Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jsem zklamana.
Mne prijde, ze je nyni cilem administratoru,abychom se ptaly jen na konkretni veci, nejlepe se nesmat a nediskutovat.Po vcerejsku nemam moc chut a naladu se tu uz na cokoli ptat,pridavat fotky,diskutovat,jelikoz mam strach,ze moje diskusenebo diskuse, kterou si oblibim,oblibim nejakou z maminek, bude smazana…
Emimino melo to kouzlo v tom, ze administratori byli benevolentni,mohly jsme se zasmat nad kravinami viz. nechutarny ( ktere nam pomahaly nemyslet na pliny, kakani,nedareni se otehotnet, zasmat se i kdyz mate bolest v srdci,jelikoz vas opustilo milovane dite,partner, rodic,pritel), upustit nejake to sproste slovicko,…
To kouzlo se pomalu a jiste vytraci…a ja jen doufam,ze to je jen spatnym pocasim a spatnou naladou adminu, ci jejich nadrizenych.
Já taky hlasuju za nástěnku ![]()
Já si myslím, že někdy je dobré se trošku zhádat, ale v určitých hranicích, moc se mi líbila výměna názoru v tématu Podpora pro Ivanu Königsmarkovou, kde se to taky mlelo, ale admin nezasáhl, protože nebyl důvod. Já bych teda taky byla pro trošku téma nechat rozjet a zasáhnout v momentě kdy už to bude hraničit napadáním a urážením.
Upřímně, jsem ráda, že nejsem admin
![]()
medulinkax píše:
Já taky hlasuju za nástěnku![]()
Já si myslím, že někdy je dobré se trošku zhádat, ale v určitých hranicích, moc se mi líbila výměna názoru v tématu Podpora pro Ivanu Königsmarkovou, kde se to taky mlelo, ale admin nezasáhl, protože nebyl důvod. Já bych teda taky byla pro trošku téma nechat rozjet a zasáhnout v momentě kdy už to bude hraničit napadáním a urážením.
Upřímně, jsem ráda, že nejsem admin![]()
ok,asi jsem nějaká trubkoidní
diskuze bud v soukromých/uzavřených skupinách bo založená pod neprovokujícím názvem a otázka položená tak aby to tam nevybouchlo??? chápu to dobře??????????
Weru máš pravdu, ale mě vždycky ještě štve, že než to všechno přečtu, tak buď je téma uzamčené, smazané a nebo už nikdo nepřispívá
. Já se divím, že nejsem více promazávaná protože já jsem neustále OT ![]()
Nevsiku já bych ti to vysvětlila, ale nějak jsem nepochopila na co se ptáš
?
medulinkax píše:
Weru máš pravdu, ale mě vždycky ještě štve, že než to všechno přečtu, tak buď je téma uzamčené, smazané a nebo už nikdo nepřispívá. Já se divím, že nejsem více promazávaná protože já jsem neustále OT
?
medulinkax píše:
Weru máš pravdu, ale mě vždycky ještě štve, že než to všechno přečtu, tak buď je téma uzamčené, smazané a nebo už nikdo nepřispívá. Já se divím, že nejsem více promazávaná protože já jsem neustále OT
?
Hmm, na druhou stranu do zachodovy diskuze jsem neprispivala, ale cetla, protoze nektery storky za to teda staly
Takze je to uzavreny a cumily tam brat nebudou ![]()
asha píše:
Hmm, na druhou stranu do zachodovy diskuze jsem neprispivala, ale cetla, protoze nektery storky za to teda stalyTakze je to uzavreny a cumily tam brat nebudou
Ano, já mám příležitost tuto diskuzi dočíst, nebot´jsem měla to potěšení stát se členkou skupiny a musím říct, že je škoda, že o to někdo přijde. Bezva odreagování, já se řehtám, jako zelený koník.
Weru přesně
a pak mám po srandě ![]()
Nevsiku já to pochopila tak, že tyhle diskuze se budou pořád mazat a pokud se najde skupinka lidí, co o tom budou chtít diskutovat, tak si mají založit uzavřenou skupinu
. Ta jedna diskuze ze včerejška (o WC) byla na žádost holek přesunuta do uzavřené skupiny.
Tohle mě štve na psaném projevu, nemůžu se dostatečně vymáčknout ![]()
asha píše:eva valoi píše:Ale nee, vzdyt to tu Tereza dostatecne vysvetlila.
Terezo, žádní zlí admini, ale spíš admini, kteří chtějí, aby se všichni měli rádi a hovořili slušně, což je sice krásný ideál, ale zase by nás to připravilo o legraci.Je to presunuty, takze pro mne ok.
Akorat bych uvitala nejakou verejnou nastenku „cernych ovci“: diskuze presunuty a smazany, aby se to dalo snadno najit.
To jsem se taky už jednou snažila navrhnout… ![]()
medulinkax píše:
Weru přesněa pak mám po srandě
Nevsiku já to pochopila tak, že tyhle diskuze se budou pořád mazat a pokud se najde skupinka lidí, co o tom budou chtít diskutovat, tak si mají založit uzavřenou skupinu
. Ta jedna diskuze ze včerejška (o WC) byla na žádost holek přesunuta do uzavřené skupiny.
Tohle mě štve na psaném projevu, nemůžu se dostatečně vymáčknout
takže žádné miloučké názvy ale rovnou uzavřenou skupinu? ahááá
no tak v tom ale postrádám smysl diskuze páč jen tak vlézt do soukromé skupiny je docela těžké,kór když k tomu budu mít jen jednu připomínku nebo dodatek. nikdy nevím jestli se to rozjede tak že tam budu chtít pravidelně přispívat,někdy si jen tak počíst…
mám poměrně dost zkušeností s nepřijetím do uzavř.sk. páč se prostě moderátorce zrovna nechtělo a nebo prostě nebyla aktivní a tak. no nic,tak já se budu divit a řešit si to tady sama doma ![]()
děkuju za vysvětlivku ![]()
taky se mi parkrat stalo,ze jsem si nestihla docist diskusi a byla smazana.. a nebo si jen ctu,protoze me zajima,jak to dopadne a ejhle,je to uzavrena skupina:-(
na druhou stanu-zase neprispivam do temat,ktere jsou(minimalne pro me-napr. neockovani,nekojeni,latkovani)kontroverzni a hadat se nema smysl,stejne kazdy ma svuj nazor a svou pravdu..
Skupina pro Nelátkující maminky byla založena, tak dle libosti žádejte o vstup.
Tereza
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat