To je vrchol!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
awantia
21.1.12 16:51

To je vrchol!

Strašne me zaraži ze admin ,drži spolu s nekterymi slepicemi z emimina ktere naschval nehoko urazi ,a jsou nesnesitelne rejpave a to jen proto ze ma clovek jiny nazor nez oni.To je snad demokracie??Misto toho aby admin zakazal rejpavym slepicim dal prispivat do diskuzich a blokl jim ucty ,tak misto toho blokne ucet te do niž bylo rejpano!Je to tu postavene nahlavu.Jo a jeste neco kdyz uz ste mi teda zrusili učet u emimina tak mi laskave neposilejte novinky z emimina na email!!!!!!!!!!Dekuji 8o

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
byron
21.1.12 16:54

Proč ti zrušili účet? Kvůli tý anonymní diskuzi?

• Upravit
21.1.12 16:54
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
23847
21.1.12 16:55

Hehehe, myslím, že ti admin co nevidět milerád vyhoví a budeš zablokována přesně dle svého přání znovu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :jazyk:

Příspěvek upraven 21.01.12 v 16:55

• načítám...
byron
21.1.12 16:55

Jinak radím mnezakládat anonymně diskuze, ale brát se víc s nadhledem, naučit se argumentovat a nebrat to všechno tak vážně… A uznat svou chybu

• Upravit
23847
21.1.12 16:57
byron píše:
Jinak radím mnezakládat anonymně diskuze, ale brát se víc s nadhledem, naučit se argumentovat a nebrat to všechno tak vážně… A uznat svou chybu

resp. si přečíst pravidla. Anonymně se zakládají diskuze pouze intimního charakteru, no je to tam popsáno.

• načítám...
4989
21.1.12 16:57

aaa pokracovani :roll: si to zasilani novinek zrus

• načítám...
6569
21.1.12 16:58

Počkej, ty založíš diskuzi-anonymně. Potom se v ní jako někdo jiný obhajuješ, no a jako třešinku na dortu tam neanonymně lžeš… Dobré, své dny máme každá, hrábnuté příspěvky každá druhá občas také napíšeme.
Ale Ty místo toho, aby ses zastyděla, jsi ublížená a urážíš všechny okolo? To je trochu uhozené.
Já chápu, že každý někdy ujede, ale já na Tvém místě bych sisypala popel na hlavu… Ne ublížený a urážlivý příspěvek ve stylu já, já, já dokonalá, vy slepice!!! 8o

• načítám...
lucineeccka
21.1.12 17:00
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Přestaň být tak vztahovačná,nikdo do Tebe nerejpal. 8)
Když nedokážeš uznat cizí názor a zakládáš si trapné anonymní diskuze,tak se nediv.
Upřímně,dobře ti tak. :pankac:

• Upravit
byron
21.1.12 17:00
Já bych doporučila založit diskuzi: jak si ušít z vostudy kabát :mrgreen: . Jinak taky mám dost praštěný příspěvky občas, trapný, rejpavý..
Ester13 píše:
Počkej, ty založíš diskuzi-anonymně. Potom se v ní jako někdo jiný obhajuješ, no a jako třešinku na dortu tam neanonymně lžeš… Dobré, své dny máme každá, hrábnuté příspěvky každá druhá občas také napíšeme.
Ale Ty místo toho, aby ses zastyděla, jsi ublížená a urážíš všechny okolo? To je trochu uhozené.
Já chápu, že každý někdy ujede, ale já na Tvém místě bych sisypala popel na hlavu… Ne ublížený a urážlivý příspěvek ve stylu já, já, já dokonalá, vy slepice!!! 8o
  • Upravit
15319
21.1.12 17:01

Proč hned slepice? :roll: :zed:

• načítám...
11689
21.1.12 17:01

Víš co, ty radši už nic nezakládej. Nedělej si tu ještě větší ostudu než máš.A nedivím se, že ti něco blokly, jsi totiž Livinka,Andrejkay i Davídeček v jednom. :roll:

• načítám...
987
21.1.12 17:02

Admini tady delaji svoji praci ty se citis dotcena za neco za co si muzes sama :cert: jestly mas problem z adminama staci jim poslat SZ a ne zakladat dalsi primitivni diskusi :nevim: tvoje predesla diskuse byla no nevim jak to rict jinak ale trapna zalozit ji jako anonym a sama sobe pak psat to mi prijde ne moc normalni :think:

• načítám...
204
21.1.12 17:03

a co to bylo za diskuzi?

• načítám...
byron
21.1.12 17:03
Lastkecka píše:
Víš co, ty radši už nic nezakládej. Nedělej si tu ještě větší ostudu než máš.A nedivím se, že ti něco blokly, jsi totiž Livinka,Andrejkay i Davídeček v jednom. :roll:
Livinku jsem očas zaregistrovala ale ta byla relativně ok, ne? JInak tamty neznám, jsme nováček :nevim:
  • Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová