Poradna v Neratovicích

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
2.12.11 10:37

Poradna v Neratovicích

ahoj,
dneska jsem se rozcilila u sveho gynekologa, neb mi odmitl napsat potvrzeni, ze jsem v poradku a mohu navstevovat tehotenske cviceni (v praze to skoro vsude chteji - stacilo by napsat neco jako „nemam namitek, gravidita normalni“ nebo cokoliv… pry ze on zadne takove papiry nevydava).
Protoze jsem rozhodnuta rodit v neratovicich, rada bych tam chodila do poradny drive nez ten povinny 36. tyden.

Mate nekdo zkusenost s konkretnimi lekari v poradne? Co treba MUDr. Csicsaiová? MUDr. Winter? Diky za vsechny ohlasy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2.12.11 10:58

já znám jen MUDr. Mušku a MUDr. Jarošovou. Oba jsou fajn, doktorku Jarošovou jsem měla u porodu, mušku jen na poradně a UZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
2.12.11 11:12

Ahoj, tak předně - není to normální vydávat takové potvrzení, můj gyndař mi ho taky nevydal. Řekl mi, že tím se vlastně to zařízení zbavuje odpovědnosti a že on nebude podporovat cizí byznys..takže tak.

Co se týče té druhé věci, tak jarošová je nejlepší:) Měla jsme ji u porodu, Muška je hrozný puntičkář a taky mi dva dny před porodem pěkně zavařil, takže na něho nemám nejlepší vzpomínky, primářka Csisaiová je profík, přijde mi trošku jako psí čumák, ale co člověk chce, není tam placená za úsměvy. nejlepší řízek je Bílina, ale ten je podle mě už externista a má své pacinetky každý pátek. Pokud se tam objednáváš na monitor, tak tě berou po-st. čt je tam Winter, ten to má také soukromě. Já jsem vlastně byla u všech, přenášela jsem deset dní a jezdila obden na monitory, tam už se pak to objednávání neřešilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.12.11 12:05

rosslyn, ohledne potvrzeni: ja tu logiku uplne nechapu. Predporodni cviceni obvykle nevede lekar. Muj gynekolog ma oproti tomu vsechny moje vysledky, muze zhodnotit, zda moje tehotenstvi je normalni nebo ne. Pokud neni, mel by mi to sdelit. Pokud je, nevidim problem v tom napsat neco ve smyslu „Ke dni XY gravidita normalni“.
Centrum poskytujici tehotensky cviceni naproti tomu nema zadnou moznost zjistit, ze tehotenstvi je normalni. Celkem tedy chapu jejich snahu mit to potvrzene od nekoho, kdo ma k takove info pristup - tedy od gynekologa. A nevidim v tom ani nejaky „presun zodpovednosti“ - doktor prece jednak zodpovednost ma uz predtim (pokud treba nedbalosti nezjisti problem, ktery se v dane dobe vyskytoval), jednak proste konstatovani faktu, ze k urcitemu dni bylo vse ok prece automaticky neurcuje jeho odpovednost do budoucna.

Kazdopadne k tematu - jsem objednana k MUDr. Csicsaiove, tak jsem zvedava :)
To ze je „psi cumak“ mi nevadi, to ze je profik je fajn. Jestli mate nekdo dalsi zkusenosti, sem s nimi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
5.12.11 23:18

Lucku Jarošovou znám osobně, je to skoro rodina,takže jsem ráda že jste s ní byly spokojené :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková