Poraďtě myčku

170
10.7.06 11:30

Poraďtě myčku

S manželem jsme se rozhodli pořídit myčku. Nastal problém jakou. Můžete poradit jakou máte a jak ste spokojené???? Chtěla bych nějakou kolem 10.000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
250
10.7.06 11:35

My chtěli hlavně nějakou kvalitní. Vybírali jsme mezi Boschem, AEG a ještě čímsi. Nakonec jsme zjistili, že se vyrábí většinou několik značek ve stejných fabrikách. 8O Takže máme Gorenje, která je naprosto stejná jako Bosch, jen mám jiný nápis a je levnější :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
10.7.06 11:35

Ahoj,
taky vybírám - nejlépe nám vyšla Bosch nebo AEG, záleží jestli chcete vestavnou (ty jsou podle mého průzkumu trhu dražší) nebo volně stojící. Obě značky by měly být to nejlepší co je na trhu. Volně stojící Bosch sgs46m22eu má i dětský zámek, takže i když je ovládací panel na vnější části, tak má prcek smůlu. Tahle ale stála 15 000.

držím palce při výběru,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
10.7.06 11:49

maya místečko mám nechanou na volně stojící. Slyšela sem. že AEG jsou docela hlučné, ale to určitě záleží i na typu myčku, ne jen na značce.

Holky a nemáte některá INDESIT???? Mám ledničku a pračku, spokojenost vedlká, ale nevim jak kvalitní dělají myčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
10.7.06 12:00

ahoj

tak mi máme Siemens, taky volně stjící, jen jsme u ní sundali ten vrch, aby jsme ji mohli zasunout pod pracovní plochu linky.Stála sice 15000,–ale spokojenost veliká.

Hlavně vybírej, aby byla v „A“, úspora elektriky a vody…

Indesit nevím, všichni známí mají bud Bosh nebo Siemens a to AEG. Jestli ty jsi spokojená s ledničkou a pračkou tak to zkus. Však se v obchodě zeptej jakou má hlučnost.

Dobře vyber…jěště můžeš pohledat nějakou diskuzi na netu aby ses rozhodla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
10.7.06 12:03

Silko, mám AEG a hlučná vůbec neni, když je v provozu,tak o ní ani nevim. Dobře vyber :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
10.7.06 12:15

SILKO---tady jsem našla nějaké odkazy na pokec na myčku. Zkus si v tom pročíst, třeba ti to pomůže..
http://www.akcniceny.cz/…uze/id/2321/
http://tipnanakup.bezpecnyobchod.cz/index.php/mycka
http://www.rodina.cz/…se/novep.asp?…
http://www.najdiservis.cz/navod.htm?….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
10.7.06 12:38

Taky mám AEG a hlučná není, pouštím ji běžně před 6 ráno (spustí se sama) a dobrý.
Kámoška má lacinou noname a neumyje jí hrnce, ale tu značku nevím, jen že stála 8 000 a žere 25 litrů vody nejmíň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
10.7.06 12:46

Indesit je vlastně Ariston, tak jako Zanussi i AEG je elektrolux…atd.

Myslím že záleží na jaký konkrétní typ spotřebiče narazíš, znám lidi co jim indesitka jede a jede a je spokojenost, ale hlavně u některých praček tomu rády praskají řemenice.

Já mám osobní zkušenost s dražší AEG za cca 25tis.( cca 8let zpátky) a BOsch za cca 12tis. ( ale 2 roky zpátky), AEG je mi přišla určitě tiší. Ale Jinak mezi nima nebyl žádný převratný rozdíl. Ta levnější neměla časovač a ukazatel kolik minut zbývá do konce.

Vskutku je dobré vzít energetiskou třídu A, ta levnější měla sušení C a když jsem myčku otevřela nádobí bylo vlhké a musela jsem ho nechat vždy doschnout, ale ničemu to nevadilo. Takže bych asi znovu šla do té levnější.

No teď myčku nemám, protože kvůli manžově práci bydlíme přechodně na podnájmu, a celkem mi chybí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21539
10.7.06 13:03

ahojky, no my máme teďka v podnájmu AEG a opravdu hlučná není a myje velmi dobře cena ale byla kolem těch 16 tis. Do bytu jsem si vybrala Fagor - má hlučnost jenom 33 dB (to je nejmíň ze všech na trhu) a spotřebu vody 12l. jinak ty účinnosti mytí a sušení jsou A. v nerezové nariantě v setu se sporákem mě vyjde na 12 tis. (ale dá se koupit i levnjěší varianta bez elektronického časování atd.)
doporučuju nakoupit přes internet, osvědčené jsou www.bilezbozi.cz a www.bily-dum.cz. Oproti běžnému obchodu ušetříš cca 2-3 tis. a ještě tam občas mají akce.
tak hodně štěstí při výběru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
10.7.06 13:12

AHojky, my máme myčku 45 cm kvůli místu a kvůli nové kuchyni jsme chtěli plně vestavěnou, je v pohodě jen nádobí je většinou vlhčí, jak psla Lamargarita, ale ničemu to nevadí, je to tato www.cityshop.cz/…i_480_a.html
jen my jsem ji měli levnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
10.7.06 14:33

Ahojky tak jak už tu psal někdo přede mnou, je pravda, že výrobce myček jsou opravu asi jen dva, takže na konkrétní značce nezáleží. Spíš bych teda dle tvých kritérií hledala dle ceny, případně spotřeby, hlučnosti atd. a ne dle značky. My máme Gorenje, jsem spokojená. A s těma špinavýma hrncema se myslim, že je to spíš způsobem naskládání do myčky a ne myčkou. :D Tak ať dobře vyberete. Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
10.7.06 15:19

Holky díky moc, snad něco vyberem a budu jásat, jak nádherně moje nejlepší kámoška pracuje a já se můžu věnovat mimču :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
10.7.06 18:39

Ahoj, máme AEG, je krásně tichá. Máme ji přes 3 roky, tenkrát stála okolo 15tis kč. Dobrý kup!

Alusha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
10.7.06 18:42

mame bosch, jsem velmi spokojena,stala v akci 12 tis. a nemenila bych…

marka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1