Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
byron píše:
Já bych doporučila založit diskuzi: jak si ušít z vostudy kabát. Jinak taky mám dost praštěný příspěvky občas, trapný, rejpavý..
Ester13 píše:
Počkej, ty založíš diskuzi-anonymně. Potom se v ní jako někdo jiný obhajuješ, no a jako třešinku na dortu tam neanonymně lžeš… Dobré, své dny máme každá, hrábnuté příspěvky každá druhá občas také napíšeme.
Ale Ty místo toho, aby ses zastyděla, jsi ublížená a urážíš všechny okolo? To je trochu uhozené.
Já chápu, že každý někdy ujede, ale já na Tvém místě bych sisypala popel na hlavu… Ne ublížený a urážlivý příspěvek ve stylu já, já, já dokonalá, vy slepice!!!
Já taky občas napíšu jako silně emotivní hysterka něco, co bych pak nejraději smázla. Samozřejmě. Pak se sklidním a omluvím se, popřípadě dovysvětlím, vyříkám si to. Jo, jsem pako, ale jinak snad dospělá ženská, která se svým chybám prostě postaví, ne? A ne pak hrát ublíženou a všichni jsme slepice a admini vedení kurníku?
Vždyť to byl trapas zakladatelky, ne náš, že? ![]()
Já být adminem, tak Tě ještě dám na nějakou nástěnku největších slepic, protože, když my jsme slepice, tak Ty jsi očividně ta největší z nás
. Viz co píšou holky výše.
byron píše:Lastkecka píše:Livinku jsem očas zaregistrovala ale ta byla relativně ok, ne? JInak tamty neznám, jsme nováček
Víš co, ty radši už nic nezakládej. Nedělej si tu ještě větší ostudu než máš.A nedivím se, že ti něco blokly, jsi totiž Livinka,Andrejkay i Davídeček v jednom.
To byli ty diskuse o tom oušku založila jich asi dvacet a když jí někdo napsal názor tak ho poslala někam ![]()
Už jsem tvůj příspěvek nahlásila, ať se admini seznámí s tvým názorem, když si to s nimi neumíš vyříkat přes soukromé zprávy. ![]()
Raduš.ka44 píše:
Už jsem tvůj příspěvek nahlásila, ať se admini seznámí s tvým názorem, když si to s nimi neumíš vyříkat přes soukromé zprávy.
Kazíš legraci
![]()
holky mne by zajimalo jake slepice ma namysli prosimmm prihlaste se chci vas poznat at si na vas dam pozor
![]()
peluani píše:
Holky o jakou dizkuzi slo ja zakladatelka anonymne zalozila???
taky by me to zajimalo, jezis, clovek tu par hodin neni a uz mu unikne neco taaaaaaaaaaaaaaaaaak duleziteho
![]()
lucineeccka píše:Proč nahlásit??? Mě to baví, zas někdo aktivní, achjoRaduš.ka44 píše:Kazíš legraci
Už jsem tvůj příspěvek nahlásila, ať se admini seznámí s tvým názorem, když si to s nimi neumíš vyříkat přes soukromé zprávy.![]()
peluani píše:
Holky o jakou dizkuzi slo ja zakladatelka anonymne zalozila???
že ji zaráží stupidita některých maminek. Jestli jsi nečetla, o hodně jsi přišla. Napínavý jak Colombo
![]()
byron píše:Lastkecka píše:Livinku jsem očas zaregistrovala ale ta byla relativně ok, ne? JInak tamty neznám, jsme nováček
Víš co, ty radši už nic nezakládej. Nedělej si tu ještě větší ostudu než máš.A nedivím se, že ti něco blokly, jsi totiž Livinka,Andrejkay i Davídeček v jednom.
Jj, lehce ujetý názory, ale kdo je nemá, že? Jinak v poho.
Ale Davídeček, to je mazec, tam co slovo, to perla, to mě prostě dycky dostane
to je prostě zábava to číst.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat