Mazání diskuzí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
46867
12.1.12 11:34

Jsem zklamana.
Mne prijde, ze je nyni cilem administratoru,abychom se ptaly jen na konkretni veci, nejlepe se nesmat a nediskutovat.Po vcerejsku nemam moc chut a naladu se tu uz na cokoli ptat,pridavat fotky,diskutovat,jelikoz mam strach,ze moje diskusenebo diskuse, kterou si oblibim,oblibim nejakou z maminek, bude smazana…
Emimino melo to kouzlo v tom, ze administratori byli benevolentni,mohly jsme se zasmat nad kravinami viz. nechutarny ( ktere nam pomahaly nemyslet na pliny, kakani,nedareni se otehotnet, zasmat se i kdyz mate bolest v srdci,jelikoz vas opustilo milovane dite,partner, rodic,pritel), upustit nejake to sproste slovicko,…
To kouzlo se pomalu a jiste vytraci…a ja jen doufam,ze to je jen spatnym pocasim a spatnou naladou adminu, ci jejich nadrizenych.

• načítám...
8939
12.1.12 11:38

Já taky hlasuju za nástěnku :lol:

Já si myslím, že někdy je dobré se trošku zhádat, ale v určitých hranicích, moc se mi líbila výměna názoru v tématu Podpora pro Ivanu Königsmarkovou, kde se to taky mlelo, ale admin nezasáhl, protože nebyl důvod. Já bych teda taky byla pro trošku téma nechat rozjet a zasáhnout v momentě kdy už to bude hraničit napadáním a urážením.

Upřímně, jsem ráda, že nejsem admin :oops: :D

• načítám...
46867
12.1.12 11:39
medulinkax píše:
Já taky hlasuju za nástěnku :lol:

Já si myslím, že někdy je dobré se trošku zhádat, ale v určitých hranicích, moc se mi líbila výměna názoru v tématu Podpora pro Ivanu Königsmarkovou, kde se to taky mlelo, ale admin nezasáhl, protože nebyl důvod. Já bych teda taky byla pro trošku téma nechat rozjet a zasáhnout v momentě kdy už to bude hraničit napadáním a urážením.

Upřímně, jsem ráda, že nejsem admin :oops: :D
:palec:
  • načítám...
nevsik
12.1.12 11:39

ok,asi jsem nějaká trubkoidní :D diskuze bud v soukromých/uzavřených skupinách bo založená pod neprovokujícím názvem a otázka položená tak aby to tam nevybouchlo??? chápu to dobře??????????

• Upravit
8939
12.1.12 11:44

Weru máš pravdu, ale mě vždycky ještě štve, že než to všechno přečtu, tak buď je téma uzamčené, smazané a nebo už nikdo nepřispívá :mrgreen:. Já se divím, že nejsem více promazávaná protože já jsem neustále OT :lol:

Nevsiku já bych ti to vysvětlila, ale nějak jsem nepochopila na co se ptáš :mrgreen: ?

• načítám...
46867
12.1.12 11:47
medulinkax píše:
Weru máš pravdu, ale mě vždycky ještě štve, že než to všechno přečtu, tak buď je téma uzamčené, smazané a nebo už nikdo nepřispívá :mrgreen:. Já se divím, že nejsem více promazávaná protože já jsem neustále OT :lol:Nevsiku já bych ti to vysvětlila, ale nějak jsem nepochopila na co se ptáš :mrgreen: ?
:lol: To me taky prave stve. Ja se trepu, jak mala usne a ja se vrhnu sem a ctu diskusi,kterou jsem mela rozectenou z predesleho dne a ona je smazana :cert:
  • načítám...
nevsik
12.1.12 11:48
medulinkax píše:
Weru máš pravdu, ale mě vždycky ještě štve, že než to všechno přečtu, tak buď je téma uzamčené, smazané a nebo už nikdo nepřispívá :mrgreen:. Já se divím, že nejsem více promazávaná protože já jsem neustále OT :lol:Nevsiku já bych ti to vysvětlila, ale nějak jsem nepochopila na co se ptáš :mrgreen: ?
:mrgreen: pár příspěvků předtím mi Tereza vysvětlila že preventivně se mažou všechny zavádějící nebo možnározhádajícíse diskuze. A pak to popsala že taková témata se TEĎ PŘICHÁZÍ TO CO NECHÁPU :lol: bud přesouvají co uzavřených skupin nebo je možné diskuzi nazvat tak mile a hezky že nikdo nebude mazat ani se hádat. takže tama najdu ty zlé diskuze?
Bože-to nikdo nemůžete pochopit na co se ptám když je to napsané jak od tatara :mrgreen:
  • Upravit
29730
12.1.12 11:49

