Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Fen-fire píše:
V tom případě seomlouvám, diskuze mi zmizela z profilu a už jsem ji nenašla. Tak se asi zakladatelce nelíbilo, co jsme jí napsaly - uzamčení diskuze je taky řešení, když se mi nelíbí cizí názor
Já bych to taky nevěděla, ale přišla jsem „včas“. Taky bych brala nějaký seznam, kde by bylo napsáno název diskuze a důvod smazání, uzamčení. ![]()
tak a teď mi nejde do hlavy, proč byla smazaná diskuze o nelátkování…
když diskuze o látkování tady bejt může…
![]()
Je opravdu nutné okamžitě smazat diskuzi která má jen trochu název že se to začne hádat? konkrétně ta o tom nelátkování a nekojení? všimla jsem si jí,chtěla jsem jí přečíst a než jsem stihla dát vařit oběd-byla fuč
nemám potřebu hned na někoho nasazovat ale holt mě tohle téma zajímá (pro i proti) tak nevím jestli je potřeba smazat diskuzi snad ještě dřív než na to někdo reaguje… ![]()
Já bych řekla, že adminci diskuzi radši zarazí hned na začátku a ne na pátý stránce, kde se už vraždí i za pozdrav. ![]()
a to mi teda vadí! admini nejsou vševědoucí a třeba se to nezabije! nikdy nevíš! jako mazat diskuze preventivně…to už se tady vůbec nemusí diskutovat.
kate02 píše:
tak a teď mi nejde do hlavy, proč byla smazaná diskuze o nelátkování…když diskuze o látkování tady bejt může…
![]()
taky nechápu, přijde mi to jako buzerace
. Dyť tam nic nebylo ke smazání. Nikdo nikoho nenapadal, bylo tak 6 příspěvků. To můžou za chvilku smazat celé emimino.
A nebo admin látkuje a kojí a proto to smázl ![]()
Psala jsem už několikrát, diskuse jsou mazány po rozvaze adminů a nikoliv podle jejich nálady a to vždy kvůli nějakému důvodu/porušení pravidel/podezření. Pokud se vám nezobrazuje, byla z 99,5% smazána a jestli si to chcete ověřit nebo se doptat proč, pošlete SZ - není třeba kvůli každé diskusi zakládat další novou.
Diskuse Papá vaše 3,5měsíční miminko ovocnou přesnídávku byla smazána, jelikož uživatelka psala odlišný věk svého dítěte do diskusí a byla mířena spíše jako provokace. obnovena
Diskuse Nelátkuji a nebudu - všechny tyto diskuse jsou preventivně mazány a domnívám se, že je snad jasné proč. Nechcete látkovat? Nelátkujte… Nikdo vás nenutí, není potřeba tu rozpoutávat hádky.
Tereza
Terezo, ale to bylo celkem jedno v ty Presnidavce, ze kecala. Tak jsme ji odhalily… Ale jinak to zavadny nebylo a myslim, ze pro nekoho to mohlo byt prinosny. Kdyby se tam strhla bitka, tak nereknu, takhle to stacilo jen uzamknout… treba. Vzdyt je to jen dobre, kdyz se nekdo takhle proflakne, aspon si na nej daji lidi priste pozor.
asha píše:
Terezo, ale to bylo celkem jedno v ty Presnidavce, ze kecala. Tak jsme ji odhalily… Ale jinak to zavadny nebylo a myslim, ze pro nekoho to mohlo byt prinosny. Kdyby se tam strhla bitka, tak nereknu, takhle to stacilo jen uzamknout… treba. Vzdyt je to jen dobre, kdyz se nekdo takhle proflakne, aspon si na nej daji lidi priste pozor.
Souhlasím. Papá vaše 3,5měsíční miminko ovocnou přesnídávku?
admin píše:asha píše:Souhlasím. Papá vaše 3,5měsíční miminko ovocnou přesnídávku?
preventivně??? a jaké další diskuze budou preventivně mazány? pohádat se můžeme u čehokoliv jiného… když někdo oživí jakousi (ne)látkující diskuzi-taky bude preventivně smazaná?
chápu to tak že prostě o látkování nebo nelátkování už tady nepadne ani slovo?
nevsik píše:
preventivně??? a jaké další diskuze budou preventivně mazány? pohádat se můžeme u čehokoliv jiného… když někdo oživí jakousi (ne)látkující diskuzi-taky bude preventivně smazaná?
chápu to tak že prostě o látkování nebo nelátkování už tady nepadne ani slovo?
Přesně tak, jsou určitá témata, která svým stylem založení jsou standardně mazána. Např.
atd.
Pokud se to někomu nelíbí, je nám to sice líto, ale tak to tu chodí. On je dost velký rozdíl mezi anarchií a demokracií.
Tereza
Já spíš nechápu, proč bychom se nemohly pohádat. Zabít se on line zatím možné není, tak co.
eva valoi píše:
Já spíš nechápu, proč bychom se nemohly pohádat. Zabít se on line zatím možné není, tak co.
Protože z toho důvodu tu eMimino není.
Tereza
Musím říct, že smazaná diskuze o látkování mě docela naštvala. Nevím pro by se mělo mazat něco jen preventivně, nemyslím, že by to byla tak závadná diskuze. Já sama jsem s látkováním tak na půl cesty a chtěla jsem k tomu něco normálního napsat.
trochu mi to tu začíná připomínat situaci na modrém koníkovi, ze kterého jsem odešla. ![]()
a tomu pohádání stejně nelze zabránit, řešila bych to, až se tak skutečně stane.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat