Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,jen bych se ráda zeptala,jestli není problém se složkou Fotoalba,již od 6.12.tam nepřibyla nová,ani mně se tam album neobjevilo,když jsem přidala nové fotky.Pokud se to již řešilo,omlouvám se.Děkuji.Gábina
Zdravím, chtěla bych se zeptat, zda je možné v rámci fotoalb zobrazit řekněme např. kategorii fotoalb jen od přátel. Hledám a nevidím, ale je dost možné, že jen špatně koukám ![]()
wobludečka píše:
Zdravím, chtěla bych se zeptat, zda je možné v rámci fotoalb zobrazit řekněme např. kategorii fotoalb jen od přátel. Hledám a nevidím, ale je dost možné, že jen špatně koukám
To nejde, rozklikej si profily přátel a prohlédni fotky ve fotoalbech.
Tereza
admin píše:wobludečka píše:
Zdravím, chtěla bych se zeptat, zda je možné v rámci fotoalb zobrazit řekněme např. kategorii fotoalb jen od přátel. Hledám a nevidím, ale je dost možné, že jen špatně koukámTo nejde, rozklikej si profily přátel a prohlédni fotky ve fotoalbech.
Tereza
aha, díky… jo to já jen že holky se ptaly, jsou na to zvyklé z jiného serveru a je to jeden z důvodů, proč sice diskutují tady, ale fotky si dávají jinam, tak jsem si spíš myslela, že by vás to třeba zajímalo ![]()
wobludečka píše:
aha, díky… jo to já jen že holky se ptaly, jsou na to zvyklé z jiného serveru a je to jeden z důvodů, proč sice diskutují tady, ale fotky si dávají jinam, tak jsem si spíš myslela, že by vás to třeba zajímalo
Dík za tip.
Tereza