Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Admine, ještě k rasismu, hlídání nešíření rasové nenávisti je povinnost majitele diskuzního serveru nikoliv jeho účastníků. Možná by bylo dobré se soustředit na vyhledávání rasistických příspěvků více než na filtr sprostých slov, je na to zákon.
Pudli, „nesprávná apretace cizích termitů s sebou přináší vysoké rizoto“… ![]()
Ananta píše:
Admine, ještě k rasismu, hlídání nešíření rasové nenávisti je povinnost majitele diskuzního serveru nikoliv jeho účastníků. Možná by bylo dobré se soustředit na vyhledávání rasistických příspěvků více než na filtr sprostých slov, je na to zákon.
Děkuji ![]()
Taky nevidím takový problém v nastavení filtru pro jisté rasisitické výrazy
Lucink-a píše:saracenka píše:Takže až tu bude zase někdo vyprávět veselou historku na téma „zrovna nebyl po ruce záchod“, tak doporučuji napsat, musela jsem jít na velkou stranu do příkopu, neb jsem měla řídkou stolici a nešlo to vydržet. Bude to jistě k popukáníPudloslava píše:saracenka píše:moc tomu nerozumim . ono to s tim slovem nejde odeslat ale adminum se to presto zopbrazi? asi bych mela vice pouzivat sprosta slova
nene pochopila jsi to špatně ,psala jsem sprostý slova ,kvůli kterým mi nešly odesílat příspěvky a ty se ukazujou adminkám..![]()
![]()
![]()
nevim jak to funguje ,je to pro mě nové..asi ano ,aspon to ted tady všechny víme ..
To záleží na vkusu. Já bych se asi víc pobavila tím slušňáckým popisem neslušné situace, než kdyby to někdo napsat polopaticky. Kdysi jsem se u slovníku hovorové češtiny nasmála jako blázen.
![]()
Ananta: v tom případě se jdu udat na polici za šíření protiromských nálad, protože jsem se tady takto vyjadřoval… Ale co mám dělat, když v naší čtvrti mají 98 procent kapesních krádeží a loupežných přepadení na svědomí právě Romové? A to ti, kteří tu sice bydlí, ale nikdy tu neměli trvalé ani přechodné bydliště? To mám přestat říkat pravdu?
Chápeš absurditu svého příspěvku???
Příspěvek upraven 11.01.12 v 15:35
Bersaba píše:Lucink-a píše:To záleží na vkusu. Já bych se asi víc pobavila tím slušňáckým popisem neslušné situace, než kdyby to někdo napsat polopaticky. Kdysi jsem se u slovníku hovorové češtiny nasmála jako blázen.saracenka píše:Takže až tu bude zase někdo vyprávět veselou historku na téma „zrovna nebyl po ruce záchod“, tak doporučuji napsat, musela jsem jít na velkou stranu do příkopu, neb jsem měla řídkou stolici a nešlo to vydržet. Bude to jistě k popukáníPudloslava píše:saracenka píše:moc tomu nerozumim . ono to s tim slovem nejde odeslat ale adminum se to presto zopbrazi? asi bych mela vice pouzivat sprosta slova
nene pochopila jsi to špatně ,psala jsem sprostý slova ,kvůli kterým mi nešly odesílat příspěvky a ty se ukazujou adminkám..![]()
![]()
![]()
nevim jak to funguje ,je to pro mě nové..asi ano ,aspon to ted tady všechny víme ..
![]()
![]()
Ale samozřejmě, já nejsem žádnej sprosťák, kterej se bez vulgarismů prostě neobejde. Jen řikám, že k něčemu to prostě patří a nevidím na tom nic až tak špatného…v porovnání třeba s tím rasismem
Pudloslava píše: [nahodou miluji ty absurdne kulantni zpusoby, jak nekoho poslat nekam
Já taky!
Ty pudinku jahodovej, natvrdlá housko se zapečenym švábem…
To bude náhodou ještě větší legrace.
