Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, chtěla bych se jen zeptat, několikrát se stalo, že deníček byl vydán, třeba jako dnes a následně po několika negativních odpovědí smazán. Tak jsem se chtěla zeptat, zda je smazán vám adminy, nebo na žádost pisatelky. ![]()
Doufám, že to nerozpoutá nějakou hádku. ![]()
Také jsem si všimla..tipovala bych to na autorku..Admini většinou své pohnutky napíšou.. ![]()
Dnešní deníček jsem četla celý včetně všech komentářů a najednou byl smazán. Taky by mě zajímalo, jestli se tak stalo na popud slečny „vysokoškolačky“ nebo ho smazala admina.
![]()
Ovšem pokud by ho smazala sama admina jen tak, pak nechápu, proč byl deníček vůbec vydán. ![]()
PetiteFillette píše:
Safra a já ho nečetla
Tak te zivot usetril srazky s jednim blbcem ![]()
PetiteFillette píše:
Safra a já ho nečetla
Sákryš, já taky ne ![]()
AniNevim píše:PetiteFillette píše:Tak te zivot usetril srazky s jednim blbcem
Safra a já ho nečetla
Trefné
![]()
Nic jdu na narozeniny, takk doufám, že moje téma nebude mezitím uzamčené, než se k tomu dostanu. ![]()
AniNevim píše:PetiteFillette píše:Tak te zivot usetril srazky s jednim blbcem
Safra a já ho nečetla
Když já se tak ráda bavím, hádky na eMiminu doslova žeru ![]()
Kuuurňa, tak jsem si říkala, že ten deníček od jakési studentky si přečtu až odpoledne a prd velebnosti, už je zas smazanej
To mě dost mrzí. O čem to vůbec bylo? Šlo o nějakou antikoncepci, že? Můžete mi prosím někdo stručně napsat o co šlo, ať můžu klidně spát?
Luluška píše:
Dnešní deníček jsem četla celý včetně všech komentářů a najednou byl smazán. Taky by mě zajímalo, jestli se tak stalo na popud slečny „vysokoškolačky“ nebo ho smazala admina.![]()
![]()
Ovšem pokud by ho smazala sama admina jen tak, pak nechápu, proč byl deníček vůbec vydán.
Tak napiš o čem byl, prosím prosím.
Gina108 píše:
Kuuurňa, tak jsem si říkala, že ten deníček od jakési studentky si přečtu až odpoledne a prd velebnosti, už je zas smazanej![]()
![]()
![]()
To mě dost mrzí. O čem to vůbec bylo? Šlo o nějakou antikoncepci, že? Můžete mi prosím někdo stručně napsat o co šlo, ať můžu klidně spát?
Taky jsem to měla odpoledne v plánu ![]()
Nemelo to hlavu, ani patu a pointa asi byla v tom, ze zakladatelka studuje 2 vysoke skoly soucasne ![]()
strucne:
Z denicku nebylo jasne, co vedlo k jeho napsani ani jake ma poselstvi…