To je vrchol!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6569
21.1.12 17:04
byron píše:
Já bych doporučila založit diskuzi: jak si ušít z vostudy kabát :mrgreen: . Jinak taky mám dost praštěný příspěvky občas, trapný, rejpavý..
Ester13 píše:
Počkej, ty založíš diskuzi-anonymně. Potom se v ní jako někdo jiný obhajuješ, no a jako třešinku na dortu tam neanonymně lžeš… Dobré, své dny máme každá, hrábnuté příspěvky každá druhá občas také napíšeme.
Ale Ty místo toho, aby ses zastyděla, jsi ublížená a urážíš všechny okolo? To je trochu uhozené.
Já chápu, že každý někdy ujede, ale já na Tvém místě bych sisypala popel na hlavu… Ne ublížený a urážlivý příspěvek ve stylu já, já, já dokonalá, vy slepice!!! 8o

Já taky občas napíšu jako silně emotivní hysterka něco, co bych pak nejraději smázla. Samozřejmě. Pak se sklidním a omluvím se, popřípadě dovysvětlím, vyříkám si to. Jo, jsem pako, ale jinak snad dospělá ženská, která se svým chybám prostě postaví, ne? A ne pak hrát ublíženou a všichni jsme slepice a admini vedení kurníku? :D Vždyť to byl trapas zakladatelky, ne náš, že? :P

• načítám...

Já být adminem, tak Tě ještě dám na nějakou nástěnku největších slepic, protože, když my jsme slepice, tak Ty jsi očividně ta největší z nás :mrgreen: :mrgreen: . Viz co píšou holky výše.

• načítám...
11689
byron píše:
Lastkecka píše:
Víš co, ty radši už nic nezakládej. Nedělej si tu ještě větší ostudu než máš.A nedivím se, že ti něco blokly, jsi totiž Livinka,Andrejkay i Davídeček v jednom. :roll:
Livinku jsem očas zaregistrovala ale ta byla relativně ok, ne? JInak tamty neznám, jsme nováček :nevim:

To byli ty diskuse o tom oušku založila jich asi dvacet a když jí někdo napsal názor tak ho poslala někam :roll:

• načítám...
7182
21.1.12 17:05

Už jsem tvůj příspěvek nahlásila, ať se admini seznámí s tvým názorem, když si to s nimi neumíš vyříkat přes soukromé zprávy. :roll:

• načítám...
10568
21.1.12 17:06

Holky o jakou dizkuzi slo ja zakladatelka anonymne zalozila???

• načítám...
36544

A když tě blokli tak proč sem píšeš?? Neměla by jsi být bloklá 8o :mrgreen:

• načítám...
5misa6

Zmizni s takovýma dementníma diskuzema a nepruď tady :cert:

• Upravit
lucineeccka
Raduš.ka44 píše:
Už jsem tvůj příspěvek nahlásila, ať se admini seznámí s tvým názorem, když si to s nimi neumíš vyříkat přes soukromé zprávy. :roll:

Kazíš legraci :cert: :mrgreen:

• Upravit
987

holky mne by zajimalo jake slepice ma namysli prosimmm prihlaste se chci vas poznat at si na vas dam pozor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
4989
21.1.12 17:07

bla bla bla :mrgreen: :mrgreen: to je vazne vrchol :lol:

• načítám...
13503
21.1.12 17:08
peluani píše:

taky by me to zajimalo, jezis, clovek tu par hodin neni a uz mu unikne neco taaaaaaaaaaaaaaaaaak duleziteho :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
byron
lucineeccka píše:
Raduš.ka44 píše:
Už jsem tvůj příspěvek nahlásila, ať se admini seznámí s tvým názorem, když si to s nimi neumíš vyříkat přes soukromé zprávy. :roll:
Kazíš legraci :cert: :mrgreen:
Proč nahlásit??? Mě to baví, zas někdo aktivní, achjo
  • Upravit
peluani píše:

že ji zaráží stupidita některých maminek. Jestli jsi nečetla, o hodně jsi přišla. Napínavý jak Colombo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
23847
byron píše:
Lastkecka píše:
Víš co, ty radši už nic nezakládej. Nedělej si tu ještě větší ostudu než máš.A nedivím se, že ti něco blokly, jsi totiž Livinka,Andrejkay i Davídeček v jednom. :roll:
Livinku jsem očas zaregistrovala ale ta byla relativně ok, ne? JInak tamty neznám, jsme nováček :nevim:

Jj, lehce ujetý názory, ale kdo je nemá, že? Jinak v poho.
Ale Davídeček, to je mazec, tam co slovo, to perla, to mě prostě dycky dostane :potlesk: :mrgreen: to je prostě zábava to číst.

• načítám...
4989
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová