Napomínání v uzavřené skupině?

marra
11.1.12 11:47

Napomínání v uzavřene skupine?

Neda mi to a chci reagovat na to,co mi ted rekla kamaradka.Jsme v jedne uzavrene skupine,nikdo se nehada,normalne komunikujem,delame si legraci,zadne napadani ci takove veci.proste je sranda.Ano obcas padne ostrejsi slovo,jako,pi,ku,hovinka,a pod.Ale je to jen v uzavrene skupine mezi nami,kde vime vo co go,a je legrace.Ted byla kamaradka informovana,ze se ma v uzavrene skupine chovat slusne.Neni to uz ale diskriminace?od toho jsme zakladaly prece uzavrene skupiny,abychom si mohl rict vsechno,to uz je prece trosku prehnane ne?

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
6224
11.1.12 11:53

já si to taky myslim :think:

• načítám...
24320
11.1.12 11:55

to uz je trosku prehanka. souhlasim.Taky si zanadavam a semtam sproste ale je to mezi nami.

• načítám...
44199
11.1.12 11:56

Vím, že je to dotaz pro adminy, ale určitě se rozeběhne běžná diskuze. I uzavřené skupiny fungují podle určitých pravidel. Za jejich dodržování je odpovědný moderátor.
Pokud vím, dřív, před pár lety, když uzavřené skupiny začínaly, byl jejich součástí i admin, aby se pravidla dodržovala a nedošlo k pomlouvání nebo tak.
Nevím, do jaké míry mají čas adminy pročítat uzavřené skupiny dnes, ale přijde mi správné a normální,že byl člen uzavřené skupiny za nevhodné chování napomenut.

Jen by mi třeba přišlo nefér, kdyby si členové navzájem hlásili příspěvky(jako okamžitě každý příspěvek), pokud jsou konflikty vedeny ve slušnosti.
Prostě si myslím, že na prvním místě by měl konflikt zkusit řešit moderátor skupiny a členové mezi sebou otevřenou diskuzí a teprve když je řešení nemožné, tak povolat admina.

Já jsem byla součástí uzavřené skupiny na jiném foru,skupina byla otevřená, promazaná a rozpuštěná, protože dámy byly k sobě navzájem sprosté.
Bylo to dost nepříjemné a proti otevření a rozpuštění skupiny jsem nic nenamítala, přišlo mi to v pořádku.

Já si myslím, že pokud si nedokáže poradit moderátor a zajistit uklidnění situace, tak je to špatně a skupina nefunguje.

• načítám...
20296

Fuj vy sprostoty :mrgreen:

Ale souhlasím, v uzavřené pokud s tímto výrazivem souhlasí ostatní - tak proč napomínat..? :nevim:

• načítám...
Ema N.

naprosto s tim souhlasim… mozna by admini mohli napsat moderatorce a zeptat se ji na jeji nazor, ale to, jak spolu komunikujeme v uzavrene skupine je nase vec, bereme na sebe tu odpovednost my a admini nas mohou kontrolovat ve verejnych diskuzich, ale v uzavrenych by to meli nechat na uvazeni moderatorky pripadne clenek…

I me toto prijde jako omezovani a jako diskriminace… :nevim: :nevim: :nevim: :cert: :cert: :cert:

• Upravit
saracenka
11.1.12 11:59

nejsem si vědoma konfliktu :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: jsem nekonfliktní :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :*

• Upravit
101869

Já bych řekla, že pokud to nevadí ostatním členům skupiny, tak by případné sprosté výrazy napomínány být neměly… a pokud to někomu vadí, tak by to měl ostatním napsat :mrgreen:
Nevhodné chování je něco jiného, tam napomenutí určitě patří, ale ostřejší slovník nemusí být vždy nevhodné chování…

• načítám...
marra

aleu nas zadny konflikt nevznikl,ba naopak,jsme velmi hodne mezi sebou :nevim:

• Upravit
4691
11.1.12 12:01

doufám, že jste mi neuzavřeli „kakací“ diskusi, bych se ráda nasmála dál :mrgreen:

• načítám...
marra
11.1.12 12:02
saracenka píše:
nejsem si vědoma konfliktu :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: jsem nekonfliktní :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :*

presne,tady ta slepicka,je jeste z nas ta nejslusnejsi :think: :jazyk: jedine,ze by te nekdo nahlasil :think:

• Upravit
saracenka
11.1.12 12:03
marra píše:
saracenka píše:
nejsem si vědoma konfliktu :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: jsem nekonfliktní :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :*
presne,tady ta slepicka,je jeste z nas ta nejslusnejsi :think: :jazyk: jedine,ze by te nekdo nahlasil :think:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to zrovna miláčku ,nejslušnější nejsem ,ale hodná to jsem :pankac: :pankac: :pankac: :srdce: :srdce: :srdce:
  • Upravit
saracenka
11.1.12 12:04

jo přiznejte se kdo mě naprášil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
7661
11.1.12 12:05

Nějak jsem nepochopila, od koho to napomenutí přišlo. Od admina?

• načítám...
saracenka
11.1.12 12:06
Bersaba píše:
Nějak jsem nepochopila, od koho to napomenutí přišlo. Od admina?
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :kytka:
  • Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová