Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, od včerejška mi nejde přispívat do emimina prez iPad ![]()
když pišu do okynka přispěvek a odešlu , napíše mi to že vkladám spatné velikosti fotek 1,2,3,4,5 (anglicky) já tam při tom žadne fotky nevkladam
to same mi to děla když chci změnit profil emimina na ipadu, nehnu s ním, jakmile neco v profilu zmením a dám uložit, tak mi to napíše že dávam blbou ikonku a já tam při tom s ikonkóu nic nedělam (to už mi děla od řijna). musím se vždycky připojit někde na pc
ale to s tím profilem mi tak nevadí, ale vadí mi to že nemužu od včerejška psát do diskuzí
děkuji janichka
Problém byl asi jinde. Mně včera večer taky nešlo přispívat a to jsem na stálém připojení na NB!!!
myslím, že byl nějaký výpadek. Bylo to znát i na časech nových příspěvků. Cca večer v jedenáct tam visel poslední z deseti hodin, to je dooost neobvyklé:-)
hofka píše:
myslím, že byl nějaký výpadek. Bylo to znát i na časech nových příspěvků. Cca večer v jedenáct tam visel poslední z deseti hodin, to je dooost neobvyklé:-)
Taky mi to večer nešlo a když jsem hledala, kde je zakopaný pes- všimla jsem si stejné věci! ![]()
Ráno se tu od ADMINŮ objevila oživená diskuse- Nový formulář pro přidávání příspěvků (neumím sem vložit odkaz
), že byl výpadek a že se omlouvají. ![]()
Příspěvek upraven 08.12.11 v 09:56
Od 22. hodiny jsme zaznamenali technický výpadek, při němž nebylo možné vkládat příspěvky do diskuse či je editovat. Momentálně byla tato funkce ve zrychleném procesu zprovozněna – bohužel bez možnosti nahrávat fotografie na stránky (a všem ještě vše nefunguje). Viz příspěvek zde.
Omlouváme se za způsobené obtíže a prosím o trpělivost – programátor se tím zabývá ![]()
Tereza
Carrinka píše:
Problém byl asi jinde. Mně včera večer taky nešlo přispívat a to jsem na stálém připojení na NB!!!
To mně taky, šlo jenom číst komentáře. Nešlo to od 22 hodin ![]()
mě to znovu nešlo včera večer to bylo taky ono? dokonce jednou se mi podařilo příspěvek odeslat a hned potom už zase nešel ![]()
Ally80 píše:
mě to znovu nešlo včera večer to bylo taky ono? dokonce jednou se mi podařilo příspěvek odeslat a hned potom už zase nešel
Důležité je, zda to funguje dnes ![]()
Tereza
Dobrý den,
nejdou mi posílat soukromé zprávy ani příspěkvy do diskusí - někdy to jde, když dám „zobraz náhled“ a pak „odeslat zprávu“. Ale normálně se mi pod oknem, kam se píše příspěvek, nezobrazí „odeslat“. Co s tím?
I teď se mi to stalo, když dám „napsat příspěvek“, zobrazí se sice okno pro napsání zprávy, ale pod ním není „přïdat příspěvek“ - někdy lze odelsat přes zobrazení náhledu a pak přidat příspěvek, ale soukromé zprávy vůbec nejde odesílat…proč?
za chvíli ti administrátorka napíše, že hlavně že teď ti to šlo
mě minule taky takhle mile odpověděla ![]()
Mia77 píše:
Dobrý den,
nejdou mi posílat soukromé zprávy ani příspěkvy do diskusí - někdy to jde, když dám „zobraz náhled“ a pak „odeslat zprávu“. Ale normálně se mi pod oknem, kam se píše příspěvek, nezobrazí „odeslat“. Co s tím?
Mio77, prosím pošleš screenshot obrazovky sem do diskuse jako obrázek, do SZ nebo na e-mail info (zavináč) emimino.cz.
Díky, určitě se to pak pokusíme napravit
admin Honza
Dobrý den, mám stejný problém, taky mi nejdou psát psát příspěvky, protože se mi nezobrazuje poslat příspěvek a tak to zkouším přes náhled. Co s tím?