Hmm, na druhou stranu do zachodovy diskuze jsem neprispivala, ale cetla, protoze nektery storky za to teda staly :mrgreen: Takze je to uzavreny a cumily tam brat nebudou :mrgreen:

• načítám...
14809
12.1.12 11:52
asha píše:
Hmm, na druhou stranu do zachodovy diskuze jsem neprispivala, ale cetla, protoze nektery storky za to teda staly :mrgreen: Takze je to uzavreny a cumily tam brat nebudou :mrgreen:

Ano, já mám příležitost tuto diskuzi dočíst, nebot´jsem měla to potěšení stát se členkou skupiny a musím říct, že je škoda, že o to někdo přijde. Bezva odreagování, já se řehtám, jako zelený koník.

• načítám...
8939
12.1.12 11:54

Weru přesně :mrgreen: a pak mám po srandě :lol:

Nevsiku já to pochopila tak, že tyhle diskuze se budou pořád mazat a pokud se najde skupinka lidí, co o tom budou chtít diskutovat, tak si mají založit uzavřenou skupinu :lol:. Ta jedna diskuze ze včerejška (o WC) byla na žádost holek přesunuta do uzavřené skupiny. :lol: Tohle mě štve na psaném projevu, nemůžu se dostatečně vymáčknout :mrgreen:

• načítám...
26093
12.1.12 11:55
asha píše:
eva valoi píše:
Terezo, žádní zlí admini, ale spíš admini, kteří chtějí, aby se všichni měli rádi a hovořili slušně, což je sice krásný ideál, ale zase by nás to připravilo o legraci.
Ale nee, vzdyt to tu Tereza dostatecne vysvetlila. ;) Je to presunuty, takze pro mne ok.
Akorat bych uvitala nejakou verejnou nastenku „cernych ovci“: diskuze presunuty a smazany, aby se to dalo snadno najit.

To jsem se taky už jednou snažila navrhnout… :potlesk:

• načítám...
nevsik
12.1.12 12:01
medulinkax píše:
Weru přesně :mrgreen: a pak mám po srandě :lol:Nevsiku já to pochopila tak, že tyhle diskuze se budou pořád mazat a pokud se najde skupinka lidí, co o tom budou chtít diskutovat, tak si mají založit uzavřenou skupinu :lol:. Ta jedna diskuze ze včerejška (o WC) byla na žádost holek přesunuta do uzavřené skupiny. :lol: Tohle mě štve na psaném projevu, nemůžu se dostatečně vymáčknout :mrgreen:

takže žádné miloučké názvy ale rovnou uzavřenou skupinu? ahááá
8o no tak v tom ale postrádám smysl diskuze páč jen tak vlézt do soukromé skupiny je docela těžké,kór když k tomu budu mít jen jednu připomínku nebo dodatek. nikdy nevím jestli se to rozjede tak že tam budu chtít pravidelně přispívat,někdy si jen tak počíst… :think: mám poměrně dost zkušeností s nepřijetím do uzavř.sk. páč se prostě moderátorce zrovna nechtělo a nebo prostě nebyla aktivní a tak. no nic,tak já se budu divit a řešit si to tady sama doma :P
děkuju za vysvětlivku :hug:

• Upravit
605
12.1.12 12:15

taky se mi parkrat stalo,ze jsem si nestihla docist diskusi a byla smazana.. a nebo si jen ctu,protoze me zajima,jak to dopadne a ejhle,je to uzavrena skupina:-(

na druhou stanu-zase neprispivam do temat,ktere jsou(minimalne pro me-napr. neockovani,nekojeni,latkovani)kontroverzni a hadat se nema smysl,stejne kazdy ma svuj nazor a svou pravdu..

• načítám...
20792
12.1.12 12:28

Skupina pro Nelátkující maminky byla založena, tak dle libosti žádejte o vstup.

Tereza

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová