Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nebylo by možné, aby pokud admin smázne diskuzi, ponechal alespoň její název, smázl obsah a napsal tam, že byl smazán z toho a toho důvodu?
Odpoledne jsem v poklidu diskutovala v diskuzi o podávání přesnídávky 3?5m dítěti. Večer přijdu, diskuze nikde, hledala jsem jí u sebe na profilu, v nově založených diskuzích, ve vyhledávači a pak na mě teprve vyskočila hláška, že byla pravděpodobně smazána.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
taky jsem tu diskuzi hledala a uvažovala kam zmizla a proč
je sice fakt, že otázka dané maminky přiváděla ostatní k šílenství…ale byla to prča ![]()
Myslim, že už tu dotaz na tohle téma byl a odpověď tehdy byla ,že by to možný nebylo…
Ale třeba se od té doby něco změnilo… ![]()
dneska prošlo asi emimi cenzurou, takhle ve velkém se už dlouho nemazalo
jinak zobrazovat by se to nějak mohlo, taky občas hledám a koukám jako blázen, kde to je
Mě nejvíc „naštve“ když celou diskuzi přečtu, s tím že přispěju a nemám kam. Zrovna ta o přesnídávce mi nepřišla závadná, jak by se na první pohled zdálo
.
tripetri píše:
Ona byla asi smazaná celá ta zakladatelka
a proč jako ??
eviliska píše:aha, tak ne…No já nemohla najít žádnou od ní založenou diskuzi, tak sem myslela, že zmizela celátripetri píše:
Ona byla asi smazaná celá ta zakladatelkaa proč jako ??
popraly se?? A já u toho zase nebyla a navíc je to smazaný! No to je pech ![]()
Souhlasím s tím, že pokud do nějaké diskuze přispíváme, zasloužíme si vědět, proč byla smazána. Třeba do té diskuze o přesnídávkách jsem házela odkaz na stránky, podle kterých se lze v příkrmech řídit, tak na tom snad nic závadného nebylo ![]()
Souhlasím s tím, že poslední dobou jsou mazány i normální diskuze, přece nejsme stroje, abychom se vyjadřovaly striktně k tématu a nesměly odbočit ani o milimetr. Dále jsem nenašla diskuzi, kde zakladatelka psala, že má milence a doma manžela. Ta byla taky závadná? Proč? Protože jsme zakladatelce napsaly, že je nemorální? Ano, někdo použil ostřejší slova, ale 99proc. příspěvků bylo k tématu a slušných ![]()
Fen-fire píše:
Souhlasím s tím, že pokud do nějaké diskuze přispíváme, zasloužíme si vědět, proč byla smazána. Třeba do té diskuze o přesnídávkách jsem házela odkaz na stránky, podle kterých se lze v příkrmech řídit, tak na tom snad nic závadného nebyloSouhlasím s tím, že poslední dobou jsou mazány i normální diskuze, přece nejsme stroje, abychom se vyjadřovaly striktně k tématu a nesměly odbočit ani o milimetr. Dále jsem nenašla diskuzi, kde zakladatelka psala, že má milence a doma manžela. Ta byla taky závadná? Proč? Protože jsme zakladatelce napsaly, že je nemorální? Ano, někdo použil ostřejší slova, ale 99proc. příspěvků bylo k tématu a slušných
souhlasím
Fen-fire tam jsem taky chtěla napsat, ale stihla jsem jen uzamčení diskuze - byla na žádost zakladatelky (dle vyjádření Admina)
V tom případě seomlouvám, diskuze mi zmizela z profilu a už jsem ji nenašla. Tak se asi zakladatelce nelíbilo, co jsme jí napsaly - uzamčení diskuze je taky řešení, když se mi nelíbí cizí názor ![]()
Presnidavka mi taky prisla v pohode. Nebylo by lepsi nejdriv diskuzi zamknout a pak teprve popripade mazat? I kdyz si nemyslim, ze zrovna Presnidavka by to potrebovala, pokud se tam nakonec neco nesemlelo.
Nicmene i tak jdou smazat jen konfliktni prispevky.
Nebo to bylo na zadost zakladatelky?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat