Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj admini a všichni ostatní. Už mi to nedá, abych se neozvala. Chápu smysl reklamy, i to, že je potřeba, aby bylo z čeho žít, ale poslední dobou mi už emimino přijde silně jako komerční kanál. Než kliknu na něco, co si chci přečíst, tak musím několik sekund čekat, než naběhnou všechny reklamy, některé i na půl stránky, protože jakmile to udělám dřív, tak ať je kurzor třeba na „diskuse“, v okamžiku kdy zmáčknu přeblikne reklama a já pak musím zavírat a zavírat, což mě teda neba.
Dříve byly reklamy decentně umístěné na boku, nebo proužeček nahoře, ale to, co tam běhá teď a je přes půl stránky (jedno z toho je myslím reklama na google) a silně mě to rozčiluje.
Chápu, že reklama musí být, ale všeho moc škodí.
Ano.
Chápu zdroj peněz, chápu, že ten, kdo web spravuje, tak musí být nějak zaplacen, ale toto…
Horní banner mi též naskakuje se zpožděním, takže někam kliknu, ono to poskočí a odkliknu se někam do horoucích pekel.
Nemluvě o formě některých reklam. Třeba reklama „Nakrmte miminko“, byť kreslená, byla pro mě silně depresivní (asi ty těhotenský hormony či co). Furt na mě něco bliká a já už opravdu vážně uvažuju, že začnu hledat, kde se vypínají obrázky.Bude to na pytel, neuvidím fotky, asi ani smajlíky, ale čeho je moc, toho je příliš.
radúna píše:
Co máte proti kopretinám?![]()
.Já si to blokla…
Jak si to udělala?
Nemáš tam u té reklami s kopretinkou náhodou malé okýnko „blokovat“? Klikni na to.
Souhlasím. Jako mediální teoretik jsem před chvíli psala cosi o Nordcliffově revoluci v tištěných médicích (ovšem tehdy nebyl internet, ale jinak to platí v černobílém, resp. barevném), a o ekonomických funkcích masových médií (těmi je míněno se uživit a vydělat, ne psát o ekonomii) … Ale jako řadový čtenář, který odsunul práci a šel si odpočinout na virtuální kafe mezi holky … souhlas s výše uvedeným …
radúna píše:
Nemáš tam u té reklami s kopretinkou náhodou malé okýnko „blokovat“? Klikni na to.
Nemám tam nic. Snažila jsem se to zastavit v nastavení reklamy(pravý tlačítko myši), ale to funguje jen dokud nejdu na jinou stránku, pak se to objeví hned znovu.
Lemaz, tak to nevím, ale mně to zůstalo mimo. Pravou myší, blokovat obrázek taky pravou, levou přidat filtr a nemám......
No vida, mě zas Emimino přijde jako web, kde je reklamy spíš méně
Reklama na ElastiQ mě stihla oblažovat jen cca 3 dny.
Háta_x píše:
No vida, mě zas Emimino přijde jako web, kde je reklamy spíš méněReklama na ElastiQ mě stihla oblažovat jen cca 3 dny.
Já jí tu mám furt. A to tady naštěstí poslední dobou už moc nejsem, jinak by mě kleplo. Kdybych měla kačku za všechny reklamy, které se mi tu náhodou otevřou, tak začínám svůj první milion.
Díky za podnět.
Snažíme se to mít v rovnováze tak, aby eMimino mohlo rozumně fungovat a zároveň aby reklama neobtěžovala.
Co se týče odskakování stránky, tak to se projevuje při zobrazení reklamy zcela nahoře nad stránkou a jelikož všechny reklamní kódy nemáme zcela pod kontrolou, tak tam zatím nemůžeme opravu garantovat. Ale pokusíme se to domluvit s reklamní agenturou.
Všechny ostatní reklamy by odskakovat neměly. Snažíme se tu mít minimum reklam, které by nějak výrazně zasahovaly do ovládání webu (např. nějaké výrazně vyjížděcí apod.).
Docela mě mrzí, že téma se objevilo zrovna teď - na začátku března jsme totiž reklamu výrazně omezili, bannerů tu v průběhu února bylo mnohem více (nahoře i po straně).
To, že se někdo snaží reklamu „povypínat“ nás nijak netěší. Reklama je věc, díky které může spousta webů fungovat pro uživatele zadarmo, nikdo nemusí za nic platit a za to se mi zdá reklama jako docela malá daň. ![]()
Také proběhl několikrát upgrade serveru, aby web běžel rychleji a to taky něco stojí.
Navíc se snažíme mít reklamu k tématu webu ![]()
Admin Honza
Admine Honzo, jak už jsem psala výše - Emimino mi nepřijde reklamou zaplácané. Řadím tenhle web mezi těch nemnoho velmi příjemných, kde na mě nic neskáče, reklama je poslušně uklizená na víceméně stále stejném místě a nemusím neustále něco křížkovat a honit po ploše, abych mohla dál, s načítáním stránek potíž nemám
ElastiQ nevím, proč mi přestalo naskakovat (jsem za to ráda.) Hodně i díky tomu chodím na Emimino nejvíc ze všech maminovských webů. Pokračujte takhle dál ![]()
admin píše:
Díky za podnět.Snažíme se to mít v rovnováze tak, aby eMimino mohlo rozumně fungovat a zároveň aby reklama neobtěžovala.
Co se týče odskakování stránky, tak to se projevuje při zobrazení reklamy zcela nahoře nad stránkou a jelikož všechny reklamní kódy nemáme zcela pod kontrolou, tak tam zatím nemůžeme opravu garantovat. Ale pokusíme se to domluvit s reklamní agenturou.
Všechny ostatní reklamy by odskakovat neměly. Snažíme se tu mít minimum reklam, které by nějak výrazně zasahovaly do ovládání webu (např. nějaké výrazně vyjížděcí apod.).
Docela mě mrzí, že téma se objevilo zrovna teď - na začátku března jsme totiž reklamu výrazně omezili, bannerů tu v průběhu února bylo mnohem více (nahoře i po straně).
To, že se někdo snaží reklamu „povypínat“ nás nijak netěší. Reklama je věc, díky které může spousta webů fungovat pro uživatele zadarmo, nikdo nemusí za nic platit a za to se mi zdá reklama jako docela malá daň.
Také proběhl několikrát upgrade serveru, aby web běžel rychleji a to taky něco stojí.
Navíc se snažíme mít reklamu k tématu webu
Admin Honza
Já reklamu chápu, zvykla jsem si, ale taky mi vadí brečící mimino, naštěstí tu už není
Taky jsem ho musela vždycky nakrmit, aby nebrečelo
(taky hormony).
Lemaz, čteš mi myšlenky..Já už jsem na švestku ztěch horních reklam, které mě vždy zaskočí v okamžiku kliknutí, takže jsem tam, kde nechci být..
Reklamy z boku mi nevadí - nevnímám..
Ale to horní mě teda sejří..
mmch - to krmení miminek bylo fakt divný ![]()
Co se týče vyskakování stránky, stávalo se mi (ale uznávám, že už dlouho ne - a rozhodně to nemusí souviset s reklamou) - ve svém profilu, kfdyž jsem si chtěla otevřít uzavřenou skupinu, tak mě to přehodilo nahoru a já klikla na nějakou ze svých kamarádek s tím, že jí chci smazat … ještě že se to ptalo, jestli to fakt myslím vážně … a byla to vždy ta samá ![]()