Jinak o záchodové diskuzi jsem se dozvěděla až z této diskuze a ještě teda stihla nakouknout a o tom co dělat, když dojde na WC papír to teda fakt už nebylo ani náhodou. No taky mi bylo divný co by se na tolika stránkách pořád řešilo, protože tak moc možností co dělat zase neni ![]()
Filtr na rasismus snad ani neni mozny, rasisticky vyroky se daji napsat bez pouziti jakychokoli specifickych slov - a aby admini cetli vsechny diskusi prispevky?????????? Tady?????????? to snad nemuze nikdo myslet vazne.
Jura007 píše:
Ananta: v tom případě se jdu udat na polici za šíření protiromských nálad, protože jsem se tady takto vyjadřoval… Ale co mám dělat, když v naší čtvrti mají 98 procent kapesních krádeží a loupežných přepadení na svědomí právě Romové? A to ti, kteří tu sice bydlí, ale nikdy tu neměli trvalé ani přechodné bydliště? To mám přestat říkat pravdu?
Chápeš absurditu svého příspěvku???Příspěvek upraven 11.01.12 v 15:35
Juro, klidně bych si o tom s tebou popovídala, ale zaplevelili bysme to tady fest, je to tenký led a je potřeba vědět co to rasismus vlastně je. Že je jeho šíření a to virutální cestou trestné je fakt.
Pudloslava píše:
Filtr na rasismus snad ani neni mozny, rasisticky vyroky se daji napsat bez pouziti jakychokoli specifickych slov - a aby admini cetli vsechny diskusi prispevky?????????? Tady?????????? to snad nemuze nikdo myslet vazne.
Jasně že by byl filtr složitý, ale nějaká klíčová slova by se najít dala a ten zbytek je v diskuzi. Hlídá se to dost i na jiných diskuzních serverech. Já to jen stavím do kontrastu s tím, že maminky mají mluvit slušně jinak bych to nezminovala.
Ananta píše:Pudloslava píše:Jasně že by byl filtr složitý, ale nějaká klíčová slova by se najít dala a ten zbytek je v diskuzi. Hlídá se to dost i na jiných diskuzních serverech. Já to jen stavím do kontrastu s tím že maminky mají mluvit slušně.
Včera jsem schválně dokoupila wc papír a díky tomu jsem nestihla dočíst úžasnou odlehčující diskuzi sestavenou z reality všedních dnů…to mě fakt mrzí…příště prdím na nákup wc papíru a budu rychle číst…škoda té diskuze…po různých bolestech a trápeních, které mě provázejí, tohle byl balzám na duši!!! achjo ![]()
No ja jsem zastance minimalniho omezovani diskutujicich a milovala jsem adminování Lesiny. Navrhovala jsem zavedeni ignorovani vybranych diskutujicich, jako maji treba na xchatu. Podle me je lepsi sprostaky ignorovat a oni se eliminuji sami, nez je vyhazovat dvermi, aby se vratili oknem.
zACHODOVOU DISKUSI,JSEM ZALOZILA,JAK JINAK NEZ JÁ.
Ale chtela jsem odlehcit maminkam bezde denni problemy,i starosti.a to se myslim povedlo,takze nechapu z jakeho duvodu byla uzamknuta,neprobiral se tam rasismus,ani nic podobneho.kdo nechtel neprispival,a jiste mi date za pravdu,ze jsme se tam hodne nasmaly.nevim co na ni bylo zvlastniho,vzdyt na zachod chodime kazdy ne?toho jakou mame barvu pleti,ci velikost zadni casti.ach jo skoda.priste zalozim tema,TAK CO MUZU BYT TEHOTNA?????
marra píše:
zACHODOVOU DISKUSI,JSEM ZALOZILA,JAK JINAK NEZ JÁ.Ale chtela jsem odlehcit maminkam bezde denni problemy,i starosti.a to se myslim povedlo,takze nechapu z jakeho duvodu byla uzamknuta,neprobiral se tam rasismus,ani nic podobneho.kdo nechtel neprispival,a jiste mi date za pravdu,ze jsme se tam hodne nasmaly.nevim co na ni bylo zvlastniho,vzdyt na zachod chodime kazdy ne?toho jakou mame barvu pleti,ci velikost zadni casti.ach jo skoda.priste zalozim tema,TAK CO MUZU BYT TEHOTNA?????
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat