu tam neanonymně lžeš… Dobré, své dny máme každá, hrábnuté příspěvky každá druhá občas také napíšeme.
Ale Ty místo toho, aby ses zastyděla, jsi ublížená a urážíš všechny okolo? To je trochu uhozené.
Já chápu, že každý někdy ujede, ale já na Tvém místě bych sisypala popel na hlavu… Ne ublížený a urážlivý příspěvek ve stylu já, já, já dokonalá, vy slepice!!!
Víš co, ty radši už nic nezakládej. Nedělej si tu ještě větší ostudu než máš.A nedivím se, že ti něco blokly, jsi totiž Livinka,Andrejkay i Davídeček v jednom. ![]()
Admini tady delaji svoji praci ty se citis dotcena za neco za co si muzes sama
jestly mas problem z adminama staci jim poslat SZ a ne zakladat dalsi primitivni diskusi
tvoje predesla diskuse byla no nevim jak to rict jinak ale trapna zalozit ji jako anonym a sama sobe pak psat to mi prijde ne moc normalni ![]()
Lastkecka píše:Livinku jsem očas zaregistrovala ale ta byla relativně ok, ne? JInak tamty neznám, jsme nováček
Víš co, ty radši už nic nezakládej. Nedělej si tu ještě větší ostudu než máš.A nedivím se, že ti něco blokly, jsi totiž Livinka,Andrejkay i Davídeček v jednom.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Strašne me zaraži ze admin ,drži spolu s nekterymi slepicemi z emimina ktere naschval nehoko urazi ,a jsou nesnesitelne rejpave a to jen proto ze ma clovek jiny nazor nez oni.To je snad demokracie??Misto toho aby admin zakazal rejpavym slepicim dal prispivat do diskuzich a blokl jim ucty ,tak misto toho blokne ucet te do niž bylo rejpano!Je to tu postavene nahlavu.Jo a jeste neco kdyz uz ste mi teda zrusili učet u emimina tak mi laskave neposilejte novinky z emimina na email!!!!!!!!!!Dekuji