Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Barborka4 píše:
holky mne bi zajimalo jake slepice ma namysli prosimmm prihlaste se chci vas poznat at si na vas dam pozor![]()
![]()
![]()
![]()
copak nevíš všichni jsou slepice kromě ní. Takže celý emimino je asi slepičák
Potom nechápu proč se snižuješ na naší uroven a chodíš sem. ![]()
Sama si o to říkáš,když zakládáě takové hloupé diskuze.pokud ti to tu vadí nelez sem,zkuš si novinky na mejla,a běž na konkureční portál..
Co z toho máš?Admin určitě ví co má dělat,a dělá správně,Tak nebud vtahovačná a hádavá,tady se řeší věci než to aby se základaly diskuze tvého rejpavého typu.
lucineeccka píše:Barborka4 píše:Mám pocit,že jsem jednou z nich.
holky mne bi zajimalo jake slepice ma namysli prosimmm prihlaste se chci vas poznat at si na vas dam pozor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kvo kvo já se přidávám ![]()
Barborka4 píše:
![]()
![]()
![]()
Já myslím, že myslí všechny ![]()
Bublana píše:
Já být adminem, tak Tě ještě dám na nějakou nástěnku největších slepic, protože, když my jsme slepice, tak Ty jsi očividně ta největší z nás![]()
. Viz co píšou holky výše.
Co tu urážíš slepice
, takové inteligentní tvory. ![]()
Každou chvíly zablokujou i tuhle diskuzi,pak určitě založíš další ta se smaže rovnou:-)
Lastkecka píše:lucineeccka píše:kvo kvo já se přidávámBarborka4 píše:Mám pocit,že jsem jednou z nich.
![]()
![]()
![]()
![]()
ahoj
![]()
Jinak slépky:nenahlašovat diskuze!!! Však s emůžeme pobavit, tohle žalování je zbytečný
lucineeccka píše:Lastkecka píše:ahojlucineeccka píše:kvo kvo já se přidávámBarborka4 píše:Mám pocit,že jsem jednou z nich.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ahoj ty moje slepičko
![]()
Lastkecka píše:hm otevrela mi oci asi sem kvuli vam prestanu choditBarborka4 píše:copak nevíš všichni jsou slepice kromě ní. Takže celý emimino je asi slepičák
![]()
![]()
![]()
Potom nechápu proč se snižuješ na naší uroven a chodíš sem.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Mám pocit,že jsem jednou z nich.