To je vrchol!

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
lucineeccka
21.1.12 17:08
Barborka4 píše:
holky mne bi zajimalo jake slepice ma namysli prosimmm prihlaste se chci vas poznat at si na vas dam pozor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mám pocit,že jsem jednou z nich. :oops: :lol:

• Upravit
11689
Barborka4 píše:
holky mne bi zajimalo jake slepice ma namysli prosimmm prihlaste se chci vas poznat at si na vas dam pozor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

copak nevíš všichni jsou slepice kromě ní. Takže celý emimino je asi slepičák :nevim: Potom nechápu proč se snižuješ na naší uroven a chodíš sem. :nevim:

• načítám...
12505

Sama si o to říkáš,když zakládáě takové hloupé diskuze.pokud ti to tu vadí nelez sem,zkuš si novinky na mejla,a běž na konkureční portál..
Co z toho máš?Admin určitě ví co má dělat,a dělá správně,Tak nebud vtahovačná a hádavá,tady se řeší věci než to aby se základaly diskuze tvého rejpavého typu.

• načítám...
11689
21.1.12 17:09
lucineeccka píše:
Barborka4 píše:

kvo kvo já se přidávám :lol:

• načítám...
Barborka4 píše:

Já myslím, že myslí všechny :lol:

• načítám...
23847
Bublana píše:
Já být adminem, tak Tě ještě dám na nějakou nástěnku největších slepic, protože, když my jsme slepice, tak Ty jsi očividně ta největší z nás :mrgreen: :mrgreen: . Viz co píšou holky výše.

Co tu urážíš slepice :cert: , takové inteligentní tvory. :mrgreen:

• načítám...
12505

Každou chvíly zablokujou i tuhle diskuzi,pak určitě založíš další ta se smaže rovnou:-)

• načítám...
lucineeccka
21.1.12 17:10
Lastkecka píše:
lucineeccka píše:
Barborka4 píše:

ahoj :mavam: :hug:

• Upravit
byron
21.1.12 17:10

Jinak slépky:nenahlašovat diskuze!!! Však s emůžeme pobavit, tohle žalování je zbytečný

• Upravit
5misa6
21.1.12 17:11

No,a proč nediskutuje?kde je?

• Upravit
12505

kvo kvo… :lol:

• načítám...
1452

ahoj awantia :hug: :) :) :)

• načítám...
12505
21.1.12 17:12

píše adminovi.. :lol:

• načítám...
11689
lucineeccka píše:
Lastkecka píše:
lucineeccka píše:
Barborka4 píše:
ahoj :mavam: :hug:

Ahoj ty moje slepičko :mavam: :lol:

• načítám...
987
Lastkecka píše:
Barborka4 píše:
copak nevíš všichni jsou slepice kromě ní. Takže celý emimino je asi slepičák :nevim: Potom nechápu proč se snižuješ na naší uroven a chodíš sem. :nevim:
hm otevrela mi oci asi sem kvuli vam prestanu chodit :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová