Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nezobrazuje se mi diskuse:Názor na maminky 40+.
Prosím poradte.
taky jsem se dívalal asi dvakrát a nepodařilo se..
napiš SZ adminům.. ![]()
Diskusní příspěvek se k nám na stránky vůbec neuložil, bude nutné založit diskusi znovu – proto se ani diskuse nezobrazovala.
Rozbitou diskusi mažu.
Tereza
Zdravím, chtěla bych se zeptat, proč se mi nezobrazují vůbec žádné diskuse. Témata ano, ale po rozkliknutí se oběví bílá stránka
Všechno ostatní jako např. deníčky fungují normálně…Děkuji za radu
@Ar-tep Bohužel netuším, v čem může být problém, prosím pošli odkaz, která konkrétní stránka nefunguje? Případně pokud můžeš, tak i screenshot (snímek obrazovky), jak stránka vypadá…
Pokud jsi přispěla do této diskuse, mělo by to fungovat. Žádný výpadek teď nezaznamenáváme.
Díky!
Mám úplně stejný problém
Připojuji se z mobilu a když nechám stránku načíst úplně tak je jen bílá. Deníčky fungují.
No já se právě také připojím jen z mobilu, to mi tady funguje všechno
Zkoušela jsem to opravdu mockrát a nic ![]()
Používám operu mini, teď jsem to zkusila přes jiný prohlížeč a jde to.No jo tak budu muset čekat dýl než se mi stánky u tohodle prohlížeče načtou ![]()
Od včerejšího večera se mi ztrácí stránky. Najednou zmizí, po chvíli se objeví a zmizí zase. Třeba čtyřikrát za sebou.Je jedno jaké vlákno. Pak naskočí-stránka neodpovídá,aktualizujte.Tak to kopnu do pr…ele a jdu pryč.
Problém zjišťujeme a snažíme se vyřešit, snad se to brzo podaří.
Díky za pochopení.
Admin
Tak já už dobrý
Jinak to vůbec nechápu. Muž mi včera říkal, že na ihned měl to samé. Ale už vše chodí ják má.
Tak mám problém dovolím si oživit diskusi nevíte co se podělo s diskusí ve skupině Vojtíšek bude brzy doma? nemůžu ji zaboha zobrazit ikdyž vydím že se tam přispívalo
Omlouvám se za zpoždění. Prosím o jakou jde skupinu? „Vojtíšek bude brzy doma“ jsem nedohledala.
Monika
No právě mě se ukáže že je tam přispěno ale když na ni kliknu nic se mi neukáže