Smazání deníčku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5254
20.1.12 16:38
Gina108 píše:
Kuuurňa, tak jsem si říkala, že ten deníček od jakési studentky si přečtu až odpoledne a prd velebnosti, už je zas smazanej :zed: :zed: :zed: :dance: To mě dost mrzí. O čem to vůbec bylo? Šlo o nějakou antikoncepci, že? Můžete mi prosím někdo stručně napsat o co šlo, ať můžu klidně spát?

bylo to o tom, že holky které otěhotní přes HA jsou podvodnice, nebo neschopné holčiny, co si zapomněli vzít pilulku. dost stručně řečeno. A aby bylo jasno, já s tím nesouhlasím, jen reprodukuju, o čem to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
20.1.12 16:42

Dík za info, no to jsem o dost přišla :zed: , pěkně bych se pobavila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
20.1.12 16:58
holky přesně, já byla tak naštvaná, když jsem ten deníček četla, ale nereagovala jsem na něj, protože těch negativních ohlasů bylo moooc i beze mě. Údajné vysokoškolačce je 23 a už teď sežrala celý svět, ví, že si nikdy nepořídí dítě, pokud nebude zajištěná a omlouvá se všem (alibistka)---podle mě je to obyčejná, mladá, nezkušená blbka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
AniNevim píše:
Nemelo to hlavu, ani patu a pointa asi byla v tom, ze zakladatelka studuje 2 vysoke skoly soucasne :)
strucne:
  • vse planuji, deti budu delat, az nasetrim tolik, aby meli vsechno
  • je nevidane otehotnet pres aktikoncepci, vsechny komu se to stalo lzou
  • otehotnet nechtene je vice nez nezodpovedne!

Z denicku nebylo jasne, co vedlo k jeho napsani ani jake ma poselstvi…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
20.1.12 17:16

Já sice reagovala ihned, protože to se prostě nedalo vydržet a nereagovat, ale jak šel den, tak jsem si říkala, jestli tu neprovokuje chlap, který „přišel nechtěně do jiného stavu“ a má za to, že dotyčná mu lže. Vůbec ten způsob vyjadřování, to jednak prostě mi na holku nesědlo, a už vůbec ne teda na studentku (zvláště když machruje, že dělá dvě současně).

Ale jak to padlo a zapadlo, co? Ikdyž byl deníček smazán, reagujeme stále? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
20.1.12 17:28

Ted jsem ho dočetla i s komentářema, ještě, že jsem si tu stránku nechala od rána otevřenou. Pěkně moralizovala a ví o tom prd :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
20.1.12 18:01

Deníčky jsem se rozhodli zavést pouze pro registrované uživatelky, tento jsme smazali, jelikož to nebyl ani tak zápis do deníčku jako spíše rýpavá provokace. Neměl vyjít, proto jsme místo něj vydali jiný, který již kritéria deníčku splňoval.

Myslím, že se by stačilo zeptat přes SZ.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
20.1.12 19:14

Díky, za info, mě právě zajímalo, kdo maže, příště se teda zeptám přes SZ. Stačilo napsat odůvodnění. Málo kdy se stane, že admin něco smaže, aniž by to odůvodnil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
20.1.12 19:19

Tak já taky zaregistrovala, že deníček zmizel, tak jsem ráda, že znám vysvětlení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
20.1.12 20:58

já jsem spíš ráda, že zmizel, nevěděla jsem, jestli se jí smát, nebo nad její hloupostí plakat či být naštvaná, jak někdo může vypouštět takové hlouposti do světa.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
20.1.12 21:32

Omlouvám se adminům za malé rýpání ale když deníček schvalujete tři dny tak snad je nějaké poctivé třidění…proč tedy něco pustíte do světa když to pak smažete s tím že to ani nebyl deníček ??? Nechci být zlá jen by mě zajínalo proč čekáme tak dlouho na zveřejnění když pak zveřejníte vše ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
21.1.12 11:50
petjuska90 píše:
Omlouvám se adminům za malé rýpání ale když deníček schvalujete tři dny tak snad je nějaké poctivé třidění…proč tedy něco pustíte do světa když to pak smažete s tím že to ani nebyl deníček ??? Nechci být zlá jen by mě zajínalo proč čekáme tak dlouho na zveřejnění když pak zveřejníte vše ???

Protože na starosti deníčky má adminka, která se věnuje pouze deníčkům - deníčky edituje, opravuje chyby a často doplňuje diakritiku od uživatelek ze zahraničí. Pak deníčky čekají ve frontě, jelikož denně vycházejí jen čtyři. Není to tak, že je brzíme my. Deníček jsem si přečetla a napsala jsem Marii, zda by místo něj nemohl vyjít jiný, že se mi to nezdá vhodné jako deníčkový zápis, je to spíše na diskusi a bylo to psáno takovým tónem spíše na vyvolání hádky.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
21.1.12 18:02
admin píše:
petjuska90 píše:
Omlouvám se adminům za malé rýpání ale když deníček schvalujete tři dny tak snad je nějaké poctivé třidění…proč tedy něco pustíte do světa když to pak smažete s tím že to ani nebyl deníček ??? Nechci být zlá jen by mě zajínalo proč čekáme tak dlouho na zveřejnění když pak zveřejníte vše ???

Protože na starosti deníčky má adminka, která se věnuje pouze deníčkům - deníčky edituje, opravuje chyby a často doplňuje diakritiku od uživatelek ze zahraničí. Pak deníčky čekají ve frontě, jelikož denně vycházejí jen čtyři. Není to tak, že je brzíme my. Deníček jsem si přečetla a napsala jsem Marii, zda by místo něj nemohl vyjít jiný, že se mi to nezdá vhodné jako deníčkový zápis, je to spíše na diskusi a bylo to psáno takovým tónem spíše na vyvolání hádky.

Tereza
Ano a o to mi jde já nevyčítám nebo tak jen mě prostě zaráží že i přes tuto kontrlolu tento deníček vydáte abyste ho vzápětí smazali…mě je to jedno já deníček ani nezaregistrovala takže mě nějak netrápí že je fuč…ptám se spíš informačně.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
21.1.12 18:53
petjuska90 píše:
Ano a o to mi jde já nevyčítám nebo tak jen mě prostě zaráží že i přes tuto kontrlolu tento deníček vydáte abyste ho vzápětí smazali…mě je to jedno já deníček ani nezaregistrovala takže mě nějak netrápí že je fuč…ptám se spíš informačně.

No, vždyť jsem to psala. Marie deníček schválila, já deníčky před schválením nečtu. Potom, co jsem si ho přečetla, jsem jí požádala, aby byl smazán.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová