Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mam problem…kdyz jsem v diskuzi, nemam po strane seznam novych diskuzi a novych prispevku. Je to nejaka zmena, nebo je problem u mne? Je to teda dost neprijemny, mam pocit, jako bych castecne oslepla.
Taky tak, teď na to koukám jak zjara. Mě tam ten sezanm výrazně chybí ![]()
Já ho tam normálně mám a už mi naskočili i smajlové,ktwerý ted chvíli nefachali ![]()
A to jsem cekala taaak dlouho
Uz to taky mam, i ty smajly, takze se mi vyrazne ulevilo, bala jsem se, ze doslo ke skrtum ![]()
Taky mi nešel vložit příspěvek a neukazovaly se diskuze, pak mi nešli zase pro změnu smajlíci a teď už to vypadá, že to jede.
Programátor pracoval na verzi pro mobilní telefony, už by vše mělo fungovat. ![]()
Hlaste chyby, které mají delší trvání než pár minutové výpadky, v tu chvíli stačí poslat SZ s dotazem. ![]()
Díky,
Tereza
OK, super. Vahala jsem, jestli psat SZ, ale ono to skoro vypadalo, ze je problem spis u mne.
admin píše:
Programátor pracoval na verzi pro mobilní telefony, už by vše mělo fungovat.![]()
Hlaste chyby, které mají delší trvání než pár minutové výpadky, v tu chvíli stačí poslat SZ s dotazem.
Díky,
Tereza
Mě by zajímalo, jak to je s vkládáním nových ikonek, podpisů. Aktualizuji F5, já ji vidím, ale holky z diskuse ne, až pokud samy aktualizují. U některých naskočí ihned. Stejně to mám já u nich
pate81 píše:
Já ho tam normálně mám a už mi naskočili i smajlové,ktwerý ted chvíli nefachali
taky mi nefachčili smajlíci ![]()