Poraďte autodráhu do ŠD

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6650
21.9.18 10:01

Zkuste značku Wader, my máme autodráhu staršího data a žije už víc než 10 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6993
21.9.18 12:16

Vylozene autodrahu? Lidl ma ke kolejim i silnice. Drevene, dvouproude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
21.9.18 12:40
@Heivka píše:
Zkuste značku Wader, my máme autodráhu staršího data a žije už víc než 10 let.

Moje kluky v tomhle věku už Wader nebavil, to spíš dali přednost koberci se silnicí.
Ale rádi stavěli různé (pokaždé jiné) sítě silnic z jednoduchých černých měkkých „gumových“ dílů, které na sobě měly bílé středové čáry a po složení, vypadaly jako opravdická silnice, princip spojování stejný jako u Wadera. Proti sobě hezky mohly projet dva hotwheelsákym, každý ve svém pruhu. Podlahový prostor byl líp využitý než u Wadera, byly tam rovné díly, zatáčky, křižovatka s kruháčem a křižovatky do T.
Pořídila jsem k tomu i dopravní značky (vyhozené peníze, značky je nezajímaly), koupila budovy (hráli si s nimi snad dvakrát, a pak už je ani nevytahovali). Ale tahle černá levná obyčejná nebarevná silnice byla využívaná docela hojně.
Měli jsme těchto gumových silnic dvě sady, stálo to (před cca osmi lety) asi polovinu toho co Wader, ne-li míň, po uklizení jedna sada zabralo asi tolik místa, co velký školní atlas, ale absolutně netuším, zda se to dá ještě koupit. Velice podobně vypadá silnice Waytoplay, ale nad cenou se mi protočily panenky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí