Nerez sporák
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
nerez sporák
Ahoj holky, mam dotaz, jestli nekdo mate nerez sporak, premyslim bud o kombinovanem (plyn + elektro trouba) nebo se skokeramickou deskou, jake mate zkusenosti s cistenim a tak, mamka me varovala a jake mate zkusenosti s tim se sklokeram. deskou? Prosim o nazory…diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My mame ted v druhem byte plynovou desku a vestavnou elektrickou troubu. Pristi rok se budeme stehovat zase jinam a uz planuji koupi elektricke varne desky. Sice se mi na plynu lepe vari, ale proste cisteni mi prijde daleko jednodusi na varne desce nez na plynove, kdy musim sundat mrizky, odebrat „plotynky“, vsechno umyt a na:,–(it zpet. Tak si proste myslim, ze na udrbu je lepsi ta elektricka varna, ale treba mne tu nekdo vyvede z omylu ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj
tak my mame nerez varni desku plynovou a el. troubu- je to vestavene,
deska je Baumatic a trouba fagor
K troube nemam co dodat, je perfektni......
Sporak je taky fajn, ale to cisteni........uz ho mam poskrabany, a to jsem jenom cistila houbickou. kdyz jsem pritlacila, tak tam zustali sramy......jinak nemam vyhrady
Ke sklokeramice.......na udrzbu bude urcite lepsi.......ale taky se da poskrabat.......ale ne tak snadno jako nerez. taky je hladka, a da se krasne vycistit
Kdyz sklokeramiku, tak bych si poridila s indukci......
Jenze jak ja rikam, co budeme delat, kdyz nebude cely den elekrtina??? Prcek potrebuje papat
Katka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
já myslím, že zrovna u trouby je celkem jedno jestli je nerez nebo ne, zas tak se nezašpiní ( i když útoky Pepiho naslintaným rohlíkem jsou docela znát
) Já si spíš nadávám s dřezem, máme děsně tvrdou vodu, takže fleky od kamene po každé kapce. A navrchu mám sklokeramickou desku, chce to koupit speciální čistič, pak se blejská jak z reklamy
Měla bys dávat pozor aby ti na ni nevyteklo něco s cukrem nebo škroby, ale mě brambory občas vypění a deska zatím žije ![]()
Dobrý výběr,
Věrka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jeste se hloupe zeptam, co to zanmena s indukci? Vcera jsem se divala na nejake nadobi, kde bylo napsano, ze na indukcni sporak ne.
Jinak diky za nazory a prosim jeste nejake…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Indukce znamena, ze sklokeramika se h ned rozpali........je to rychle a kdyz ji vypnes, mela by byt studena.......doufam, ze jsem to nepopletla......
na to je nejlepsi nerezove nadobi, bez zadnych umelohmotnych uchytek
K
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam ale skoro vsechno nadobi s umelohmotnymi uchytkami
A mam ho rok, tak to bych asi nove kupovat nechtela…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já mám vestavný nezer sporák se sklokeramickou deskou Fagor a jsem moc spokojená. Trouba je sice občas opatlaná od Mišákových tlapiček, ale není to zas tak hrozný. A sklokeramika je podle mě srovnatelná s plynem, co do rychlosti a z hlediska udržování je určitě lepší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlasuji pro sklokeramickou desku elektrickou!!!! Bracha ma sklokeramickou, ale plynovou a svagrova nadava, ze cisteni je hruza! Ja zakoupila specialni pripravek a cisteni je pohoda, je to jenom rovna plocha, ovladani na dotykove knoflicky … no proste parada a nevymenila bych ji za nic na svete! Troubu mam elektrickou nerezovou vestavenou a samo ten nerez lestit s malymi detmi je kazdodenni drina:-))) Detske rucicky jsou vsude a ja hloupa si poridila i nerezova siroke supliky na uskladneni potravin:-) Ale to lesteni neni zase neni takova hruza…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U me je lesteni doma trochu problem, protoze mam hodne tvrdou vodu, tak lestim drez a baterie, skoro po kazdem pouziti alespon otru, aby tam nebyly kapky…to nemluvim o hrncich a priborech, necham je uschnout a pak vypadaji hrozne, ale na lesteni po kazdem umyti nemam cas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, nerez si nekupuj!!! My máme nerezový sporák s elektrickýymi vařiči a to čištění je horor. Kdykoliv ti něco ukápne, musíš přeleštit celý nerez a šmudláš a šmudláš a stejně to za chvíli vypadá jak nemyté
Nikdy bych už si nekoupila nic z nerezu. Poškrábané to sice nemám, ale ta údržba
Koupila bych si sklokeramickou desku, toť můj názor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky můžu jen doporučit sklokeramiku je to skvělá věc srovnatelná s plynem.Čištení je uplná paráda, je dobrý mít dotykový ovládání aby nepřekáželi žádné knoflíky.Čistí se to kovovou škrabkou a pak prodávají různé čist.krémy. Indukce funguje na jiným principu a je i vj iné cenové kategorii 25 000 a výš, ale zase to má své výhody rychlý start na nastavenou teplotu a ohřívá se jen dno nádoby a po vypnutí je to hned studené.A je potřeba spec.nádobí. U Hi-Light zůstává zbytkové teplo a je možno se pěkně spálit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlasuju pro sklokeramickou desku, jen je třeba si na ni zvyknout a naučit se na ní vařit, je to rozdíl, když celý život vaříš na plynu, jako já. Ale už bych ji neměnila. Určitě kup celou hladkou na dotykové ovládání. Žádný speciální čisič nemám, jen Mrs.Proper super gel (červený), krásně se po něm leskne. Ahoj M.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já bych do nerezu taky nešla. Máme sklokeramickou desku a vestavěnou elektrickou troubu, ale bílou. Máme i bílou mikrovlnku a lednici, tak se to nebije. Když chceš nerez, tak asi musíš mít v nerezu všechno, aby ti to ladilo. A když si představím, že čistím třeba nerezovou, zapatlanou lednici,… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na nerez jedině švédské utěrky. Pokud mi něco z hrnce přeteče, hrubou špínu utřu houbičkou na nádobí a pak dočistím právě švédkou.
Lasička a Matýsek 17 m.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit