Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Verčo,
nejsem sice doktor, ale myslím a přikláněla bych se k názoru, že pravděpodobně těhotná budeš, ale ještě je asi brzo na to potvrdit těhot. testem z krve. Takže počkej týden nebo 2 a uvidíš. Důležitý je, že Ti vyšel z moči a že máš příznaky, ne
Alča
ahoj holky, nechci vam brat nadeje, ale test z krve je podstatne presnejsi a spolehlivejsi nez ten z moci. hCG, ktery se z krve detekuje, plod prudukuje cca tyden po ovulaci - v te dobe bych to brala jako bernou minci. Takze samozrejme zalezi na tom, kdy sis, Verco, ten test z krve nechala udelat. Opravdu te nechci zklamat, sama vim, jaky to je, ale moc velky sance bych si asi nedelala. Ahojnull
test z krve jsem si nechala dělat 14 dní po menzes,což bylo asi brzo
test z krve jsem si nechala dělat 14 dní po menzes,což bylo asi brzo
Taky si myslím, že těhotná budeš. Jen testy jsi si dělala asi moc brzo.
Beru to podle sebe. Pozitivní test z moči mi vyšel až deset dnů po předpokládané MS. Na gyn. mi řekly, že z krve test nedělají a objednala mě za dalších čtrnáct dní. No a pak se to potvrdilo ultrazvukem, malý fazolek tam byl a bylo vidět i bijící srdíčko (spíš to z čeho jenou bude). Markéta
Díky markétko.Právě,že je mi blbě od žaludku,bolí mi prsa ze strany a ta kovová chut.Udělala jsem si test a z moči byl poz,ale z krve ne.Tak si myslím,že sem na tu krev šla moc brzo,14 dní po menzes.Tak mi drž palečky a ozvi se,jestli hodně na mimino chodíš,je moc fajn,tenhle server a já dokonce díky miminu našla kámošku.Můj muž by byl hrozně rád,kdyby to bylo.měla jsem jeden potrat a ted ,snad to vyjde.A ted mám problémy s moč.cestami,možná je to i k tomu.Papa.verča
Palce i pěsti budu určitě držet, aby to vyšlo.
Mě je naopak dobře jak dlouho ne, až si říkám, že snad není pravda, že jsem opravdu těhotná. Žádné nevolnosti a únava (unavená bývám jinak dost často), jen snad citlivější prsa.
Na emimino nakukuji často, ale spíš hledám informace. Souhlasím, že je bezva a přehledný. Čau Markéta
Ahoj Verčo,
ne, já nejsem těhotná, ale snažíme se s přítelem 2.měsíc … zatím nic.
Ale co Ty, jak to dopadlo s testem z krve ? Doufám, že dobře !!! Dej nám vědět.
Alča
Ahoj Alčo.Test z krve byl negativní.Bojím se té příšery,že příjde.Ale kéž bych toho byla těhotná.Mám nízkou teplotu-bazální a to je zlé.Jsme z toho s manželem moc smutní,ale on říká,až to bude,tak to bude.V
Ahoj Verčo,
tak to je mi moc líto … to je opravdu škoda, ale já bych ještě „flintu do žita“ neházela a být tebou zkusila bych si koupit ještě jeden TT a udělat ho zítra ráno z moči. A přece když vyjdou 2 TT pozitivní, tak to už je o čem mluvit, ne. Zeptej se na to svého dr. jestli je toto možné.
Alča
Alčo,mám to dostat zítra.nevíš,jak je to s teplotou bazální
Verčo nebo kdo se ptá , já nevím přesně. Já BT neměřím, ale četla jsem, že když klesne po 37°C, tak je to špatně. Máš to dostat zítra, tak jestli máš pravidelný cyklus 28 dní a ráno naměříš 37°C a více tak by jsi mohla být těhule.
Snad je to tak dobře … moc se v tom taky nevyznám.
Alča
Ahoj.nevím,co si o tom mám myslet.vyšel mi pozitivní test z moči,ale negativní z krve.U lékaře jsem byla,ale asi brzo.Bolí mi záda,po ránu je mi špatně od žaludku,mám kovovou chut v puse,mám zvětšená prsa,která mi bolí.Nyslíte,že sem těhotná,nebo se mi prsa mohou zvětšit před tím,Verča